Guest expl0iter Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 FBI l-a arestat pe hackerul care a spart computerul lui Scarlett Johansson www.stirileprotv.ro121 de ani de parnaie ) Eu cred ca merita maxim 100. Plm.. va dati seama ca are si 35 de ani.. nu ajunge fraieru` pana la 156 de ani:-j Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazaBoY Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 LOL cum sa iti puna in carca 121 de ani de puscarie nici macar nu ii poti executa mori dracu cu gandu ,,Bahh mai aveam un pic si ieseam din puscarie dar uite am murit ") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandabot Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Daca intra in PC lu nea gheorghe , nea vasile nu il baga nimeni in inchisoare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
user3.14159265 Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 El "risca" 121 de ani de puscarie.Cu avocat, maxim 20 - 30 ma gandesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Am invatat demult ca nu trebuie sa crezi tot ce scrie pe stirileprotv. Nu prea cred ca a primit atat pentru asa ceva, numai daca avea si vreo doua crime cu torturarea victimei pentru care era cautat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Cine e Scarlett Johansson ?Edit : am aflat , o curva . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Probabil a ghicit parolele.Iar accesul folosind un nume de utilizator si o parola NU E NEAUTORIZAT.E autorizat tocmai prin acea parola simpla, pentru care de vina e posesorul ratat.Deci, inca o data, muie autoritatilor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l34k Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 (edited) Nu ma lasa sa dau paste la lege, asa ca:http://pastebin.com/w88PwsgDChiar daca ai gasit parola cuiva notata pe monitor tot n-ai voie sa-i verifici mailul pentru ca n-ai acceptul respectivului. Edited October 13, 2011 by l34k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totti93 Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Ce-s cu pedepsele astea cu mult deasupra mediei de ani traita de om? 121 ani? Asta de unde am scos-o asa exact? 11^2?In fine, mi se pare cam exagerat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Arhitect Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Ce naiba ma asa mult pffff si nici e cine stie ce persoana inportanta poate omu a vrut sa o vada nud )) dar prea fail 156 ani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest expl0iter Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Am mai azut un reportaj in care un criminal a primit 500 de ani de parnaie=)) Nici in 5 vieti nu ajunge la o asemenea varsta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turnback Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Sunt care au luat si mai mult de 500 de ani. Sau 3 condamnari pe viata. Asta e o chestie de standarde. Pentru un cap de acuzare la care esti gasit vinovat iei atat (asta daca statul respectiv nu are in vigoare legea cu scaunul electric). E chestie de tabele. In plus, SUA e tara tuturor posibilitatilor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest expl0iter Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Sunt care au luat si mai mult de 500 de ani. Sau 3 condamnari pe viata. Asta e o chestie de standarde. Pentru un cap de acuzare la care esti gasit vinovat iei atat (asta daca statul respectiv nu are in vigoare legea cu scaunul electric). E chestie de tabele. In plus, SUA e tara tuturor posibilitatilor.Bai frate; (sa nu ma abat de la subiect) tinand cont ca acest individ are 35 de ani, nu inteleg de nu i-a dat pedeapsa pe viata... i-a dat 121 de ani... de parca el ar trai 156 de ani. La mintea unui judecator (cu facultate, masterat si mortii masi ce mai are), ar trebui sa judece inainte sa dea o pedeapsa. PUSCARIE PE VIATA si cu asta basta. Nu dai 454234123458 de ani de parnaie ca a futut o baba si un copil nenascut. Pe mine asta ma amuza... dau xxx ani de parnaie, iar vinovatul are 70 de ani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turnback Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Bai frate; (sa nu ma abat de la subiect) tinand cont ca acest individ are 35 de ani, nu inteleg de nu i-a dat pedeapsa pe viata... i-a dat 121 de ani... de parca el ar trai 156 de ani. La mintea unui judecator (cu facultate, masterat si mortii masi ce mai are), ar trebui sa judece inainte sa dea o pedeapsa. PUSCARIE PE VIATA si cu asta basta. Nu dai 454234123458 de ani de parnaie ca a futut o baba si un copil nenascut. Pe mine asta ma amuza... dau xxx ani de parnaie, iar vinovatul are 70 de ani Asa e legea la ei. Se calculeaza la capetele de acuzare. Probabil au fost 10 capete de acuzare cu cate 5-10 ani de fiecare, care insumate au ajuns la 121. Daca are avocat bun, ataca fiecare acuzatie si ramane cu 1-2 mai importante. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest expl0iter Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Asa e legea la ei. Se calculeaza la capetele de acuzare. Probabil au fost 10 capete de acuzare cu cate 5-10 ani de fiecare, care insumate au ajuns la 121. Daca are avocat bun, ataca fiecare acuzatie si ramane cu 1-2 mai importante.Sau poate in America, oamenii traiesc 200 de ani Traiesc mai sanatos oamenii acolo _ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 In US pedepsele se aduna , ai 5 fapte cu 3 ani fiecare = 15 ani zbarna . La noi se executa pedeapsa cea mai mare .Cu toate ca sunt de parere ca Americanii au o prostie nativa , aici le dau draptate . Intr-o tara cu o justitie ca a noastra infractorii sunt tentati sa faca mai multe infractiuni in acelasi timp stiind ca vor lua pedeapsa doar pentru una din fapte , respectiv pedeapsa cea mai mare . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
executiv Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Puscarie pe viata ar aduce discriminare. Ex: 2 oameni sunt condamnati pt aceleasi fapte pe viata. Dar unul moare inaintea celuilalt. De ce cel care traieste trebuie sa stea in puscarie mai mult decat cel care a murit? Ei au savarsit aceleasi fapte pana la urma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 "Just because you're in the spotlight or just because you're an actor or make films doesn't mean that you're not entitled to your own personal privacy," Johansson told CNN after the incident where nude photos of the actress were hacked from her PHONE and posted online.EMPHASIS on PHONE!!Macar citeste si tu stirea inainte de a posta!!On: Daca nu era vb de persoane publine nu se aplica nici un cacat nici la ei!! 121 de ani pt toate capetele de acuzare in conditia in care tipul a "spart" 50 mailuri..2ani/cap nu mi se pare mult!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
betivuu' Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 aia sunt nebuniiiiiii )))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeagleTM Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Acesta este cel in cauza :Hack Forums Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...