Guest Nemessis Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 http://antifrauda.evonet.ro/rst/SuperSpy.zip Un program facut de Neo2Remember (cine le are cu booterele stie si cine e Neo).Ce poate face acest program?- este un client de messenger (va logati cu acest program pe Yahoo! messenger)- adauga pe cineva in lista voastra de messenger fara ca acea persoana sa stie- spioneaza persoanele din lista daca sunt sau nu online- are incorporata optiunea de boot (sau flood daca vreti voi sa ii zicem asa)- are incorporata optiunea de vazut webcamuri ca user anonim- are incorporata optiunea de vazut webcamuri fara a va apare numele in lista celor ce privesc imaginile- are incorporata optiunea de inregistrat imaginile de pe webcamMare atentie la crack si la explicatiile despre cum se foloseste programul + crack-ul (crackul trebuie sa fie deschis la fiecare folosire a programului).Probabil mai sunt si alte optiuni pe care nu le-am descoperit.
zbeng Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 se observa cand domnu Nemessis are timp liber:D
extazy69 Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 un program bun pt impatimitzii yahoo mess si nu numai....imi plac optiunile ce le ofera deci ii cool...tks bro
Dr4k3 Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 bootul merge si pe Yahoo Messenger 8 ?mult post hunting...
stdioh Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 flyppy wrote: bootul merge si pe Yahoo Messenger 8 ?mult post hunting...nop...are vechile "treburi" de boot ...gen 1001 de buzzuri...dar nu merg... ...are 2 functii interesante care merg....una sa te pui in lista la cineva fara stirea proprietarului si una de spy...sa ii vezi pe cei invizibili...si merge si pe 8......crackul ala ii tare ciudat... ...iti deschide portul 80... ...si trebuie aplicat de fiecare data......ca o concluzie nu se merita programul...(parerea mea)
Dr4k3 Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 dak zici tu...pan la urma ai dreptate...ami bine un keylogger shi un ddos
dmxsala Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 mie nu-mi merge sa vad cine este pe inviseble :@
Stunter Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Te rog Nytro daca poti sa mi-l dai si mie!!!
AhEaD Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Te rog Nytro daca poti sa mi-l dai si mie!!!devii iritant, pe langa faptul ca sunt aproape sigur ca esti paralel (ca picioarele unei blonde pe un pat mare) cu ce se discuta pe forum, mai esti si insistent!Programul ala a fost odata !!Este de mult "patched" chestia !Mai informeaza-te ca noi nu suntem aici sa te invatam ceva ce poti invata singur si foarte usor.Daca nu ai ambitia sa faci ceva constructiv si sa ajuti aceasta comunitate usa pe care scrie EXIT iti apartine.Considera asta ca un avertisment, nu ne impresioneaza cu nimic posturi de genu "bravo, felicitari, frumos, ce tare, etc...".Iar am vb mult...
DANG3R Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 re-upload numai sa aiba si nemessis timp sau bunavointa unul din membi cae lau luat
xZu Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 re-upload numai sa aiba si nemessis timp sau bunavointa unul din membi cae lau luat Ba esti prost ? citeste mai sus(ce a scris AhEaD)
Djdaniel Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 Merge link-ul foarte bine daq vedeti primu link de pe pagina cand ti mouse-ul pe el jos in bare scrie linkul vedeti si voi ca baiatu a pus si niste <br> ca sa nu paota dawn totzi ....... scrietzi voi cuvant cu cuvant pana la .ZIP si o sa vedeti ca merge chir si dupa 2 ani !! Respect Nemessis
BigMaster1 Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 LOL :http://antifrauda.evonet.ro/rst/SuperSpy.zip
MaX19 Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 (edited) ms bigmaster Edited January 26, 2009 by MaX19
Itzzu Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 .. nush ce are .. nu merge codu care il am .. ala SUPER-0123-4567-89... imi da eroareaError Number: 717Extended Error: 775/SUPER-0123-4567-89 /GD/SUPER/A
laurian Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Da e virusat programu dupa ce il instalez AV Eset imi sterge imediat fisieru repcod.exe ... si alta problema nu am reusit sa il activez deloc imi da sa il activez manual ... am urmat pasii si degeaba C:\Program Files\Neo 2 Remember\Super Spy v20\repcod.exe probably a variant of Win32/Flooder.IM.VB.C trojan
adonisslanic Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Whoah fratilor, mai cititi si datele postarilor Din 2006 pana acum in 2011 s-a mai schimbat yahoo.....
spider Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Nemessis the best!primu post si ai dezgropat un thread de aproape 3 ani