nicku92gm Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 De unde as putea cumpara substante pirotehnice?Am cautat pe internet dar nu am gasit decat site-uri straine.A comandat cineva de pe aceste site-uri? Daca da imi puteti recomanda un site?Si cum ati platit cu euro sau ron?Iti trebuie ceva acte pentru aceste substante? Quote
begood Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 da-mi pm cu ce substante cauti. nu vand, nu detin, poate iti pot face o sugestie. Quote
yceman Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 VAND ARTIFICII PT. ORICE FEL DE EVENIMENT - Okazii (55187693) Quote
sese Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 (edited) PyroGuide:Pyro Site Links - PyroGuide sunt multe care pot aduce si in Romania prin curier (nu este legal, dar curierul nu stie ce transporta) Ps: alea pentru Europa sunt mai jos .Daca vrei artificii gata facute iti sugerez EuroPyro - HomepageDaca nu reusesti sa gasesti eu am niste azotat de potasiu (kno3) si niste sulf pe acasa@yceman Acel individ vinde artificiile la un pret dublu fata de orice alt distribuitor . Edited June 27, 2011 by sese Quote
begood Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 ARTICARE COLD PACK- Pachet rece instant | Cumpara produse medicalesulf la magazin de chimicale, impotriva gandacilor. e ieftin. e mult.ps: vezi sa nu ramai fara degete. Quote
wildchild Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 ca tot venii vorba...thermite?se poate procura sau doar la negru?vreau pentru experimente personale, nu sa fac pagube la altii Quote
daatdraqq Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 Hai sa ne aruncam in aer acum . Am rezolvat toate problemele , asta a mai ramas . Quote
begood Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 thermite e amestec de aluminiu si oxid de fier.2Al + Fe2O3 => Al2O3 + 2Fe + QAluminiul pilitura si oxidul de fier sunt foarte ieftine. iti trebuie banda de magneziu pentru a-l aprinde. ala-i destul de scump, dar se gaseste usor in ro. Quote
sese Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 (edited) Cred ca te-ai uitat prea mult la brainiac. Nu vrei eventual niste nistroglicerina ? Edited June 27, 2011 by sese Quote
wildchild Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 @6 cai frumosi:Am auzit de thermite inainte ca brainiacii sa aiba floci la subrat.Nitroglicerina e mult prea instabila sa te joci cu ea.Mai bine bag mancare in gura dupa ce m-am jucat cu mainile in mercur si tot sunt mai in siguranta.Revenind, am vorbit cu un inginer ce lucra la o mina si mi-a zis ca cel handmade nu are capacitati de distrugere la fel ca si cel din comert din diverse motive(ingrediente secrete) + partea cu detonatul este foarte periculoasa si trebuie luate masuri speciale daca te joci cu tentativa de thermite proprie.I'll go for the commercial recipe please! Quote
begood Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 @wildchild am facut de 3 ori thermite cu ce ti-am zis mai sus. n-am avut probleme tehnice Quote
CyberneticGOD Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 OFF: Incearca Mentos si Cola:)))))))) "Joke"ON: era ceva combinatie cu paracetamolul, aveam un prieten care a facut ceva armata si acolo a invatat dar scarba dracu nu vrea sa zica nici in ziua de azi ce "ingrediente" iti trebuie mai exact pentru o bomba home made. Quote
HellScream Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Pentru a invata ce despre materiale de genul ala, cautati cartea "Pirotehnie ?i explozivi" de T.Tru?c?,în Editura Tehnic? 1984 .Este un manual de fabricare a explozivilor ?i calcul al proceselor de amorsare / explozie / detona?ie, 100% n limba romana. Este un manula dupa care se invata la Academia Tehnica Militara. Eu de acolo am invatat sa imi fac singurel petardele. Quote
sandabot Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Eu as vrea nitrat de potasiu daca stie cineva cum se face ? Quote
HellScream Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 cat dai?Furnizez tehnica de optinere, procedeu, masuri de siguranta, si NU IMI ASUM RESPONSABILITATEA PE CE FACI TU CU ELE. Quote
go_sword Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 descarcati The Anarchist Cookbooke chiar utilaaveti acolo solutia curiozitatii voastre pirotehnice/teroristenitrat de potasiu gasesti la majoritatea magazinelor ce vand ingrasaminte chimice/pesticide/ierbicideeu cand imi luam era 2 lei / kgcombinati kno3 cu zahar => super fumigenase poate turna in diferite forme, de ex intr-o forma cilindrica de grosimea unei scobitori.asteptati sa se intareasca apoi aveti cativa metri de fun cu care puteti goli liceul/facultaFUN ! Quote
wildchild Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 + pentru anarchist cookbook.O tin pe hard la loc de cinste Quote
sandabot Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 combinati kno3 cu zahar => super fumigenaFUN !Asta voiam sa fac da ma gandeam cum se fabrica manual ca de aici nu se gaseste Quote
HellScream Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 kno3-ul se gaseste in magazine dar nu sub forma pura. este amestecat cu calcar si alte substante de suspensie pentru a obtine caracteristici inerte. Pentru a procura ceva de calitate, care sa poata fi utilizat in conditii decente, trebuie optinut. Quote
Coco93 Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 nitrat de potasiu gasesti la majoritatea magazinelor ce vand ingrasaminte chimice/pesticide/ierbicideNitratul de potasiu a fost retras de multi ani de pe piata din Romania. Nu cred ca mai gasesti , dar poti sa iti comanzi din afara sau daca sti formula chimica poti face "home made".Poate stie cineva ce substante folosesc astia de aici:High Powered Binary Explosive (Pen Bomb) | SplodeTV.com Quote
yo9gjx Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Pentru "petarde". Cand eram mici foloseam urmatoarea combinatie:Miniu de Plumb sau grund, se foloseste pentru vopsit- in stare de praf, pulbere nu lichid Bronz Aluminiu pentru vopsit sobe, tot in stare de praf.Le amesteci in parti egale si le pui intr-o pungulita de nylon impreuna cu cateva pietricele de cremene apoi strangi si legi bine punga. Forta detonarii e uluitoare asa ca ai grija sa nu folosesti cantitate marte. Oricum metoda nu e periculoasa cu exceptia zgomotului. Daca vrei detalii intreaba in jurul tau pe cei peste 35-40 de ani si sigur gasesti pe careva sa te ajute. O alternativa periculoasa e fulmicotonul, cam de 4 ori mai puternic decat praful de pusca,. Daca citesti romanele lui Jules Verne inveti sa-l fabrici.http://dl.dropbox.com/u/3765936/anarhist.tar.gzSau cauta pe torrente un site disparut se numea "The disease"Alta solutie recomandata ar fi sa cumperi gata facute conform principiului, decat olog pe viata mai bine mort.Daca vrei sa intri in cartea de istorie pune "centura" pe tine si intra in Casa Poporului cand se intrunesc aia in plen si o sa te pomeneasca toata lumea mai ceva ca pe sfinti. Dar vezi sa fie cand isi voteaza ei vreo marire de salariu ca doar atunci sunt majoritatea prezenti. Allah'u akbar! Quote