Jump to content
Patrunjel

Hai sa revergoram RST.

Recommended Posts

Se tot plange lumea ca nu mai merge rst.Asta ar fi o idee prin care s-ar putea pune iar pe picioare. Va rog, daca aveti vreo parere legata de treaba asta s-o spuneti, ca daca vad astia mari ca e interes din partea comunitatii, poate cresc sansele ca treaba asta sa fie pusa in aplicare.

Am de mult ideea asta pentru un proiect care ar putea fi organizat de admini, si oricum multi vor citi acest topic, deci asta cred ca e momentul cel mai bun in care sa zic la ce m-am gandit. Cu acest proiect se poate inchega mai bine comunitatea (zic eu), se pot invata multe lucruri noi, si va creste si activitatea si interesul membrilor.

Eu m-am gandit ca adminii sa faca challenge-uri. Programare, algoritmica, gaming, C,asm,webdev, orice. Aceste challenge-uri vor fi postate si se va stabili un castigator peste o saptamana, sa zicem, ca sa-si poata pune fiecare capul la contributie.

Ma gandeam ce premii sa fie, insa sunt sigur ca nimeni nu vrea sa scoata bani din buzunar pentru a ajuta comunitatea, deci m-am gandit la altceva. Sunt multi membri vechi pe forum, care stiu foarte, foarte bine ce fac. Asadar, propunerea mea este ca premiile sa fie minute din timpul unui membru "bazat".

Exemplu: Sa zicem ca tromfil (fara vreun motiv anume) organizeaza un challenge. Sa zicem ca e vorba de o problema de algoritmica. Locul 1 va primi 30 de minute din timpul lui, locul 2 20 si locul 3 10. El isi va face un cont de yahoo separat (sau daca vrea sa-l dea pe ala al lui sa-l dea, in fine, nu asta era ideea), si ii va lua pe fiecare in parte. Si castigatorii il vor intreba tot felul de chestii (nu cacaturi personale, lucruri legate de calculatoare in general), iar el le va raspune/explica, in cele 30/20/10 minute. Asa cu o ora din timpul lui + vreo jumate de ora in care se gandeste la challenge si il pune la punct, creste destul de mult interesul membrilor si isi pune fiecare umpic capul la contributie.

Sau, mai bine, cand se face un astfel de challenge, membrii vechi sa zica in topicul respectiv ca ar fi disponibili pentru castigatori, si fiecare castigator sa-si aleaga pe cine vrea. Treaba asta poate varia, insa ideea in sine eu zic ca-i buna :D

Edited by Patrunjel
Link to comment
Share on other sites

Mai, e simplu. Fiecare forum are o tema. RST = security, informatica, programare, chestii de genul. Tema asta nu mai e "pura". A intrat in combinatii cu alte cacaturi tip can-can ("see? im bored. lets make some drama or lets troll").

Problema e ca se ofera prea multa libertate, ca sa spun asa. Cel mai bun exemplu e Off-topic. Off-topic reprezinta o zona de relaxare, de impartasire a altor cunostinte fata de cele de xss, java si alte bazaconii. Da, dar pentru ce-ti trebuie asa ceva? Iesi afara daca vrei sa-ti impartasesti ideile, intra pe mess (daca esti gras sau ti-e lene sa iesi din casa), fumeaza o tigara daca vrei sa te relaxezi.

Ce vreau sa spun, e ca s-a ajuns sa aiba mai multa prioritate Off-topic decat tema esentiala a forum-ului.

Bun. Si ce propun? Nimic. Daca inchizi zona, toti se rag. Daca pui restrictii gen "no insults", iarasi se rag.

Atunci nu va mai plangeti si daca vreti, faceti challenge-uri, faceti tutoriale, chestii legate de domeniul forumului. Daca nu, inseamna ca nu ti-e locul aici.

Lumea a devenit atat de complexa, incat si un caine are de unde alege ce sa faca.

Si cine zice ca RST is falling sau nuj ce abureli, se inseala. Nu are ce sa mai manince (go grab a can-can magazine). Tink e un om foarte destept si stie ce face.

Si cum mi-a spus cineva odata: "Daca stai pe langa oameni destepti, nu inseamna ca esti si tu destept. Dar daca stai pe langa noobi, ai sanse mari sa devii ca ei."

Link to comment
Share on other sites

Sa faci challenge-uri trebuie sa fi un membru "bazat" iti ia timp.

Dupa ce se termina challenge-ul un membru bun iar trebuie sa mai piarda timp cu altii.

Si de ce ar pierde cineva atata timp?

Cine vrea sa invete tot invata nu trebuie neaparat sa primeasca mura in gura pe RST.

Link to comment
Share on other sites

Hai sa revergoram RST.

Ce verb este acela: a revergora ? Banuiesc ca tu ai folosit persoana I plural. Adica "noi revergoram" fratilor puneti mana pe carte.. ca e jale..

Sa revin la subiect.. ideea nu e rea dar cum ai gandit-o tu nu va putea fii implementata niciodata pe RST. Oricum baza de unde ai pornit.. cum ca RST is fallin'.. eu cred ca Romania is fallin' down nu RST.

Aveti noroc ca nu am eu acces de a modifica topicurile ca le-as "trashui" autmoat pe cele de genul acesta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...