Jump to content

123vlad

Active Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 123vlad

  1. Nu ai inteles ce am vrut sa zic. Pentru asta ati avut nevoie de bani? Ce scuza ai frate cand spui ca ai dat in cap, ai furat si ti-ai facut de cap cu banii aia ? Da-o in masa de treaba.Zici ca e lume de cacat? Pai daca toti am fura unde plm s-ar ajunge? Si da visam la o tara europeana cu drepturi si alte tampenii rahat. Da na plm fiecare o face pe pielea lui.
  2. @GoogleMe Si tot sa ne cacam pe noi ca tiganii ne-au facut de rahat in afara? Frumos.
  3. Merge mai bine o comunitate privata.Gaseste 3 prieteni si apucate de treaba.Ai mai multe sanse sa scoti bani frumosi din treaba asta.
  4. 123vlad

    mit Pocker

    Pe scurt o poveste. Pokerstrategy plus inca 3 prieteni, o masa de 4 si scoti bani frumosi.Dar e riscant.
  5. O incercat careva sa caute ceva de genul Google ? Si apare ceva de genul asta Fix an iPhone Stuck on Apple Logo During Boot
  6. Nici eu nu prea ma omor cu rapoartele dar se vad rezultate.Intr-o luna jumatate am ridicat site-ul firmei la care lucrez pe cateva cuvinte cheie folosind precizez doar white seo.Recunosc ca e competitie mica dar si site-ul e vazut prost de google din cauza unor seo-isti care intra in categoria postat de @benny_loppa.
  7. Redirect non-www la www. Iti merge cu si fara www. Google ti-l vede ca site-uri diferite si de aici rezulta continutul duplicat:)
  8. Macar astia fac ceva.Tk cum era el bun rau plm nu-l cunosc da nickname-ul lui semnifica ceva, al vostru ? La fel cu anon.Macar astia fac ceva dar voi ? Uite ce inseamna cu adevarat un protest acta La noi sa facut doar pe facebook si in ziare:)
  9. @benny_loppa mda cam asa dar si tu te complici aiurea:)
×
×
  • Create New...