Raven Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Hai salut.Vreau si eu daca se poate niste sugesti de niste nise pe .ro .Nu vreau ca azi sa deschid situl si maine sa am vizite , ma intelegeti ce vreau sa zic.Deci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoogleMe Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 sincer mie mi se pare destul de greu sa faci bani pe nise din ro, nici nu prea am stat sa ma interesez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnyCNAM Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 In Romania nu stiu nise prea profitabile insa in alte tari:-marirea penisului-cum sa scapi de acneeSunt nise destul de profitabile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parker Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Marirea penisiului si cum sa scapi de acnee sunt subiecte de mult rasuflate. Nu se poarta bloguri de nisa in Romania, ci bloguri generaliste ce trateaza nise mici. Ca un exemplu asa, tot ce tine de concursuri mici, seriale, moda si monden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Nu sunt nise platite bine pe romania, traficul de romania e inutil, poti sa scoti bani doar daca ai trafic la peste 50.000/zi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted March 2, 2012 Author Report Share Posted March 2, 2012 Faza e ca ma ocup de warez si totusi as vrea sa ma mut pe legal . Pe .com cam ce credeti ca ar merge ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zero00SM Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 (edited) https://rstcenter.com/forum/42769-100-de-nise-profitabile.rstCred ca asta o sa te ajute. Toate multumirile merg catre benny_loppaLE: Cred ca a fost sters fisierul. Daca il rogi frumos, cred ca il mai poate pune o data. Edited March 2, 2012 by Zero00SM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Foloseste google! Statistici de c?utareClick si vezi cele mai cautate cuv din ro pe diverse intervale de timp, te inspiri de acolo si alegi nisa. Apoi poti vedea cuvinte adiacente nisei tot cu acest tool.Bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucho Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Te înscrii în 2parale, vezi la ce te pricepi din ce magazine au ei în list? ?i apoi deschizi 2-3 siteuri pe tema aia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellbounds Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Da pentru alte tari ce ninse profitabile ar fi sa castigi bine din adsense ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...