Jump to content
Aripipevant

Alt Hacker prins de DIICOT

Recommended Posts

Posted

Hai s? spun si eu ceva aici. E?ti hacker, e?ti de?tept dar nu prea.. De ce s? accesezi serverele internationale? Ce rost are sumele mari pe care le ob?ii sau le p?gube?ti în urma unui atac pe serverele internationale. Faima ?i mândria a ajuns prea departe, observ. P?cat de intligen?a pe care o au unii de aici (care au fost luati de DIICOT) ?i se bag? la avioane pentru faima si mândrie .. având ?i ei un motiv întotdeauna c? vezi doamne eu sunt de?tept, am spart nasa.. nu ca tine un newbie, pân? în final e?ti doar un luzer pe internet ?i f?ra viat? social?. "Odata atingi cerul, mai mult ba"

Posted

Idiotii isi dau cu parerea in direct pe realitatea tv.

Ei nu stiu ca unu fara studii in domeniul informatic stie mai multe decat unu cu facultate / Cursuri plm.

Multe cunostinte le aflii de pe net si forumuri.

Posted

Asta-i Romania! Toti idotii si toate proastele care se duc la TV incep: " Nu ai cum domne' fara sa studiezi in acest domeniu fara facultati nu ai cum sa faci asa ceva " cand ii vad imi vine sa inchid tv-ul

Posted
A castigat 3 milioane de dolari din criminalitate informatica: "Intru in orice server in cateva ore" www.stirileprotv.ro

Apar din ce in ce mai multi

Mai de curand am aflat de la cineva ca a fost ridicat un hecar de la noi de pe site: IliePalarie @ onlyhack (vanzari_joci). Nu-l cunosc pe acest individ si nici nu am avut tangente cu el dar... e praf :)

Sincer acest individ mi se pare a fi un neadaptat la societate si nu m-a impresionat cu intelectul lui si nici cu cunostintele de lb. engleza ( a pronuntat issue gresit). Am cunoscut multi care s-au imbogatit din carding si care nu aveau cunostinte de hacking sau chiar de operarea calculatorului. Daca ii puneai un linux in brate sau sa instaleze un windows erau morti. Prea se promoveaza la televizor acesti hoti ca fiind hackeri. Ei pur si simplu copiaza o metoda si o invata nu fac nimic iesit din comun.