digitalcore Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 (edited) Se aud zvonuri ca exista sifonari aici, si unul dintre ei era cel mai bun prieten al lui, deasemeni membru rstcenter, discutiile de pe ym intre cei doi au fost interceptate conform declaratiilor DIICOT ? Edited January 31, 2012 by digitalcore x Link to comment Share on other sites More sharing options...
denjacker Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 De unde stii ma mancati-as cine era cel mai bun prieten al lui si cum s-a format firul epic al povestii ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 sunt 7 topicuri deschise, nu putea fi direct un reply la alea ?! plm Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggi Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Un lucru e sigur, cineva care e membru rst a ajutat la prinderea lui, alta e problema, de ce faceti atatea topicuri pe subiecte legate de TK?Mai bine am lasa pana iese (cat mai repede sper) si ne va explica el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Un lucru e sigur, cineva care e membru rst a ajutat la prinderea lui, alta e problema, de ce faceti atatea topicuri pe subiecte legate de TK?Mai bine am lasa pana iese (cat mai repede sper) si ne va explica el.De unde cacat stiti voi, sunteti sri agaricilor ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
123vlad Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Lasa-i ma sa ii faca statuie, nu vezi ca se excita de fiecare data cand apare un nou post legat de el:). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Oare sa pisat Cioaca intre Rucar si Bran? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Vand rosii. Pretul pietei. Thread closed ;-)P.S. Singura solutie!!! Inca o revolutie!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 (edited) @digitalcore: Ban permanent pentru zvonuri aiurea. Rahaturile de genul asta fac utilizatorii sa nu mai aiba incredere in adminii/moderatorii/hosterii comunitatii.@shaggi: Nu mai mancati rahat cu lingurita aiurea.Pentru ceilalti, in cazul in care sunt intrebari diverse:RSTCenter este hostat de firma mea din 2009, in Germania. Din cate stiti, aceasta tara nici macar nu a semnat vreun tratat de gen SOPA sau chestii de genul. In privinta logging-ului: Contrar altor tari, in Germania legea spune sa nu RETII log-uri, lucru care se si intampla, nefiind pastrate log-urile de access ale website-ului. Singurul loc in care apar informatii despre adresele IP este baza de date, iar acolo apare doar ultima adresa folosita.Din cate vedeti, sunt destul de activ pe forum si contribui cu ce pot la el (mici exemple: am cumparat SSL pentru un mediu mai privat, am luat licenta vbulletin, etc). Va rog sa nu bagati in seama orice ratat care afirma ca ofer sau oferim informatii ratatilor de militieni. Este complet legala chestia cu no logs si nu ne poate obliga nimeni sa furnizam ce nu avem.In privinta lui TK: Eu am intrat astazi si am schimbat atat parola cat si adresa de email de la account apoi m-am logat eu. Deci, orice "last log" a disparut de acolo. Edited January 31, 2012 by aelius Link to comment Share on other sites More sharing options...