Jump to content
ShadowWhite

Multipload.com si kingupload.com DOWN ?

Recommended Posts

Posted
Ce drq o sa mai faca ? o sa pice si messenger-ul ? sau facebook? sau ce plm ca m-am saturat acuma de pe ce mai downloadam noi? :|

Facebook ... doamne ajuta sa-l inchida. E un spamsite de doi lei.

Eu as vota sa opreasca internetul cu totul la cate unii ...

Posted
@ tex

Eeeeeee apai nu stii tu:> depinde unde stai in ro in ce regiune :P

Aici in ardeal X_X is... belea :))

Daca vrei sa vezi gagici mergi dracu in club in ardeal e plin de ele, plus ca exista o sansa sa te alegi cu una si pe acasa.

Normal ca tot cu laba trista ramaneti daca singuru loc unde aveti curaj sa cautati o fata e pe assbook.

Posted
No Italia :P te-ai incurcat ^^ dar am stat in Baia Mare - ardeal :P

Edit: @ surge

Si normal ca tu iei P**e in gura pentru ca esti singura fata de pe RST asa cred... :)

Pana acum nu mi-am luat pule-n gura de la nimeni de pe rst, incercam doar sa iti dau un sfat, dar daca asa reactionezi o sa ramai labar forever.

Posted
Deci eu cred ca SOPA astia se intind prea mult...

Daca ai avea bunul simt de a citi si tu niste site-uri de stiri ai fi aflat ca votarea SOPA SI PIPA a fost pusa pe hold de cateva zile de catre congresul american din cauza problemelor ce le poate cauza respectiva legislatie. Acum da-i drumul la scoala si pune mana pe carte. Dumbass.

Posted
No Italia :P te-ai incurcat ^^ dar am stat in Baia Mare - ardeal :P

Edit: @ surge

Si normal ca tu iei P**e in gura pentru ca esti singura fata de pe RST asa cred... :)

Ete na, hai sa discutam de preferinte sexuale. Tu n-ai dat limbi ? Sau inca mai crezi ca 3,14zda e pe orizontala ? =))

Te-ai mai facut de un warn, faci colectie ...

Posted
Pana acum nu mi-am luat pule-n gura de la nimeni de pe rst, incercam doar sa iti dau un sfat, dar daca asa reactionezi o sa ramai labar forever.

Sa "citez" rasul din urmatorul video incepand cu secunda 15.

Mi-ai facut seara...

Cat despre SOPA si/sau PIPA? Deocamdata totul tine de americani, ramane de vazut pe viitor =)

Posted

Mie imi place de Surge, e fata de comitet!

(ce imi mai place offtopic-ul)