ShadowWhite Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 (edited) Deci eu cred ca SOPA astia se intind prea mult...http://kingupload.com/ down Ce drq o sa mai faca ? o sa pice si messenger-ul ? sau facebook? sau ce plm ca m-am saturat acuma de pe ce mai downloadam noi? EDIT*: Scuze multipload inca merge )))))))))) Edited January 22, 2012 by ShadowWhite Quote
Guest expl0iter Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Trebuie facut un topic nou la fiecare domeniu inchis? Quote
aelius Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Ce drq o sa mai faca ? o sa pice si messenger-ul ? sau facebook? sau ce plm ca m-am saturat acuma de pe ce mai downloadam noi? Facebook ... doamne ajuta sa-l inchida. E un spamsite de doi lei.Eu as vota sa opreasca internetul cu totul la cate unii ... Quote
ShadowWhite Posted January 22, 2012 Author Report Posted January 22, 2012 @ texOFF:-? De facebook zic si eu :> da cum ne mai uitam la poze cu gagicii? ON: Nu cred ca ai mai intra pe RST daca s-ar oprii netu Quote
Nokia94 Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 ShadowWhite nu mai deschide 100 de topicuri.Sa mai discutat. Quote
aelius Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Vezi ca iar pui 50.000 de "iiii" - Ce saracia de "gagiciiii" ai vazut tu pe facebook ? ca-s numai cazaturi uitate de viata. Quote
iHouse Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 ON: Nu cred ca ai mai intra pe RST daca s-ar oprii netu Quote
ShadowWhite Posted January 22, 2012 Author Report Posted January 22, 2012 @ texEeeeeee apai nu stii tu:> depinde unde stai in ro in ce regiune Aici in ardeal is... belea Quote
shaggi Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 @ texEeeeeee apai nu stii tu:> depinde unde stai in ro in ce regiune Aici in ardeal is... belea Jet ma ca tu stai in Italia:)) Quote
Surge Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 @ texEeeeeee apai nu stii tu:> depinde unde stai in ro in ce regiune Aici in ardeal is... belea Daca vrei sa vezi gagici mergi dracu in club in ardeal e plin de ele, plus ca exista o sansa sa te alegi cu una si pe acasa.Normal ca tot cu laba trista ramaneti daca singuru loc unde aveti curaj sa cautati o fata e pe assbook. Quote
ShadowWhite Posted January 22, 2012 Author Report Posted January 22, 2012 No Italia te-ai incurcat ^^ dar am stat in Baia Mare - ardeal Edit: @ surgeSi normal ca tu iei P**e in gura pentru ca esti singura fata de pe RST asa cred... Quote
Surge Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 No Italia te-ai incurcat ^^ dar am stat in Baia Mare - ardeal Edit: @ surgeSi normal ca tu iei P**e in gura pentru ca esti singura fata de pe RST asa cred... Pana acum nu mi-am luat pule-n gura de la nimeni de pe rst, incercam doar sa iti dau un sfat, dar daca asa reactionezi o sa ramai labar forever. Quote
ShadowWhite Posted January 22, 2012 Author Report Posted January 22, 2012 Si daca is sau nu labar care e problema ta ? Quote
secure Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Deci eu cred ca SOPA astia se intind prea mult...Daca ai avea bunul simt de a citi si tu niste site-uri de stiri ai fi aflat ca votarea SOPA SI PIPA a fost pusa pe hold de cateva zile de catre congresul american din cauza problemelor ce le poate cauza respectiva legislatie. Acum da-i drumul la scoala si pune mana pe carte. Dumbass. Quote
aelius Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 No Italia te-ai incurcat ^^ dar am stat in Baia Mare - ardeal Edit: @ surgeSi normal ca tu iei P**e in gura pentru ca esti singura fata de pe RST asa cred... Ete na, hai sa discutam de preferinte sexuale. Tu n-ai dat limbi ? Sau inca mai crezi ca 3,14zda e pe orizontala ? Te-ai mai facut de un warn, faci colectie ... Quote
Flubber Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Pana acum nu mi-am luat pule-n gura de la nimeni de pe rst, incercam doar sa iti dau un sfat, dar daca asa reactionezi o sa ramai labar forever.Sa "citez" rasul din urmatorul video incepand cu secunda 15. Mi-ai facut seara...Cat despre SOPA si/sau PIPA? Deocamdata totul tine de americani, ramane de vazut pe viitor =) Quote
kingkill666 Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 multiupload merge!daca nu se incarca bagatii si un "www" un bot!! Quote
Aripipevant Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 ))))))))))))) De 2 zile tot in posturi de pisu lumii dau, mai exact commurile unora ) Quote
Vlachs Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Pana acum nu mi-am luat pule-n gura de la nimeni de pe rst, incercam doar sa iti dau un sfat, dar daca asa reactionezi o sa ramai labar forever.Mie imi place de Surge, e fata de comitet!(ce imi mai place offtopic-ul) Quote