Effy Posted January 17, 2012 Author Report Posted January 17, 2012 Si n-au fost omule cpanele? Sa iti dau print la logs-urile care ti le-am trimis sa vedem cate gaseste?
blade4ever Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Si n-au fost omule cpanele? Sa iti dau print la logs-urile care ti le-am trimis sa vedem cate gaseste?Da vreau ca le-am si postat aici,cele 2 trimise de tine sunt arhivate,sper sa nu mi le bagi pe gat pe celelalte trimise dupa ,pe care le are toata lumea (logs1 si logs2) inclusiv eu cumparate tot de aici de la alt user ,vreau sa imi gasesti in fisierele alea multe text extrase pe fiecare user nu la gramada,acolo gaseste-mi.
Effy Posted January 17, 2012 Author Report Posted January 17, 2012 Un lucru iti mai zic si incheiem, nu iti convenea ceva, dadeai refund. ziua buna sa avem. Nu stau sa ma iau la certuri cu tine din motive de genu, chiar nu cred ca era necesar sa imi postezi emailurile & shits pe forum. daca erai om destept imi dadeai pm pe mess sau aici frumos, bai coite, nu am ce imi trebuie in logs , dami banii inapoi.
blade4ever Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Nu are rost sa insir pomelnicul de pe mess gen : "efyy: bai..efyy: uite care-i fazaefyy: forumu astaefyy: RSTefyy: tine doar 5% din profturile care imi vin mieefyy: poti sa scrii absolut ce vrea pula taefyy: cine ma stie ca om bun o sa cumpereefyy: cine o sa se ia dupa oameni disperati ca tine nuefyy: chiar ma doare fix la bascheti" Faceti afaceri cu el "biznis men" 1
Effy Posted January 17, 2012 Author Report Posted January 17, 2012 Blade Blade: nu e vb de bani dar nu ai fost corect,asta m-a contactat o persoana care mi-a gasit exact ce imi trebuie ,in schimb eu stau si ma uit la "foile" tale nu e frumos,poate te-ai grabit,poate si eu ..dar nu am gresitBlade Blade: astazi *Ef: ti-am raspuns pe forumBlade Blade: Un lucru iti mai zic si incheiem, nu iti convenea ceva, dadeai refund. ziua buna sa avem. Nu stau sa ma iau la certuri cu tine din motive de genu, chiar nu cred ca era necesar sa imi postezi emailurile & shits pe forum. daca erai om destept imi dadeai pm pe mess sau aici frumos, bai coite, nu am ce imi trebuie in logs , dami banii inapoi.Blade Blade: Blade Blade: ti-am scris pe messBlade Blade: mi-ai raspunsBlade Blade: esti ridicolBlade Blade: o sa dau acum refund la paypal Blade Blade: daca esti magarEf: nu sunt magarEf: dar nu stii sa actionezi cum trebuieEf: Blade Blade: sa actionezBlade Blade: ai bani in cont ?Blade Blade: eu ce am ?Blade Blade: Ef: logurileEf: ce sa aiBlade Blade: ma pis pe eleEf: ti-am zis ca in ale mele nu prea erauBlade Blade: ti-am certu ceva anumeBlade Blade: m-ai mintit Blade Blade: Ef: si tiam mai dat de unde mai gasitBlade Blade: dupa ce mi-ai vandut ce nu aveai desi ziceai ca ai da sunt amestecate Blade Blade: apoi mi-ai bagat pe gat altele vechiBlade Blade: revandute la 15 mii de useriBlade Blade: ti se pare ceva corectBlade Blade: ?Ef: Ef: cum ziceamEf: ti-am spus din inainteEf: ca nu am in ale meleBlade Blade: ai print la conversatie nu ai specificatBlade Blade: decat astazi Blade Blade: oricum nu`i nicio problema iti creez disputa la paypal si asta e Blade Blade: logurile era foarte importante pentru mineBlade Blade: ca le-am postat pe forumBlade Blade: Ef: Ef: faci ce vreiEf: ma mir cum de esti primul care isi ridica nasu pe susEf: ca nu ii convine cevaBlade Blade: pai daca nu esti seriosBlade Blade: daca ziceamBlade Blade: ba vreau logsBlade Blade: punctBlade Blade: daBlade Blade: dar ti-a mcerut ceva anumeBlade Blade: mi-ai bagat pe gat altcevaBlade Blade: care nu im iajuta cu nimicBlade Blade: nu cred ca intelegi limba romanaBlade Blade: sau ce incerc eu sa iti explic te depaseste mentalEf: eh ce sa fac si euEf: fiecare cu ce poateBlade Blade: sa mai postez pe forumBlade Blade: te mai fac putin de cacat ?Blade Blade is typing...Blade Blade: Ef: ma faci de cacat?Ef: si de acolo continui tu, postez eu, daca atat de duce mintea //spider, i-am dat alte loguri in plus decat cele care le cumparase si erau si din 2010 pe acolo.
