diablo666 Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 (edited) Noul meu site >> Desk WallsMomentan site-ul gazduieste o colectie de aproximativ 900 de wallpapere de intalta calitate..(fara wathermarks)Cate cuv despre site: in momentul in care doriti sa descarcati un wallpaper scriptul va detecteaza automat rezolutia monitorului iar wallpaperul este redimensionat pt o incadrare cat mai buna. daca doriti sa va inregistrati puteti uploada propriile wallpapere si astfel ajutati website-ul sa se dezvolte. ca user inregistrat aveti posibilitatea de a comenta/da note sau sa va creati propria colectie de wallpapere fav.Pe viitor as dorii sa creez si un subdomeniu cu un script de uploadat pozeDaca doriti link ex puteti sa-mi scrieti la adresa office@deskwalls.infoMultumesc RST Edited August 24, 2012 by diablo666 Quote
kukoolcrivat Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 ooooooooooaaaaaaaauuuuuuuuuu foarte reusit...bafta cu el..... Quote
begood Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 imi place.sugestii : - un javascript astfel incat daca apesi pe jumatatea dreapta a imaginii sa treaca la urmatorul wallpaper, stanga invers.- more other wallpapers sa fie exact sub imagine, suna mai bine "from the same category" Quote
diablo666 Posted February 3, 2012 Author Report Posted February 3, 2012 (edited) Repara-ti feed-ul RSS Desk WallsRss-ul funtioneaza corect...Iti recomand Firefox > Desk Walls@begood chestia cu stanga dreapta imi place si mie..Am sa iau legatura cu cel care a dezvoltat acest script si poate in noua vs va exista aceasta obtiune MS fain pe feedback-ul pozitiv! Edited February 3, 2012 by diablo666 Quote
BogdanNBV Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 mereu cand intru pe site-ul ala al tau ma simt de parca m-as uita pe site-uri cu continut pentru adulti scoate dracului reclamele alea cu gagicile alea... Quote
diablo666 Posted February 3, 2012 Author Report Posted February 3, 2012 (edited) )stiu...problema este ca domeniu..scriptul..costa si trebuie sa-mi scot de undeva banii..pt moment ele vor ramane pana cand imi voi amortiza investitia,UpdateAm decis sa merg doar cu un singur banner (cel din dreapta sus) Edited February 3, 2012 by diablo666 Quote
Vlachs Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 )stiu...problema este ca domeniu..scriptul..costa si trebuie sa-mi scot de undeva banii..pt moment ele vor ramane pana cand imi voi amortiza investitia,UpdateAm decis sa merg doar cu un singur banner (cel din dreapta sus)Cont suspendat Quote
diablo666 Posted February 6, 2012 Author Report Posted February 6, 2012 nu e vb de continut..site-ul il aveam gazduit de bowenhost care se pare ca sa inchis fara nicio avertizare Quote
JohnyCNAM Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 This Account Has Been SuspendedCel mai tare wallpaper din lume:))Scuze ca ma bag si io in seama peaici... Quote
diablo666 Posted August 24, 2012 Author Report Posted August 24, 2012 hmm...back..de data asta sper sa fie OK Quote
diablo666 Posted December 25, 2012 Author Report Posted December 25, 2012 Ce parere aveti de timpul in care se incarca site-ul?? stiu ca merge mai greu..dar cum vi se pare? este acceptabil sau nu? Quote
FarSe Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Warning: Division by zero in /hermes/waloraweb069/b215/moo.deskwalls/ws/view.inc.php on line 68Amazing Beautiful GirlEdit:Ciudat,nu mai apare. Quote
diablo666 Posted December 26, 2012 Author Report Posted December 26, 2012 (edited) Aseara am lucrat la acel fisier "view.inc.php" poate de astaupdatetimpul de incarcare a unei pag dura prea mult asa ca m.am intors la vechea platforma pana cand imi voi achizitiona un host mai bun Edited December 26, 2012 by diablo666 Quote