wildchild Posted September 30, 2011 Author Report Posted September 30, 2011 Senza?iile difer? de la individ la individ ?i e crucial s? stai relaxat pân? î?i fac undele efectul.Mi se pare c? GoH folose?te Delta care au un efectiv negativ asupra ta. Nu sunt un om deloc fricos nici slab de injer cum ar spune al?ii, am v?zut lucruri la via?a mea destul de însp?imânt?toare ca s? m? mai sperii din orice îns? porc?ria aia î?i reprogrameaz? creierul ?i ui?i tot ce ?tiai/sim?eai/te însp?imânta, ?i te face s? pari vulnerabil la orice Bau, ca s? nu vorbesc de faptul c? î?i amplific? exponen?ial frica, direct propor?ional cu timpul petrecut cu c??tile pe urechi.Dac? stai relaxat ?i ajungi în starea de visare nu reu?e?ti s? te treze?ti decât dup? ce trauma s-a instaurat. Nu-l recomand nim?nui, decât celor care se cred "fearless" ?i caut? s? ob?in? spaima vie?ii lor.V? garantez c? o cas? bântuit? e 0 pe lâng? ce v? a?teapt?. Quote
nedo Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 De obicei chestiile de genul asta isi au oarecum sursa tot in subconstient. Daca e sa ma iau dupa o experienta personala, asi spune ca cea mai buna metoda de a trece peste o astfel de trauma este sa constientizezi de unde au venit toate chestiile pe care le-ai vazut(daca ai visat) si sa vezi de unde iti vin toate chestiile care te sperie.Doar dupa ce reusesti sa le constientizezi poti reusi sa treci peste ele constientizand de fiecare data cand ai parte de experienta respectiva care este motivul pentru care o ai si fortandu-te sa o ignori. Quote
wildchild Posted September 30, 2011 Author Report Posted September 30, 2011 Asta am f?cut ?i se pare c? func?ioneaz?.Dup? ce "tr?ie?ti trauma" în vis ?i trece o vreme în lumea real?, încep s? dispar? urmele psihologice.Azi nu m-am gândit decât pu?in la subiect ?i nu m-am speriat, începe s?-?i piard? din putere mai ales c? acele sl?biciuni din vis nu le am în via?a real?.Oricum, nu e bine s? te joci cu a?a ceva nici de dragul curiozit??ii. Quote
adonisslanic Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Ok this makes me friggin curious... wildchild daca vrei, da-mi fisierele pentru idoser, o sa incerc si o sa postez efectele si pe mine daca e... (nu sunt sceptic, deci ar trebui sa aiba efect cat de cat cred...) Quote
wildchild Posted September 30, 2011 Author Report Posted September 30, 2011 maine seara fac un pachetel cu toate dozele originale(mai putin cele aparute anul acesta) si il pun pe megaupload Quote
united7170 Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 maine seara fac un pachetel cu toate dozele originale(mai putin cele aparute anul acesta) si il pun pe megaupload@root_prime: iar la cateva posturi posturi dai indicatii si il raspandesti, ti-a creat personalitati multiple "doza"?<3Am si eu aceeasi intrebare ... personalitati multiple ? Quote
wildchild Posted September 30, 2011 Author Report Posted September 30, 2011 What the are you talking about? Quote
p3tru Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 (edited) uitate la un film p0rn inainte de a iti pune castile, si ai sa notezi o diferenta, will see daca e la fel LOL: de ce imi da eroare... pula mea, cand incepea sa-mi placa Edited September 30, 2011 by p3tru Quote
root_prime Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 oh damn, te-a lasat si pe jumate cu iq-ul, sa ma exprim si mai in detaliuface?i bine ?i nu lua?i Gates of Hades.Dac? d? altul cu capul de pere?i fi?i destep?i ?i nu o face?i, înv??a?i din gre?elile altora>>fisierul cu programul.o sa ti-l trimit intr-o seara>>iti recomand sa incepi cu doze mai usoarenu e bine s? te joci cu a?a ceva nici de dragul curiozit??ii.>>maine seara fac un pachetel cu toate dozele originale si il pun pe megaupload Quote