blade4ever Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 lol ma vinzi log's din 2010 ? ,nu n-ai inteles alea mi le-a bagat (bonus) pe gat dupa ce nu mi-a dat ce i-am cerut.Si acum o arde in doru leli cu mine .. Plm nu ma ma intereseaza nimic de la el,doar sa vada lumea ca e de bine
Effy Posted January 17, 2012 Author Report Posted January 17, 2012 :"> ai ai ai m-ai prins in sacda ba oameni nu e adevarat!! eu v-am vandut loguri vandute de 1000 de ori!! Mi-am construit castel din banii facuti din ele !! nu mai postez nimic de aici, faceti-va de cap
blade4ever Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 ai ai ai m-ai prins in sacda ba oameni nu e adevarat!! eu v-am vandut loguri vandute de 1000 de ori!! Mi-am construit castel din banii facuti din ele !! nu mai postez nimic de aici, faceti-va de cap Esti patetic,acum 2 minute te bateai cu pula`n piept ca esti serif si acum o dai in mila si dureri profunde.Eject
aelius Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 @blade4ever: Daca va aveti in messenger unul pe altul, va rog sa va declarati acolo iubire vesnica si sa nu umpleti forumul de prostii.Multumesc.
blade4ever Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Si eu te-as ruga sa iei masuri deoarece au fost revandute niste logs,parca era o regula paci`.Din pricina ei am primti vreo luna ban .O zi placuta
aelius Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 (edited) Si eu te-as ruga sa iei masuri deoarece au fost revandute niste logs,parca era o regula paci`.Din pricina ei am primti vreo luna ban .O zi placutaSigur, Ai ban doua zile. Omul a fost recomandat de multi aici si toti au fost multumiti (si-au primit ce au platit).-Merci, Edited January 17, 2012 by aelius
Effy Posted January 17, 2012 Author Report Posted January 17, 2012 Vanzarea inca ruleaza. Imi pare rau pentru placerile neplacute. Ultimele bucati cu 10 EURO ! 100MB loguri, va astept cu un pm.
Maximus Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 (edited) se aude "prin sat" ca vinzi logurile mele ..... oare asa se fie ?//Imi pare rau ca o spun,dar log-urile trimise de effy sunt = 0 . Multe fisiere doar cu detalii despre sistem,cateva facebook-uri acolo etc.Ideea e ca eu i-am cerut cpanele sau/si ftp-uri .Mi-a spus ca le are amestecate si mi le da cu totul . Am verificat si nu era niciun cpanel,niciun cont ftp.I-am spus apoi mi-a mai trimis 2 logs unu de prin 2010 si unu de prin septembrie 2011 ambele le aveam de ceva timp ,cred ca si altii . Postez link-urile catre logs ,cele arhivate sunt primele trimise iar cele text sunt dupa .Zippyshare.com - effy.zipZippyshare.com - freshh.rarZippyshare.com - logs2 (1).txtZippyshare.com - logs2 (2).txtCele text (cele bagate cu totul intr-un singur fisier text) le-am mai avut odata de la userul root_prime . PLMeffy.zip & freshh.rar sunt logurile mele !mare nesimtit mai esti ma...iti inteleg logica, altul munceste si tu faci banii.rog adminii sa baneze acest tzacangiu (si cred ca ma incadrez in regulile marketului sa cer acest ban[ca e si pe buna dreptate]) ca sa nu mai dramatizam ALEA sunt logurile mele postate aici https://rstcenter.com/forum/44620-loguri.rst si voi dati bani pe ele this is shit Edited January 17, 2012 by Maximus
