Jump to content
ripoff

ce parere aveti de...

Recommended Posts

Posted (edited)

la login sa pui echo"" sa apara dupa ce dai submit in tab-ul in care dai

sau fara sa te chinui le poti pune sa apara in primul tab

Si daca e in romana, am vazut ca mai ai de tradus, dar l-ai putea face en/ro cu adaugarea a noi optiuni si ar fi oke :P

le: de asemenea si la index, puteai sa pui in banner mai mic, astfel incat meniul sa fie mai sus, informatiile din index, ar trebui puse in alt loc, acolo sa apara doar anumite categorii

Edited by p3tru
Posted

Mare prostie cu inregistrarea si anume la "Angajator" si "Freelancer"..De ce nu un cont pentru ambele?Eventual poti sa scoti in evidenta balanta spre care tinde mai mult categoria userului , gen cate anunturi are pe o categorie si pe alta ..astfel se creaza balanta..Anyway , e doar o idee..sunt multe alternative la ce am scris eu.

Posted

Misto ideea.

Ca parere personala ai sa ai ceva probleme la lansare, daca vrei international concurezi cu freelancer.com care...sa fim seriosi, are ditamai monopol ..si daca vrei sa targetezi pe romani...tot ai greu si acolo dar na..probabil mai usor

Per ansamblu fain design-ul, merge...unele butoane totusi ar trebui schimbate cred eu, gen cel numit "Inregistrare Gratuita" background negru si scris cu alb..pare cam kiddie :P

Spor.