p3tru Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 Eu nu stiu cum nu sunteti satuli de stiri de genu ?! sincer.... Quote
romanul Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 Numai fiti prosti si numai ascultati ce zic astia. Quote
curiosul Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 Voi realizati ?Te gandesti si tu la ce ma gandesc si eu? Quote
wildchild Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 Duty, dac? t?ceai, filozof r?mâneai. Înainte s? deschizi gura, mai bine te-ai gândi de dou? ori. Ce naiba are de-a face Einstein cu Arhimede, care a zis "eureka". ?i îmi mai explici te rog cine a pus copyright pe cuvânt ? F?cea parte din dic?ionarul grecesc, asta înseamn? s? ai drept de autor pe cuvinte? Dac? ar fi s? afirm?m ?i s? punem în practic? ce ai zis tu, ar însemna c? nu am putea comunica decât prin semne, poate nici a?a, dac? cineva le-ar breveta ?i ar necesita "copyright". Iar faza cu "dac? n-ai facebook nu exi?ti" este pus? de umplutur? ?i se adreseaz? unui pu?ti de 14 ani. Dac? încerci fraze catchy, s? ?tii c? prind la pu?tii de pe forum care abea descoper? bucuria de a mângâia prepu?ul. Dac? vrei s? impresionezi, începe cu post-uri tehnice, nu offtopic. Quote
sado Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 Ar fi doar un plus pentru noi daca se intampla treaba asta.. Quote
gotr00t Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 Si stirea si proiectul SOPA sunt aberatii. In fine, cum ziceam, ni se pregateste ceva. Aviz urmaritorilor de OTV si cititorilor de cancan. Quote
eu0800 Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 Proiectul SOPA e real, stiu de el de ceva timp. Sper sa ramana doar o amintire urata. Dar ca tot venii vorba, era un zvon acum ceva ani despre o retea privata "Internet 2" , mai stie cineva ceva de chestia asta? Quote
Vlachs Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 Cand e vorba de offtopic tot inainte labari tristi ce sunteti, dar sa ajutati putin pe la Tutoriale,... nu prea Quote
jetus Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 "Un proiect de lege american împotriva pirateriei", pirateria este intrata in reflex la romani Quote