Jump to content
mihaibelu

Caut meditator

Recommended Posts

Sunt in bucuresti, dar nu la liceu... ca sa fiu sincer am terminat liceul cu destul de multa vreme in urma. Vreau sa invat sa ma joc cu mai multe programashe din astea interesante si pe masura ce se impune sa invat sa le fac eu...

:)

Platesc asa cum plateste cineva care e la liceu profesorii la meditatiile pentru bac sau facultate...

:D

Sunt in bucuresti, dar nu la liceu... ca sa fiu sincer am terminat liceul cu destul de multa vreme in urma. Vreau sa invat sa ma joc cu mai multe programashe din astea interesante si pe masura ce se impune sa invat sa le fac eu...

:)

Platesc asa cum plateste cineva care e la liceu profesorii la meditatiile pentru bac sau facultate...

Nu cred ca "meditator" este ceea ce cauti, ca sa inveti sa te "joci" trebuie sa experimentezi singur, ia de la inceput, invata un limbaj de programare, invata sa folosesti linux, nu totul se rezuma la "programashe"

Salut,

Numele meu este Mihai si doresc sa gasesc un meditator in aceasta "materie". Vreau ca la scoala sa platesc pe cineva care sa ma invete.

Cine este interesat sa ma ajute poate sa ma contacteze in privat sau pe mail.

Trimite-mi un email ( semnatura ) si te scutesc eu de bani.

Visual Basic 6 este cam invechit si nu prea se mai foloseste sa fiu sincer.Eu chiar daia am invatat VB.NET este limbaj nou si mult mai simplu din punctul meu de vedere. Daca vrei ajutor iti dau un site de unde am invatat si eu tot ce stiu.Tot ce trebuie sa faci este sa citesti si sa aplic ceea ce ai invatat.

Microsoft Visual Basic .NET tutorials for Beginners aici vei gasit tot ce vrei.Daca sti engleza va fi usor daca nu foloseste google translator.