bg_mafia17k Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 am roturi de pagina cine e primu primeste unu free ok va astp test:test 61.15.30.150 | host did not resolve
andiz Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 [test@MyBookWorld ~]$ cat /proc/cpuinfoProcessor : ARM926EJ-Sid(wb) rev 5 (v5l)BogoMIPS : 99.73Features : swp half thumb fastmult edsp javaCPU implementer : 0x41CPU architecture: 5TEJCPU variant : 0x0CPU part : 0x926CPU revision : 5Cache type : write-backCache clean : cp15 c7 opsCache lockdown : format CCache format : HarvardI size : 32768I assoc : 4I line length : 32I sets : 256D size : 32768D assoc : 4D line length : 32D sets : 256Hardware : Oxsemi NASRevision : 0000Serial : 0000000000000000[test@MyBookWorld ~]$)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))De mult nu am mai ras cu atata pofta.Agariciu asta merita BAN.
bg_mafia17k Posted October 27, 2011 Author Report Posted October 27, 2011 Am facut Misto de voiii mha PAPAgalilor si ati muscatoo
bg_mafia17k Posted October 27, 2011 Author Report Posted October 27, 2011 adiz ai muscat momealatia ramas ip pe rooothahahace cad prostii la momeaala
BogdanNBV Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 (edited) esti hecar de hecar baiete imi place atitudinea ta tine-o tot asa acum ca ai ip-ul aluia vei putea sa... sa... aaa, stiu, nimic! Edited October 27, 2011 by BogdanNBV
root_prime Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 voi nu vedeti ce fata de cocalar are ala? de unde sa va dea rpduri moca, dohhh
tur334vl Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 voi nu vedeti ce fata de cocalar are ala? de unde sa va dea rpduri moca, dohhh e unu care o arde "underground" ca poarta ochelari . bai baiatule iati un job sau lasa drq netu ca vad ca nu e de tine , mai esti si din craiova , cred ca esti un tigan care ai aflat si tu de net si de forumuri , si ai gasit si tu pe net posturi cu nologine si cu "rooturi" si le postezi aici ca sa fi si tu respectat . de la mine ai o flegma drept respect aha acuma am vazut ai schimbat location si cu ce crezi ca te ascunzi . oricum poza ta e de COCALARI . COM acolo cred ca ai aparut deja
Weedy92 Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 Pna si numele e de cocalar jegos fratee lasa netu dute la oii poate ele te respecta mai mult
sado Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 am roturi de pagina cine e primu primeste unu free ok va astp test:test 61.15.30.150 | host did not resolvepe tzigani ii fut in inima , tu esti un mare tigan.
andiz Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 Omfg. Baiatu chiar lucreaza la CIA. Mi-a luat "ip`u" ))))
tur334vl Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 (edited) Omfg. Baiatu chiar lucreaza la CIA. Mi-a luat "ip`u" ))))da si cauta programe de ddos pe google si pica in stealer ) , baieti care il prindeti ardetil rau ca are codurile de la nasa si ip lui andiz PS: macar stii mai mult de 10 comenzi pentru linux ? eu nu cred .. dar eu iti propun asa , dute ia o sabie sau un pistol si : kill your self Edited October 27, 2011 by tur334vl
Rumy Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 ce penal nu ? )) mi-au curs lacrimi din penis cand ti-am vazut postu... btw aprob ca e cocalar ^^
florin2012 Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 esti un distrus coiae s-a inregistrat ip` ? pe un 61 sau ce cacat scanezi tu nujtiu de unde pula mea apareti voi astia ca tine asa care cumva si tu scanezi ca un tifos ce esti . Cand unii scanau tu sugeai lapte de la o singura tzatza asshole. dar in fine e cam demodata situatia c`ya looser
Crunkkz Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Looool! ))))))))))))))trebuie mutat urgent in cele mai penale posturi din anul acesta fratee ! )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nu e adevarat
alinu Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Chiar nu inteleg scopul .. asta cu a`ti muscat`o.. bla bla bla.. ce dreaq facem ceva constructiv? sau .. balarii dinastea aiurea?
