FearDotCom Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 Multi stiu ca nologinele se pot folosi doar cu programu "Tunnelier" se poate folosi si putty in loc de tunnelier ce imi place la el ca ocupa putin si nu necesita instalare, mai demult cineva de pe mess mi-a zis ca nu are drepturi de admin pe un rdp si nu poate sa instaleze tunnelier.. eu ii am zis sa incerce cu putty iar el a inceput sa rada cica nu e posibil asa ceva pt ca nologinele nu permit logarea cu putty am inceput sa rad auzi la el lumea il stie de... vorba aia "Mare HACKER" cel putin asa e cunoscut pe forumu rst si pe alte forumuri (nu dau nume) dar el habar nu are sa foloseasca putty dar scaneaza dupa rooturi, nologine etc ce sa mai mare hackerPrima data aveti nevoie de "Putty" il descarcati de pe net sau de pe PuTTY Download PageLa host name scrii nologinu si la port 2286.105.216.7user: guestpass: guestConnection - Data la username si password scrii: guestLa SSH - selectezi "Don't start a shell or command at all"Pentru a initia o sesiune shell trebuie ca serverul sa fie setat sa pemita initierea de sesiuni shellDaca nu o bifati conexiunea cu serverul nu se va putea realiza pentru ca serverul nu e setat sa accepte comenzi shell si va intrerupe conexiuneaClick pe OPENRecomand "Proxifier" pentru ca e mai misto si nu mai trebuie sa faceti setarile in browser etc.. o sa aflati si singuri ce se poate face cu proxifieru de ex: se poate trece traficu prin alte ip-uri etcSa nu mai ziceti ca nu este posibil asa ceva Quote
CrashOverride Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 La ce folosesc ca nam inteles?is mai noob de fel Quote
anon Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 FearDotCom foarte bun tutorialul!@CrashOverride folosesc ca sa hecuiesti nasa si cia dar e grele...Ai auzit de google ? Quote
BogdanNBV Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 frumos, dar tu vorbesti de putty, iar in imagini este kitty Quote
FearDotCom Posted July 18, 2011 Author Report Posted July 18, 2011 frumos, dar tu vorbesti de putty, iar in imagini este kitty Kitty e putty se vede si in poza ca e meniu de la putty sau poate nu ai folosit pana acuma putty intra pe site lor si mai citeste pe acolo cate ceva poate te lamuresti si singur Quote
anon Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 What is KiTTY ?KiTTY is a fork from version 0.60 (build 20100914) of PuTTY, the best telnet / SSH client in the world.KiTTY is only designed for the Microsoft Windows platform. For more information about the original software, or pre-compiled binaries on other systems, you can go to the Simon Tatham PuTTY page.KiTTY has all the features from the original software, and adds many others as described below:The very first requested features: Sessions filter Portability Shortcuts for pre-defined command The session launcher Automatic logon script URL hyperlinks http://kitty.9bis.com aceasi treaba. Quote
player81 Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 OK ... dar o intrebare de noob: se pot folosi nologinuri si in cascada? si daca da .... cum? Quote
BogdanNBV Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 stiu foarte bine ce e putty si kitty... eu ziceam doar ca nu se potrivesc imaginile cu ce vorbesti tu, iar meniul de la kitty nu este exact ca cel de la putty, se pare ca tu nu ai folosit nici o data putty sau kitty. Quote
Active Members Fi8sVrs Posted July 19, 2011 Active Members Report Posted July 19, 2011 a mai fost http://rstcenter.com/forum/33499-hide-ip-cu-putty.rst Quote
backdoor Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 1. Da se poate . 2. Depinde ce program fol , de ex la putty : a. inainte sa te conectezi la al doilea nologin , te duci la proxy si setezi local cu 127.0.0.1 si portul pe care l-ai setat la tuneling in primul. b. conectezi al doilea nologin c. iti setezi in browser portul si ip-ul de la al doilea nologinPS: Tocmai ce am realizat ca nu e complet tutorialul )SFAT: decat sa te ascunzi mai bine nu te tii de prostii. Amu treaba ta.... NOTA: daca faci nologin in nologin o sa rupi banda de net si o sa iti mearga mai mult nu.OK ... dar o intrebare de noob: se pot folosi nologinuri si in cascada? si daca da .... cum? Quote