selected Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Am vreo 60-70 euro facuti in cateva zile (peste 10E oricum) si nu pot sa imi aleg forma de plata ! ce cacaT?cand dau la forma de plata imi daAlege?i forma de plat?Pute?i s? selecta?i o form? de plat? dup? ce soldul contului dvs. atinge 10,00 Quote
p3tru Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Trebuie sa primesti si o scrisoare de cacat in curand Quote
Birkoff Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 trebuie sa treaca cam 1 luna de la activarea contului sa aiba ei timp sa verifice daca esti eligibil de plata (sa verifice ca nu ai facut frauda)...apoi iti trimit ei o scrisoare si abia dupa ce citesti scrisoarea iti poti retrage banii...ai ceva de asteptat... Quote
MazaBoY Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Mai repede o sa primesti un e-mail :Contul tau a fost suspendat pentru click-uri invalide Quote
Weedy92 Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Nu sunt de incredere astia de la adsense.. Quote
daatdraqq Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Mai repede o sa primesti un e-mail :Contul tau a fost suspendat pentru click-uri invalide99% asta se va intampla . Nu iti mai pierde vremea cu ei daca stai in Romania . Le faci reclama moka , banii nu o sa-i vezi . Iti gasesc motive inchipuite si iti dezactiveaza contul . Quote
Vally Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Am vreo 60-70 euro facuti in cateva zile (peste 10E oricum) si nu pot sa imi aleg forma de plata ! ce cacaT?cand dau la forma de plata imi daAsa am asteptat si eu o luna, si dupa m-au banat Sunt multe probleme de genul asta si pe forum ...erau altii care asteptau de vreo 3 luni Incearca sa postezi pe forum, am vazut ca la unu i-au raspuns si i-au zis ca ii vor trimite plicu... Quote
caii Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 daca joci corect sunt seriosiMost recent payment Sep 23, 2011 Quote
UnixDevel Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 daps ..eu am cont la ei de 2 ani deacuma per total am scos 2000 de euro ..joci cinstit iti fac plata ..nu joci cinstit iti baneaza siteul sau contul Quote
selected Posted October 7, 2011 Author Report Posted October 7, 2011 Sau nu joci cinstit tot scoti banii am mai scos de pe adsense destul, insa nu m-am mai lovit de problema asta.Oricum banii la ei se fac usor.Ok, si sa zicem ca primesc plicul cu pin-u, unde plm il bag ? Au futut adsenseu cu totu. Quote
caii Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 selected, iti apartine axxo-movies?ai putea sa ii pui keywords, alt pe imagini si nofollow la linkul ala de la wta Quote
selected Posted October 7, 2011 Author Report Posted October 7, 2011 @caii: da e al meu axxo-movies... de alt/keywords nu prea am timp. Daca ai tu timp si vrei sa te ocupi de asta si vii si cu o idee de monetizare cu care nu scade traficul + se castiga bine (3-4$+/zi) lasa-mi un PM.@Weedy92: Cine nu le are ia ban Stai chill. Iti trimit poza cu plicul de la WU :> Quote
caii Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 @caii: da e al meu axxo-movies... de alt/keywords nu prea am timp. Daca ai tu timp si vrei sa te ocupi de asta si vii si cu o idee de monetizare cu care nu scade traficul + se castiga bine (3-4$+/zi) lasa-mi un PM.@Weedy92: Cine nu le are ia ban Stai chill. Iti trimit poza cu plicul de la WU :>dureaza 5 minute sa te uiti pe trends/clues/keyword research sa pui cuvinte bune.nici eu nu am timp sa ma ocup de o idee de monetizare pe nisa asta, prefer putini vzitatori us/uk pe nise mai bune:)daca vrei sa faci 3-4$ pe zi mai ia niste info-uri, le prinzi pe godaddy cu 0.49, backlink relevant intre ele, le gadili un pic sa ajungi la seo score 100% (aici ai un tool care te ajuta: SEO Text Browser )si ar trebui sa ajungi la suma aia destul de repede Quote