AlStar Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 In urma cu vreo 9-10, inainte sa-mi ia parintii PC, am jucat la niste veri, un vechi joc. Cred ca era pe Win98/2000..n-am idee. - era pc de ala vechi: monitor pe unitate.Si-mi aduc aminte ca jucam un joc de-mi placea enorm:Eram un fel de cavaler (knight/pana mea...ceva...) intr-un castel. Si ieseam din castel si treceam printr-un fel de lambirint, si aparea un mistret, parca, si-ii dadeam cu piatra in cap:))- era 1st personAre careva idee ce joc era? Quote
romanu Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Ne-a cuprins, amintirile pe amandoiPff, mai spune ceva despre el Quote
AlStar Posted November 1, 2011 Author Report Posted November 1, 2011 Era schema:)...erau niste usi/gratii/porti in castel si trebuia o cheie ca sa treci. Deci..personajul avea un fel de rucsac/inventory ..Nu-mi mai aduc aminte..poate maine mai imi vine vreo idee.. noapte buna:)) Quote
Petzy Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 era pc de ala vechi: monitor pe unitate.Deci am murit de ras.Amuzant cum lumea deduce ca daca statea monitorul pe unitate, e vechi (la configuratie ma refer si etc)Nu ma intelege gresit, nu sunt ironic sau sa imi bat joc, pur si simplu ma amuzat teribil faza.sa fiu on topic, imi trece prin cap (dupa descrierea data de tine) doar Nox, Diablo(poate?) si Dungeons and Dragons sau Dungeon siege ceva de genu?Acuma..nu am stat sa verific exact anii cand au aparut jocurile sugerate si asa mai departe dar asta imi vine in cap dupa descrierea ta deci posibil sa ma insel. Vezi un google sau youtube cu imagini/video gameplay la jocurile enumerate, poate poate..Succes! Quote
selected Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 (edited) doom 2 ? quake 2 Edited November 1, 2011 by selected Postu 300 \:d/ Quote
user3.14159265 Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 (edited) Cauta Hexen sau Heretic.Poate gresesc...a trecut peste 1 deceniu @wildchild Gothic e third person. Edited November 1, 2011 by user3.14159265 Quote
root_prime Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 fps-uri pana in 2002 iesite ar fi quake, no one lives forever, sin, half life si cateva obscuritati, ca rpg in first person numai arx fatalis ar fi si acolo incepi intru-un castel Quote
ripoff Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 hmm..porc mistret: ce penale mai ereau =) Quote
player81 Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 S-ar putea sa fie The Legend of Zelda Quote
root_prime Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 care parte din first person nu ati inteles-o? ffs Quote
AlStar Posted November 2, 2011 Author Report Posted November 2, 2011 Deci am murit de ras.Amuzant cum lumea deduce ca daca statea monitorul pe unitate, e vechi (la configuratie ma refer si etc)Era vechi..nu mai conteaza cu era asezat:))doom 2 ? quake 2 Nu-i in genu' la astea. Cauta Hexen sau Heretic.Poate gresesc...a trecut peste 1 deceniu Astea par sa se asemene cu jocu' la care ma gandesc..fps-uri pana in 2002 iesite ar fi quake, no one lives forever, sin, half life si cateva obscuritati, ca rpg in first person numai arx fatalis ar fi si acolo incepi intru-un castelIncepi intr-un castel, in care stai foarte putin timp.. iesi repede si ajungi intr-un labirint.Tot am in minte o imagine..In stanga si dreapta pereti "vii"..verzi..(adica niste tufisuri sub forma de ziduri), in fata un porc mistret/monstru... si tot in fata dar mai aproape e o piatra parca. Si nu stiu cum o iei, si o arunci in capul monstrului. Quote