Raven Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Filesonic , Fileserve, Filejungle inchise.FileSonic, fast and easy file storage.Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServeFilejungle.com - #1 Hosting for Easy & Fast File StorageToate au inchis sistemul affiliate. Quote
adonisslanic Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 o.o fuck, at least they can't fuck the torrent system yet :3 Quote
Jester Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 merg toate cele 3. inca functioneaza. Quote
Weedy92 Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 merg toate cele 3. inca functioneaza.Au dezactivat sistem-ul de affiliate. Quote
wtflol Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Filesonic:All sharing functionality on FileSonic is now disabled. Our service can only be used to upload and retrieve files that you have uploaded personally. Quote
tjt Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Parca era "mort" SOPA/PIPA?Nu este mort e doar amanat...Dar ceea ce se intampla cu filesonic/fileserve este rezultatul inchiderii megaupload-ului...Oricum asta e de moment,in 1-2 luni dupa ce trece 'frica asta de America' o sa apara noi site-uri de upload cu programe de afiliere.. Quote
Vlachs Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Nu este mort e doar amanat...Dar ceea ce se intampla cu filesonic/fileserve este rezultatul inchiderii megaupload-ului...Oricum asta e de moment,in 1-2 luni dupa ce trece 'frica asta de America' o sa apara noi site-uri de upload cu programe de afiliere..Nu are nici o legatura cu sopa/pipa, e doar guvernul american cu legile lor tampite, daca ai materiale sub copyright atunci poti sa fii din ce tara vrei tu ca tot dai de dracu(bine ca e bine sa fii din rusia, elvetia si alte cateva tari) Quote
spider Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 raven ai probleme sa în?elegi sensul cuvintelor ? ce leg?tur? are sistemul de afiliere cu titlul t?u? sau probabil patineaz? neuronul ?i nu ne-am dat seama înc? Quote
Raven Posted January 23, 2012 Author Report Posted January 23, 2012 raven ai probleme sa în?elegi sensul cuvintelor ? ce leg?tur? are sistemul de afiliere cu titlul t?u? sau probabil patineaz? neuronul ?i nu ne-am dat seama înc?Ce ma iei asa tare? de cand iti permiti? Scrie foarte clar. Un site de file sharing fara affiliere e mort. Quote
HellScream Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Sincer...ma gandeam acum la "papua noua guinee", patagonia, malaesia si alte tari de genul. Acolo nu ai legi cu privire la asa ceva. Acum, baietii cu bani, daca isi fac firmele si hosturle acolo (plus costul de infrastructura)....vor scoate ceva banuti pe viitor. Quote
Petzy Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Sincer...ma gandeam acum la "papua noua guinee", patagonia, malaesia si alte tari de genul. Acolo nu ai legi cu privire la asa ceva. Acum, baietii cu bani, daca isi fac firmele si hosturle acolo (plus costul de infrastructura)....vor scoate ceva banuti pe viitor.La cat de distruse sunt tarile alea nici nu au nevoie de legi.Se duc cu banu si iti garantez ca se inventeaza imediat legi.Solutia (daca e sa gandim pe linia asta cu tari) e o tara puternica si cu coloana vertebrala care sa zica la americani sa ii pupe in fund.Ma gandesc la Suedia in primul rand, la ce trai au li se rup lor de prostiile astea (nu stiu cum e treaba cu interesu, dar ma rog)Venezuela si Cuba iarasi merg, pentru ca e 0 influenta americana pe acolo din cauza istoriei.Chavez prin Venezuela deabia asteapta o ocazie de genu.. Quote
daatdraqq Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Un singur lucru nu inteleg la megaupload & co : de ce pula mea nu si-au facut firma offshore ? Quote
cedry2k18 Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 megaupload e inchis din cate stiu Quote