dinkode Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 (edited) Sunt Dinkode !Sper sa ne acomodam Edited February 8, 2012 by dinkode
Guest Kovalski Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 What the fuck is wrong with you?!??!?
AlStar Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Bagami-as pula..alt idiot si-a facut cont pe RST.
SticKyWoX Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 De unde veniti ma?Asteptam cu nerabdare banul.
Guest Kovalski Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 (edited) nu mai conteaza....am editat acest post ca sa nu fiu nesimtit...bine ai venit...presimt ca vei pleca repede... Edited February 8, 2012 by ps-axl
bt.ionut Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Ai min ca esti prost!!!Prea tare dinkode
demon_zone Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 "testu' cu broastele! testu' cu broastele!"
mandeamarian Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 (edited) Mai degraba "D"-ul ala vine de la "Distrus" ...sau "Dobitoc" ...sau "D"u-te-n pul**le noaste L.E:Offtopic sau Ontopic, plm : Sa inteleg ca-i idolul tau "tampit", iar tu vrei sa devii un tampit? Edited February 8, 2012 by mandeamarian
SticKyWoX Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 ce aveti frate toti ?Nu ne plac plagiatorii si oamenii care vor respect pe numele altora.
sandabot Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 AhEaD unde esti tata cand avem nevoie de tine ?
connected Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Sunt Dinkode !Sper sa ne acodam . cred ca e problema in nicknameul tau...fii bun, si fati alt acount, de nu, nu vei avea parte de respect aici.
maftrunk Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 (edited) Am vazut problema cu TinKode care este idolul meu dar si inacelas timp il si desest pentru prostia cu trimiterea email-urilor trimise de el de la spargere asa ca am schimbat :"T" in "D" deoarece vine de la Timpit si "D" de la destept.Cine ar putea sa fie proful meu sa ma ajute si pe mine sa intru in lumea voastra /?Asta cu T de la tampit si D de la destept a fost chiar totala.Chiar nu stiu ce sa zic pentru ca nu vreau sa te jignesc ca nu am dece, sper sa iti fi dat seama singur ca esti penibil. Edited February 8, 2012 by maftrunk
wildchild Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 HO HO! Poate n-are de-a face cu tinkode, nu sariti repede sa judecati. Vedem dupa restul post-urilor lui daca merita sa stea pe aici sau il evacuam pentru leeching si alte motive.