sandabot Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Download :500,000 Emails.zipPass: wrPM3mlewuJxD8Jsvy55 (crypted once)Nu uitati sa imi dati bani Quote
DotA Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Daca nu gasesti singur parola nu cred ca ai nevoie de mailurile alea. Quote
blazee Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 cu ce e cryptat frate..ca am incercat cu toate... Quote
MaNulicaUser Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Primul indiciu, cripatat in HAZZ-15. Quote
Heaton Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Best Encryption for Network Security. Online Email Encryption! Free Encrypt (encryption) and Decrypt (decryption) online. . Mai mult de atat deja e pe tava... Daca nici acum nu stiti... hint: De sticlaPrimul indiciu, cripatat in HAZZ-15.Trebuia macar sa lasi ratonii sa se chinuie cu fiecare metoda... presimt ca nici asta nu vor reusi:)) Quote
firewind Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 hint: aliaj din fier si carbon, material casant, cu un con?inut ridicat de carbonf**ta Quote
eu0800 Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Cum pune cineva ceva bun si cripteaza parola, se trezesc toti ratonii sa dea ei indicii. Ai decriptat treaba, lasa in plm sa se descurce fiecare cum poate nu mai pune pe tava ca nu iti ridica nimeni statuie. Quote
maftrunk Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 (edited) Multumim ! +1Best Encryption for Network Security. Online Email Encryption! Free Encrypt (encryption) and Decrypt (decryption) online. . Mai mult de atat deja e pe tava... Daca nici acum nu stiti... hint: De sticlaTrebuia macar sa lasi ratonii sa se chinuie cu fiecare metoda... presimt ca nici asta nu vor reusi:))Decripteaza asta HmQS+k0Mf4h6n6T9LjQfLk0OHIu6iI9MLjQmSiHLfI05igu3LoQm+lHLTlu6TtbJ daca esti asa smecher.Posteaza parola si ai tot respectu pana atunci lasa arogantele si ratoni ca poate faci si tu parte din ei.Astept sa postezi parola !Ps:Imi cer scuze, am uitat sa postez criptarea ieri ...nu mi-am dat seama.Prababil s-a inteles ca sa decriptezi parola de la arhiva cu mailurile iar eu m-am referit la cariptarea asta: HmQS+k0Mf4h6n6T9LjQfLk0OHIu6iI9MLjQmSiHLfI05igu3LoQm+lHLTlu6TtbJ Edited January 26, 2012 by maftrunk Quote
mengele Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Prea mult offtopic si mistocareli...Deci pentru cei care stau mai rau cu capul este: fontadesticla"E grele" nu? Quote
MaNulicaUser Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 doamne ce rupt poate fi asta ma.... ba da ce are daca am ajutat lumea... sau cum numa tu ai parte la mailuri ? E offtopic in gatu mati de spart! 1 la mana respecta si vei fi respectat si 2 la mana nu vad unde am gresit de te-ai alarmat tu asa tare , in afara de faptu ca am ajutat! PS. pana la urma de asta suntem aicia sa ne ajutam uni pe alti nu? eu asa stiu si asta cred... Quote
mengele Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 (edited) doamne ce rupt poate fi asta ma.... ba da ce are daca am ajutat lumea... sau cum numa tu ai parte la mailuri ? E offtopic in gatu mati de spart! 1 la mana respecta si vei fi respectat si 2 la mana nu vad unde am gresit de te-ai alarmat tu asa tare , in afara de faptu ca am ajutat! PS. pana la urma de asta suntem aicia sa ne ajutam uni pe alti nu? eu asa stiu si asta cred...Lasa impresiile astea de cartier.Nu stiu ce ai vrut tu sa sugerezi la punctul 1. "respecta si vei fi respectat" ... te-am jignit eu pe tine pe aici?...din cate vad tu o faci din plin aproape in fiecare post pe care il ai...dar sa inteleg ca varsta isi spune cuvantul la tine sau ai crescut in ghena. Vezi ca te cam bate gramatica la fund. L2w!PS: La figura care o ai te inteleg sa fi un frustrat! Edited January 26, 2012 by mengele Quote
MaNulicaUser Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 mengele... nu am vrut sa arat lipsa de respect din partea mea fata de tine. Ce-ea ce eu am scris mai sus era pentru eu0800. Imi cer scuze daca am scris intr-un mod mai ne-adecvat! Quote
mengele Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 mengele... nu am vrut sa arat lipsa de respect din partea mea fata de tine. Ce-ea ce eu am scris mai sus era pentru eu0800. Imi cer scuze daca am scris intr-un mod mai ne-adecvat!Ok in cazul asta ... cer unui admin sa imi stearga postul precedent daca consideri(a) ca este ceva offence in el.Respect! Quote
3v1lM1nD Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Multumesc din suflet, mai am si eu cateva zeci de domenii extrase gen "vopsitorie auto" "dame companie" "sudor" "electrician auto" "instalator sanitare" samd. daca are cineva nevoie de ele un pm si se rezolva. Quote
iy0kid Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 ms man! respect! e prea mura in gura dar de ... mare dreptate a avut Heaton!!!! Quote