Jump to content
AlStar

Joc vechi

Recommended Posts

Posted

In urma cu vreo 9-10, inainte sa-mi ia parintii PC, am jucat la niste veri, un vechi joc. Cred ca era pe Win98/2000..n-am idee. - era pc de ala vechi: monitor pe unitate.

Si-mi aduc aminte ca jucam un joc de-mi placea enorm:

Eram un fel de cavaler (knight/pana mea...ceva...) intr-un castel. Si ieseam din castel si treceam printr-un fel de lambirint, si aparea un mistret, parca, si-ii dadeam cu piatra in cap:))

- era 1st person

Are careva idee ce joc era?

Posted

Era schema:)...erau niste usi/gratii/porti in castel si trebuia o cheie ca sa treci. Deci..personajul avea un fel de rucsac/inventory ..

Nu-mi mai aduc aminte..poate maine mai imi vine vreo idee.. noapte buna:))

Posted
era pc de ala vechi: monitor pe unitate.

Deci am murit de ras.

Amuzant cum lumea deduce ca daca statea monitorul pe unitate, e vechi (la configuratie ma refer si etc)

Nu ma intelege gresit, nu sunt ironic sau sa imi bat joc, pur si simplu ma amuzat teribil faza.

sa fiu on topic, imi trece prin cap (dupa descrierea data de tine) doar Nox, Diablo(poate?) si Dungeons and Dragons sau Dungeon siege ceva de genu?

Acuma..nu am stat sa verific exact anii cand au aparut jocurile sugerate si asa mai departe dar asta imi vine in cap dupa descrierea ta deci posibil sa ma insel. Vezi un google sau youtube cu imagini/video gameplay la jocurile enumerate, poate poate..

Succes!

Posted
Deci am murit de ras.

Amuzant cum lumea deduce ca daca statea monitorul pe unitate, e vechi (la configuratie ma refer si etc)

Era vechi..nu mai conteaza cu era asezat:))

doom 2 ? :-? quake 2 :))

Nu-i in genu' la astea.

Cauta Hexen sau Heretic.

Poate gresesc...a trecut peste 1 deceniu :P

Astea par sa se asemene cu jocu' la care ma gandesc..

fps-uri pana in 2002 iesite ar fi quake, no one lives forever, sin, half life si cateva obscuritati, ca rpg in first person numai arx fatalis ar fi si acolo incepi intru-un castel

Incepi intr-un castel, in care stai foarte putin timp.. iesi repede si ajungi intr-un labirint.

Tot am in minte o imagine..

In stanga si dreapta pereti "vii"..verzi..(adica niste tufisuri sub forma de ziduri), in fata un porc mistret/monstru... si tot in fata dar mai aproape e o piatra parca. Si nu stiu cum o iei, si o arunci in capul monstrului.