mihaibelu Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Salut, Numele meu este Mihai si doresc sa gasesc un meditator in aceasta "materie". Vreau ca la scoala sa platesc pe cineva care sa ma invete. Cine este interesat sa ma ajute poate sa ma contacteze in privat sau pe mail. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuTy^ Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 la ce liceu esti in buc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members Fi8sVrs Posted December 9, 2011 Active Members Report Share Posted December 9, 2011 sunt o multime de categorii in aceasta materie, care mai exact? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaibelu Posted December 9, 2011 Author Report Share Posted December 9, 2011 Sunt in bucuresti, dar nu la liceu... ca sa fiu sincer am terminat liceul cu destul de multa vreme in urma. Vreau sa invat sa ma joc cu mai multe programashe din astea interesante si pe masura ce se impune sa invat sa le fac eu...Platesc asa cum plateste cineva care e la liceu profesorii la meditatiile pentru bac sau facultate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
undefined. Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Sunt in bucuresti, dar nu la liceu... ca sa fiu sincer am terminat liceul cu destul de multa vreme in urma. Vreau sa invat sa ma joc cu mai multe programashe din astea interesante si pe masura ce se impune sa invat sa le fac eu...Platesc asa cum plateste cineva care e la liceu profesorii la meditatiile pentru bac sau facultate...Nu cred ca "meditator" este ceea ce cauti, ca sa inveti sa te "joci" trebuie sa experimentezi singur, ia de la inceput, invata un limbaj de programare, invata sa folosesti linux, nu totul se rezuma la "programashe" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Daca esti interesat de Visual Basic 6 (nu .Net sau 2008), contacteaza-ma. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pugna Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Salut, Numele meu este Mihai si doresc sa gasesc un meditator in aceasta "materie". Vreau ca la scoala sa platesc pe cineva care sa ma invete. Cine este interesat sa ma ajute poate sa ma contacteze in privat sau pe mail. Trimite-mi un email ( semnatura ) si te scutesc eu de bani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcelin Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Salut, eu sunt foarte interesat de tot ce tine de Visual Basic6, am ceva experienta dar nu destula,si in special si lucrarea de licenta tot cu acest program tot il fac si as vrea mai multe sfaturi din partea ta,dak vrei sa ma ajuti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raynor009 Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Visual Basic 6 este cam invechit si nu prea se mai foloseste sa fiu sincer.Eu chiar daia am invatat VB.NET este limbaj nou si mult mai simplu din punctul meu de vedere. Daca vrei ajutor iti dau un site de unde am invatat si eu tot ce stiu.Tot ce trebuie sa faci este sa citesti si sa aplic ceea ce ai invatat. Microsoft Visual Basic .NET tutorials for Beginners aici vei gasit tot ce vrei.Daca sti engleza va fi usor daca nu foloseste google translator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcelin Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Eu sunt deschis oricarei provocari,si sunt interesat de mai multe sisteme de programare. si vreau sa invat tot ce e nou.Mersi mult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul4games Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Trimite-mi un email ( semnatura ) si te scutesc eu de bani.Deja l-ai inchis pe om mai ales ca emailul/pgp keyul tau este pe .onion..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcelin Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Am vazut ca la linkul pe care mi l-ai trimis sunt mai multe tutoriale la majoritatea sistemelor de programare. o sa ma uit pe toate. Mersi mult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...