just Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Super Hide IP 3.1.7.8 Super Hide IP v? va permite s? schimbe IP-ul pentru a spori securitatea ?i a proteja împotriva hackerilor ?i atacurilor de orice fel. Acest program are o functionare complet automat, în care doar trebuie s? alege?i perioada de anchet? pe care dori?i s? arate pentru a v? proteja complet. Dup? deschidere, acest program ac?ioneaz? prin modificarea conexiunea pentru a v? conecta la Internet printr-un proxy situat în Anglia sau Statele Unite ale Americii, în acest fel, orice program care acceseaz? re?eaua c?uta sau încerca?i s? introduce?i computer va crede ca sunteti faci la un computer aflat în Anglia, ascunde IP-ul real ?i afi?area limba englez?. Acesta este un avantaj, deoarece serverele sunt preg?tite pentru a rezista atacurilor de la hackeri ?i alte pericole mult mai bine decât calculatorul dumneavoastr?. Sistem de operare: Windows 2000/XP/Windows Vista / Windows 7 Limba: English inclusiv în medicin?downloand MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery servicesursa Super Hide IP 3.1.7.8 [navega en forma anonima] - Tecnohackers Quote
aelius Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 google translate fail ... si nu pricep ce saracia de legatura este intre hackeri si spargeri, blesteme si acatiste pe ip, atacuri preacurvesti, etc. Quote
just Posted January 14, 2012 Author Report Posted January 14, 2012 am pus exact cum e acolo am vazut cai bun lam instalat lam probat si am zis sal pun si aici, dece fail?? nu inteleg pai esti expert in spañola? Quote
ionutz15 Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Te pot ajuta cu traducerea. Daca imi dai textu' original. Quote
JOKER1191 Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 poti sa il uploadezi pe un alt site si sa lasi link ? Quote
h3k3r Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 poti sa il uploadezi pe un alt site si sa lasi link ?justjust is offlineBanned Bautor de vinchiar nu vezi ce mare scrie BANNED? Quote
ionutz15 Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 justjust is offlineBanned Bautor de vinchiar nu vezi ce mare scrie BANNED?chiar nu vezi ca esti prost?am postat cand nu era banat! Quote
kapaionutz Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Download Super-Hide-IP.3.1.7.8.rar for free on Filesonic.comDeposit FilesFree File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServe Quote
dekeeu Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Download Super-Hide-IP.3.1.7.8.rar for free on Filesonic.comDeposit FilesFree File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServeIn cazul tau mai bine ai lasa si niste scanari de pe VT. Quote
spider Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 In cazul tau mai bine ai lasa si niste scanari de pe VT. vrei sa apara stealeru la scan ? Quote