wildchild Posted September 30, 2011 Author Report Posted September 30, 2011 I-am avertizat ?i totu?i nu vor s? cread? pân? nu se ard. Unii se joac? cu focul "just for the thrill", f?r? s? se gândeasc? la consecin?e, a?a c? cine sunt eu s? le iau acest drept? În plus, cu cât spui cuiva s? nu fac? (din diverse motive), tot o s?-l împing? îngeru' negativ s? fac?, a?a c? le-am spus s? înceap? cu chestii light nu s? treac? direct la doza premium experimental?. Asta prietene nu se nume?te ipocrizie.Era ipocrit din partea mea s? spun cât de cool era doza aceasta dup? ce am tr?it clipe de co?mar, doar s?-i împing pe al?ii s? treac? prin aceea?i experien?? oribil?( scute?te-m? te rog de comentarii gen "e fake" c? pân? ?i cei de pe youtube nu au putut s? fac? teatru; este foarte u?or de recunoscut teama fa?? de f?c?tura de doi bani ). Oricum doar câ?iva o s? simt? efectele pe bune, cum mereu s-a întâmplat. Quote
DanISR Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 le poti pune la download sa incercam si noi ?si ne poti zice ce frecventa sa aibe castile ? si dupa cat timp are efect [ dupa ce apesi play?] Quote
root_prime Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 puteai sa taci si nu mai incerca nimeni nimic in loc sa tot aduci atata atentie cu n descrieri despre ce ai vazut tu, doh Quote
wildchild Posted September 30, 2011 Author Report Posted September 30, 2011 ?tiam dinainte s? postez c? o s? fie o mân? de oameni care tot o s? încerce dar sunt de p?rere c? am înfrânat mai mult? lume decât s? provoc; în concluzie, "curaj g?in? c? te tai". Quote
Flubber Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Hahaha, thread-ul asta imi trezeste amintiri.Precum asta.Inca mai am niste doze cumparate (80 in total; nu sunt luate de pe torrent), daca doriti le incarc. Quote
Addic73d Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 dar sunt de p?rere c? am înfrânat mai mult? lume decât s? provoc; în concluzie, "curaj g?in? c? te tai".Nu poti infrana oamenii facandu-i curiosi ..Inca mai am niste doze cumparate (80 in total; nu sunt luate de pe torrent), daca doriti le incarc.Urca-le Quote
root_prime Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 hai postati aia infranati de wildchild, 0 and still counting, i-ai infranat asa tare ca le dai si "dozele"alsotot ce pot sa zic e ca toate au mers cu succes.inainte de bac am folosit cu 2 saptamani doza care te ajuta sa memorezi si l-am luat cu 9:30,fara sa fi invatat ceva in timpul anuluiaberant Quote
p3tru Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 bag pula, imi da eroare programu, nu inteleg de ce Imi da nuj ce eroare cu invalid picture Quote
Petzy Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 hai postati aia infranati de wildchild, 0 and still counting, i-ai infranat asa tare ca le dai si "dozele"alsoaberantda si eu am luat doza aia cu puteri mistice si magice si supranaturale si danone si ce gura masii mai vrei tu si am castigat la loto. Cum? mi-au iesit numerele din fund, fiecare cu o culoare diferita dar prima era ROZ.Ma lasi? auzi la el..doza de memorat si nu a invatat nimic tot anul a luat cu 9.30 Quote
p3tru Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Pana la urma, il pune cineva la download + doze? O versiune bunaaaaa Quote
sandabot Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Dose Files.exe Am uitat de unde le am Quote
zippy Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Asta e interesanta rauhttp://rstcenter.com/forum/40999-kame-se-razbuna.rst 1 Quote
loki Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Doamne ce imi plac threadurile asteadeobicei cand gasesc un thread dinasta pe net imediat trolez si bag "da incercati warpmymind.com. E super tare!". Faza super e cand recomand cuiva fara sa stie ca wmm e vulnerabil SQLI si de acolo ii iau datele. Quote
Mr.Proper Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Chestia asta este total adevarata, tu nu ai nevoie de droguri ca sa te "droghezi" adica sa fi bine, cand poti asculta anumite chestii dinastea care iti intra in creier , sunt facute calumea . Nu incerc asa ceva , de frica , sa nu fac stop cardiac sau alte cacaturi . Mai bine imi bag un trance , un techno cv si stau calm Oricum sunt total functionale 100% merg. Quote