Haceru Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Eu cand am zis ca e un simplu n00bar ce nu are de-a face cu domenile astea, am avut dreptate.P.S: Cititi posturile de aici -> smtp verify pythonSi inainte sa mai luati legatura cu cocalari dastia incercati sa cititi si topicurile/posturile facute de el, sa va formati o idee/impresie despre el.Fiinca este vorba de acelasi subiect despre "root" uitati un topic tot de al lui aici.Omu dupa ce a postat root-ul acela "gratis" si la luat lumea la pula, a schimbat idiotu subiectu de la topic si mesajul din "Root free" in "cine are un program de decodat telefoane" puteti observa asta aici dand click pe topicul "Root free" sa vedeti cum va duce spre acel topic dar dupa cum veti obsera are subiectul schimbat cat si mesajul.Asta e deja batjocora totala.Sa le iau mortii in pula la toti n00bari de pe acest forum. In ce hal a ajuns rst din cauza copiilor astora ce nu au ce face.Merita mai mult decat un ban.Acum sa aratam cat de retardat poate fi el, cica a muscatii prostii momeala si a ramas ip-ul pe root. De ar sti macar sa vada logurile, ar fi ceva .Utatil pe Mogli ce inspiratie a avut cand a facut poza asta hahhaa.Il cheama Cornel Ruiu are 21 de ani nascut pe data 7.Iul.1990, zodia Rac si e din judetul Mehedinti, orasul Drobeta Turnu Severin.Tu ai cazut in mortii tai pe google cu totul.La cat de cocalar eee...uitati aiciEu nu mai comentez nimic, il las pe domnul goagal sa il faca de cacat.Cornel Ruiu | FacebookUpdates - View an update and leave a comment - Yahoo! PulseProfil bg_mafia17k - Id-uri messenger fete si baieti cu pozahi5 - Cornel pozeCornel, sa ti-o luam pe Yonela la pula.Radeai de cei de pe rst a ? Na, ca sa intors roata si inca cum..hhahah COCALAREEEE
tur334vl Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 (edited) ) Profilul de facebook: Cornel Ruiu | FacebookDeci se confirma ca e un taran obosit:)) :A, auzit si el de PAINT :1,3 MP nu sunt bani de mai mult?Nu am apucat sa citesc tot postul lui HACERU si de asta am postat profilul de facebook Edited October 28, 2011 by tur334vl
Haceru Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Pai ar fi fost bine sa mai citesti posturile pentru a nu se repeta.Daca ai fi citit tot am dat link spre google unde arata peste tot unde e inregistrat si unde nu, si dedesupt cateva linkuri precum hi5 si facebook etc.Doar ca nu am mai umplut postul cu poze.Cornel: Taranimas cu Yonela in caruta ta.
LLegoLLaS Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 (edited) n-am vrut sa postez da' m-a pleznit un val de ras... "Studied at Scoala de arte si meseri Obarsia de Camp 10"du-te spre ma-ta .Cel mai penal topic din ultimele 6 lunips: powered by CorNeL by bg_mafia17k 2009-2011 Edited October 28, 2011 by LLegoLLaS
tur334vl Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Pai ar fi fost bine sa mai citesti posturile pentru a nu se repeta.Daca ai fi citit tot am dat link spre google unde arata peste tot unde e inregistrat si unde nu, si dedesupt cateva linkuri precum hi5 si facebook etc.Doar ca nu am mai umplut postul cu poze.Cornel: Taranimas cu Yonela in caruta ta.) el e the BEST TARAN mam kkt pe mine de ras cand am vazut aia cu "is the bestdaddada )" nu mai pot lesin macar daca il ducea capu sa se inregistreze cu alt id sau un alt nick ) dar la tarani ce sa le ceri? Adminilor cred ca acest CORNEL merita un si macar sa ne faci si noua public ip`ul sa il luam si noi la pu**a putin asha de dragu lumi:D
MagicThunder Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 omfg cat am ras:))nu pot sa cred=))ce oameni tampiti
crs12decoder Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 vezi?Asta nu-mi place mie la internet... are toata lumea acces la el
dorinBc Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 man va place sa faceti baza voi parca st p,p ,va lipsaste ai 7 ani de acasa.. de asta merge romania in jos cu oameni ca voi da dracu faliment ,parca aici este cortul tiganilor , va radeti de el ca e tigan , dar voi il injurati ca tiganii si il faceti in toate felurile ,unde poate sa ajunga prostia omeneasca