ripoff Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 Ce parere aveti de Home -Joburi online pentru freelanceri L-am terminat in proportie de 90% mai trebuie tradus pe ici pe colo.Astept pareri sugestii si dc nu sa va inscrieti Quote
Silviu Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 Mda e o idee buna. Mai ai putin de lucrat la design Bafta cu el Edit: Pune butonul de signup mai la "indemana" Quote
p3tru Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 (edited) la login sa pui echo"" sa apara dupa ce dai submit in tab-ul in care daisau fara sa te chinui le poti pune sa apara in primul tabSi daca e in romana, am vazut ca mai ai de tradus, dar l-ai putea face en/ro cu adaugarea a noi optiuni si ar fi oke le: de asemenea si la index, puteai sa pui in banner mai mic, astfel incat meniul sa fie mai sus, informatiile din index, ar trebui puse in alt loc, acolo sa apara doar anumite categorii Edited June 25, 2011 by p3tru Quote
sado Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 Mare prostie cu inregistrarea si anume la "Angajator" si "Freelancer"..De ce nu un cont pentru ambele?Eventual poti sa scoti in evidenta balanta spre care tinde mai mult categoria userului , gen cate anunturi are pe o categorie si pe alta ..astfel se creaza balanta..Anyway , e doar o idee..sunt multe alternative la ce am scris eu. Quote
Petzy Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 Misto ideea.Ca parere personala ai sa ai ceva probleme la lansare, daca vrei international concurezi cu freelancer.com care...sa fim seriosi, are ditamai monopol ..si daca vrei sa targetezi pe romani...tot ai greu si acolo dar na..probabil mai usorPer ansamblu fain design-ul, merge...unele butoane totusi ar trebui schimbate cred eu, gen cel numit "Inregistrare Gratuita" background negru si scris cu alb..pare cam kiddie Spor. Quote
ripoff Posted June 26, 2011 Author Report Posted June 26, 2011 in mare parte am modificat ce mi-ati zis astept in continuare opinii Quote
PingLord Posted August 26, 2011 Report Posted August 26, 2011 ForbiddenYou don't have permission to access / on this server.chiar eram curios Quote