Guest Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 (edited) Uitati Best Gore - Incredibly Graphic Video, Image and Movie Galleries of Blood , pentru cei care va plac (crimele , autopsiile ,accidente , oameni omorati si taiati in mai mulet bucati, oameni executati), vedeti mai multe pe site.Stiu de mult site-ul, dar am vrut sa postez pentru ca multi nu stiu de el.Edit: Incredibil http://www.bestgore.com/category/beheading/page/5/ (ultimul film de jos) mai traieste ... la cum e taiat , mama Edited January 21, 2012 by DaLy Quote
root_prime Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 nu te paleste si pe tine vreo drujba ceva? Quote
M4T3! Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 siteuri delea sunt multe, gen kaotic, shooshtime, humoron, theync, etc, etc etc Quote
eu0800 Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 siteuri delea sunt multe, gen kaotic, shooshtime, humoron, theync, etc, etc etcBai , voi sunteti bolnavi dreaq? Nu am dat pe link , pentru ca nu vreau sa raman marcat.Peace . Quote
totti93 Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Nu stiu ce-i asa interesant sa vezi oameni care sfarsesc in mod tragic. Pune-te in locul supravietuitorului pe care l-ai postat. Ti-ar placea sa traiesti asa, stiind ca tot restul vietii vei avea de purtat o masca pentru a-ti acoperi ranile? Voi astia nu puteti aprecia viata. Asta nu e un film, e realitate. Nu e trucaj, e tragedie. Quote
kav_detox Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 ce tare e... mersidar lider tot documentingreality ramane Quote
Guest Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 N-am zis eu ca-mi place cum mori aia sau alte prostii, mie imi place sa vad situatii din alea, nu imi place ca mor aia sau ca sunt torturati, intelegeti dracu si voi la ce ma refer, deci inca o data, MIE IMI PLACE SA MA UIT LA DIN ASTEA, NU IMI PLACE CUM MOR AIA SI CA SUNT CHINUITI ETC. Quote
aelius Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 (edited) mie imi place sa vad situatii din alea, nu imi place ca mor aia sau ca sunt torturati, intelegeti dracu si voi la ce ma refer, deci inca o data, MIE IMI PLACE SA MA UIT LA DIN ASTEA, NU IMI PLACE CUM MOR AIA SI CA SUNT CHINUITI ETC.Si mie, in special daca sunt TIGANI ) Am erectie spontana. Daca aveti site-uri cu ciori casapite, batute in cuie, cu capetele taiate, sparti sau arsi de vii, puneti aici )Astept si poze cu laslo tokes! =) Edited January 21, 2012 by aelius Quote