spider Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Imi pare rau ca o spun,dar log-urile trimise de effy sunt = 0 . Multe fisiere doar cu detalii despre sistem,cateva facebook-uri acolo etc.Ideea e ca eu i-am cerut cpanele sau/si ftp-uri .Mi-a spus ca le are amestecate si mi le da cu totul . Am verificat si nu era niciun cpanel,niciun cont ftp.I-am spus apoi mi-a mai trimis 2 logs unu de prin 2010 si unu de prin septembrie 2011 ambele le aveam de ceva timp ,cred ca si altii . Postez link-urile catre logs ,cele arhivate sunt primele trimise iar cele text sunt dupa .Zippyshare.com - effy.zipZippyshare.com - freshh.rarZippyshare.com - logs2 (1).txtZippyshare.com - logs2 (2).txtCele text (cele bagate cu totul intr-un singur fisier text) le-am mai avut odata de la userul root_prime . PLM= https://rstcenter.com/forum/44620-loguri.rstfoarte tare sa vinzi logurile altui membru
Effy Posted January 18, 2012 Author Report Posted January 18, 2012 = https://rstcenter.com/forum/44620-loguri.rstfoarte tare sa vinzi logurile altui membrulol, eu le-am primit de la un prieten care habar nu aveam ca face asa ceva, mi le-a dat la un schimb de servicii. imi pare rau, dar alea sunt primele care le-am vandut apartinand tie, mai sunt pe langa alea 2, effy si fresh. Imi pare rau inca odata! Noroc!
Vlachs Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 lol, eu le-am primit de la un prieten care habar nu aveam ca face asa ceva, mi le-a dat la un schimb de servicii. imi pare rau, dar alea sunt primele care le-am vandut apartinand tie, mai sunt pe langa alea 2, effy si fresh. Imi pare rau inca odata! Noroc!Se pare ca esti cam jegos si tu meriti ban!
Effy Posted January 18, 2012 Author Report Posted January 18, 2012 (edited) Se pare ca esti cam jegos si tu meriti ban! cine crede bine cine nu iarasi//i-am dat refund lu baiatul care i-am dat conturile alea ! Edited January 18, 2012 by Effy
Vlachs Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 cine crede bine cine nu iarasi//i-am dat refund lu baiatul care i-am dat conturile alea !I-ai dat de te-ai rupt in cur Blade: PayPal balance: $0.67 USDBlade is typing...Blade: mi-a dat maxim
spider Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Zippyshare.com - effy.zipZippyshare.com - freshh.rarZippyshare.com - logs2 (1).txtZippyshare.com - logs2 (2).txttoate astea sunt de pe net, mi se pare foarte lame faza
blade4ever Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 (edited) benny n-are rost , incep sa cred ca mi-e rusine sa fiu membru rst de 1 an si ceva ...Acum cateva luni eu i-am dat un cont godaddy extras dintr-un log de la root_prime unei persoane pe mess.Acesta mai departe le-a pus aici la vanzare .Pentru asta eu am luat ban 1 luna.Acum in chestia asta cu effy tot eu luasem ban (2 zile intradevar) dar totusi ... Cat despre "refund" :http://img252.imageshack.us/img252/3466/effy10.pnghttp://img266.imageshack.us/img266/5894/effy20.pngA fost scos imediat si effy a luat ban 7 zile.Bine ca mi-a zis benny-- tex Edited January 19, 2012 by aelius
Skribul222 Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Effy, fara suparare am cumparat loguri de la tine si le-am postat aici pe site, pentru ca eu, sincer, nu aveam ce sa fac cu ele, uitate si u ce mi s-a raspuns.https://rstcenter.com/forum/47024-loguri.rst
Maximus Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Vanzarea inca ruleaza. Imi pare rau pentru placerile neplacute. Ultimele bucati cu 10 EURO ! 100MB loguri, va astept cu un pm."placerile neplacute." LOLnu mai sunt placeri daca sunt neplacute WTF
GabrielRo Posted November 25, 2021 Report Posted November 25, 2021 18 minutes ago, Costy7 said: Salut, mai ai loguri? Baaa. 😅 3