JohnyCNAM Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 Am luat si eu o teapa de 120 ron cu un colet cu ramburs la posta romana.Ce pot sa fac?Am adresa si nr de telefon al respectivului care e un pusti de 15 ani care crede ca viata se mananca cu tepe. Quote
RFGMeQ Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 Pai nimic, atat timp cat n-ai semnat ceva, numai merita sa cumperi second-hand si daca preturile sunt chiar mici, mai bine dau dublu si ai ceva nou si esti sigur ca nu iei teapa, app cu ce ti-a dat teapa? ti-a bagat altceva in colet daca da , ce? Quote
JohnyCNAM Posted March 9, 2012 Author Report Posted March 9, 2012 Treebuia sa primesc un nokia n97 mini si am primit 2 incarcatoare de telefon pt. masina. Quote
1337 Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 Pretenas, imi pare rau, n-ai ce face, data viitoare ceri sa-ti trimita prin fancourier cu fisa de conformitate, aia nu se joaca . Quote
sonyx Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 Urca-te ba in tren daca n-ai permis si du-te la el la usa.EDIT: unde gaseai tu n97 mini la 1 milion 200? Quote
cybercop Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 Teapa e de pe okazii cumva? Sigur tipul nu a gresit cand ti-a expediat asa ceva? Ofera mai multe detalii despre intamplare si incearca sa mai vorbesti cu tipul, poate nu a fost intentionat si se rezolva. Quote
Mandrake1942 Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 Ori legea romana e tampita ori tre sa ne apucam toti de dat tepe pe okazii... eu mi-am luat teapa de 700 ron cu o tableta ... am primit o sticla goala de parfum. Am facut plangere la politie si pana acum NIMIC. Am numele omului adresa contul din banca nr de tel ( inca imi raspunde) am si noul lui cont de pe care trage tepe in momentul de fata. Am explicat aceste detalii si in plangere i se poate face lejer un flagrant dar neah ... NIMIC. Daca ma duc eu si ii rup cateva coaste in cateva ore am politia la usa. . Sa-mi bag pl in tara asta de javre penale. Quote
CristianRoflmao Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 Bine ma ti-am mai zis ai adresa lui numaru de telefon plm dute la politie ce mai stai Nu o luat tzeapa pe okazi ci pe tocmai.ro Quote
icebird Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 Nu ai ce face, e o lectie pt tine: nu mai fi asa naiv. Si eu am patit de am trimis pe Okazii prin Fan Courier un Viewty + 200 RON diferenta pt un iPhone 2g acum vreo 2 ani si mi-a trimis un Sony Ericsson... si m-am interesat si mai multi o luat aceeasi teapa pt iPhone numa ca ei o primit un mp4 futut. Ne-am inteles pe mess si la telefon si ne-am intalnit sa mergem la el acasa sa ii rupem maxilaru dar nu a fost de gasit. Eu am renuntat da' mi-a zis unu ca a vorbit cu el si ca lucreaza la Fan Courier si nu are ce sa ii faca nimeni, da tepe cum vrea. Quote
projectx1 Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 E din ce in ce mnai periculoasa treaba; chiar zilele acestea un coleg si-a luat teapa cu un telefon. Trebuia sa primeasca un E71 si tipul i-a zis ca e totul ok, iar colegul meu l-a intrebat daca e fake, ca sa se asigure daca merita trade-ul. Pana la urma au negociat la un PSP 3000 si 2 Nokia 6300; i-a trimis doar unul din ele sa se asigure ca nu ia teapa(bine a si facut), iar pe baza tepei tipului si-a achizitionat un X3 superb. Fiecare cu norocul lui; cel putin eu recomand negocierea cu oameni de varste apropiate, nu pusti de 10 ani ce iti vand internetul ) Quote
mengele Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 am intalnit un caz in care "tzeparul" lucra prin fancurier si avea un om de legatura angajat acolo...chiar daca pachetul tie iti venea cu un nume/numar de telefon fals banii ajungeau acolo unde trebuie iar curierul nu era invinovatit de nimic. Deci, stai linistit ca daca te-a "tzapit" aia nu este adresa lui...iar daca este...nu stiu cum o sa ii demonstrezi tu ca tu ai comandat 1 telefon si nu o cutie de chibrituri sau mai stiu eu ce...Poti sa imi dai PM cu numarul / numele lui lui de telefon daca este cosmote si iti pot spune daca este abonament sau cartela reincarcabila... Quote
madalinnt Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 multe tepe se intampla si cand se incearca evitarea comisionului pt un produs.nu trebuie sa negociati,licitati,discutati pe adrese de email. Quote
wildchild Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 Ori legea romana e tampita ori tre sa ne apucam toti de dat tepe pe okazii... eu mi-am luat teapa de 700 ron cu o tableta ... am primit o sticla goala de parfum. Am facut plangere la politie si pana acum NIMIC. Am numele omului adresa contul din banca nr de tel ( inca imi raspunde) am si noul lui cont de pe care trage tepe in momentul de fata. Am explicat aceste detalii si in plangere i se poate face lejer un flagrant dar neah ... NIMIC. Daca ma duc eu si ii rup cateva coaste in cateva ore am politia la usa. . Sa-mi bag pl in tara asta de javre penale.200 Euro la niste ucrainieni si nu mai da ala tepe in viata lui, garantat! Quote
for16 Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 si eu tocmai mi-am luat o teapa de 110euro pe okazii insa am facut plata prin paypal si mai am o sansa sa primesc banii, problema e ca am doua conturi de paypal pe acelasi ip, abele fiind un-verified si mi-e frica sa nu le baneze. oricum am vazut ca tipul are mai multe licitatii pe acel cont(25 calificative pozitive) de pe care mi-a dat teapa si, intamplator, am niste conturi de okazii prin loguri de pe care il pot ajuta sa-si creasca vanzarile... Quote
Guest expl0iter Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 Cine va pune sa cumparati de pe net? Quote
Guest []kw3rln Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 exista servicii de curier cum ar fi UrgentCurier prin care tu poti verifica mai intai coletul sa vezi ce contine si dupa aia sa platesti Quote