CyberneticGOD Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Pentru prima data dupa 65 de ani, Regele Mihai a vorbit in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului Romaniei.VIDEO INTEGRAL. Discursul Regelui Mihai in Parlamentul Romaniei, dupa 65 de ani www.stirileprotv.ro Quote
Petzy Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Nesimtitul, si-a batut joc de noi acum multi ani...ala nici voie sa intre in tara nu ar trebui sa mai aiba dupa parerea mea Quote
bcman Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Dou?zeci de minute de bun sim? - GandulMinutele unui rege ?i meschin?ria celor care nu au fost - GandulPartial cei de la Gandul au dreptate, dar doar partial. Oricum e pacat ca toata lumea arunca cu pietre in el, mai ales legat de acest discurs, cand totusi are si el dreptate. Cred ca al a urmarit in mare parte sa isi faca reclama, doarece nu prea s-a mai vorbit de el in ultimul timp. Discursul sau a fost alcatuit din tot ce zic romanii in ultimul timp prin mass media, deci nu mi-se pare ceva "wow" pentru ca povestea asta deja o aud zilnic. Daca nu a urmarit sa isi faca publicitate il felicit pentru ca le-a expus verde in fata parlamentarilor anumite probleme. Daca nu, imi pare rau de el ca a ajuns sa faca asa ceva, mai ales la varsta pe care o are. (off: da zici ca nu mai vrea sa moara, o fi vreun semn ceva...) Quote
ripoff Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Eu cred ca o sa candideze duda ala daia a aparut regele asa dintr-o data.Dupa basescu asta mai lipsea... Quote
tjt Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Oare de ce nu a venit in parlament ca sa tina un discurs in momentul cand i-au fost retrocedate toate bunurile ? [Nu am inteles niciodata faza asta,cum bunuri ale familiei regale, cand ele au fost cumparate/construite din banii poporului Roman].Din cauza lui suntem cu zeci de ani in urma celor din vest atat la infrastructura cat si la mentalitate,el e cel care ne-a dat pe mana comunistilor.Cum poate sa se intituleze rege din moment ce a renuntat la tron in favoarea rusilor.Singurul lucru pe care il consider adevarat din discursul sau demagogic este : ""Nu vad Rom Quote
Românescu Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Reclama/nereclama, zdreanta asta nu are ce cauta in libertate sau in viata. Nu Antonescu a trebuit judecat si omorat ci regele pulii mihai. Quote
co4ie Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Ma pis pe regele mortilor si pe parlamentul viilor si pe toti copii prosti care posteaza cacaturi de stiri pe un forum de securitate !!! Baaaaa ... voi nu aveti ce pula mea face acasa? luati in pula mea si cititi o carte sau mars la pascut oile daca nu stiti sa cititi !!! nu mai umpleti forumul de cacaturi Quote
mah_one Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 sal co4ie,1. "Ma pis pe regele mortilor si pe parlamentul viilor", s-au pisat ei pe tine inaintea ta2. "si pe toti copii prosti care posteaza cacaturi de stiri pe un forum de securitate !!!"asta e sectiunea off topic analfabetule.3. "Baaaaa ... voi nu aveti ce pula mea face acasa? " cred ca te-as putea intreba acelasi lucru si pe tine.4. "luati in pula mea si cititi o carte " cred ca ultima care ai citit-o a fost "capra cu trei iezi.5. "sau mars la pascut oile daca nu stiti sa cititi !!!" ar trebui sa detaliezi mai mult cum e cu profesia asta ca dupa tot ce ai scris cam asta tin sa cred ca faci.6. "nu mai umpleti forumul de cacaturi " tu esti singurul kkt de pe acest forum.Hai, o seara bunaMah_on3 Quote
ENCODED Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 atatia copii pe aici care habar n`au ce vb despre acest subiect ... penibil ... Quote