#Include.ClasS Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Am observat ca , "rep" se ofera mai mult din scarba ? sau nu se ofera.Dc ? Credeti ca ,veti castiga ceva in + ca are el 30 rep ? , eu zic ca NuParerea mea este sa oferiti mai multe reputati acolo unde dati 1 download si va foloseste . 2
flux Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 on: nu ai dreptate. rep se da pe merit.off: de unde dracu ai aparut si ce-i cu tine?
drakeRizz Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 De ce postezi aiurea ? nu vei fi smeker daca ai enjpe mii de posturi.In plus, vorbesti cam mult.
#Include.ClasS Posted May 24, 2011 Author Report Posted May 24, 2011 Nu ma interseaza posturile sau rep . @33 Din romania 1
magnificul Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Nu ma interseaza posturile sau rep . @33 Din romaniaOoo da, mi-a placut raspunsul asta Location Romania --> LocalHost la mama acasa Am observat ca , "rep" se ofera mai mult din scarba ? sau nu se ofera.Dc ? Credeti ca ,veti castiga ceva in + ca are el 30 rep ? , eu zic ca NuParerea mea este sa oferiti mai multe reputati acolo unde dati 1 download si va foloseste .rep se ofera pe merit, spre exemplu daca ajuti pe cineva cu ceva si chiar i-ai fost de ajutor iar acea persoana simte nevoia sa iti dea un +rep totul e ok.
Marian Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Dupa cum zice si titlul: Am o intrebare ?. Ne intrebi tu pe noi daca ai o intrebare? Din prima ai inceput cu o impresie proasta. Nu e de tine pe aici Bafta.
#Include.ClasS Posted May 25, 2011 Author Report Posted May 25, 2011 Un moderator sa inchida acest topic dintr-o intrebare se ajunge la certuri , imi era de ajuns un raspuns nu sami zici u ca am o impresia proasta cel putin parerea ta nici nu ma interseaza . Mersi
crs12decoder Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Ba nu v-am inteles niciodata. Daca tot zici ca nu castiga nimic in plus daca are 30 rep. atunci de ce sa se mai dea?Pe mine nici nu ma incalzeste nici nu ma raceste reputatia. Daca vreti puteti sa nici nu-mi mai dati dar va rog.. nu mai deschideti topicuri idioate.Daca nu castigi nimic din rep atunci nu mai cere sa se dea.
wvw Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Join Date: May 2011Relu?m discu?ia în mai 2012. Bine ai venit pe forumul RST.