Jump to content
phenixdragon

programare in MinGW pentru incepatori.limbaj C++

Recommended Posts

Posted

deschideti MinGW apasati file, apoi New. scrii numele care vrei tu la chestia aia care sigur va apare. in stanga veti vedea un + mic dupa ce dati ok la numele ala pentru fisa din MinGW,. apasati click dreapta si scrie un singur lucru pe care-l veti vedea cu siguranta,apasati pe el si apare o fisa, apasati pe alt + mic care e mic si scrieti pe "plansa" pe care o s-o aveti in fata.

#include <ieostream.h>

int main(){

int m;

m=1+1;

cout<<m;

return 0;

}

cam atat,in loc de int m puteti scrie int altceva. si in loc de cutare =ceva + ceva sau ceva - ceva sau ceva ori ceva. ori se scrie shift+8. sper ca v-a fost de folos,pa!

P.S. programu e de calcul si apasati semnul exclamarii dupa ce scrieti programu. data viitoare va invat si altceva >:D<>:D<

Posted (edited)

:-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O

Cred ca glumesti nu?! DAFUQ??!!! Nici macar nu citeste numerele de la tastatura, plus ca eu unui incepator care ar vrea sa faca un asa program eu i-as recomanda Borland C++.

Ai si gresit include-ul pentru ca este iostream.h nu ieostream.h.

Macar ceva de genul daca e sa ma iau dupa exemplul tau:

#include <iostream.h>
int main(){
int a,b;
cout<<"Introduceti primul numar ";
cin>>a;
cout<<"\nIntroduceti al doilea numar ";
cin>>b;
cout<<"\nSuma celor doua numere este "<<a+b;
return 0;
}

Edit: Uitasem sa spun esentialul: DAFUQ????!!!!!!!!

Edited by SilviuSDS
Posted

"cam atat,in loc de int m puteti scrie int altceva. si in loc de cutare =ceva + ceva sau ceva - ceva sau ceva ori ceva. ori se scrie shift+8. sper ca v-a fost de folos,pa!"

Suma a 3 ceva-uri

#ceva<ceva.h>

ceva ceva()

{

ceva c , e ,v ,a;

cevaout<<"Dati ceva-urile";

cevain>>e;

cevain>>v;

cevain>>a;

c=e+v+a;

cevaout<<c;

}

New progamming language. :D

Posted

Multumesc de tutorial, mie mi s-a parut util.

Nu mai trollati omu degeaba, daca voi nu stiti nu trebuie sa fiti invidiosi pe el... romanii astia...

Mai fa tutoriale, orice tutorial/problema faci sa postezi aici, sa vada si pleava ce inseamna un programator adevarat.

Posted
Bah, tu primesti Sticky la Cele mai penale, ma jur !

Continua asa, prietene ! O sa ajungi MARE !!!

oh... am vazut userul si mi-am dat seama cine e...

ahahhaaaaaaa =))))))))

ia uitati-va la ip-ul lui si la al meu :))))))))

da... traiesc in casa cu omul asta :)))) care invata mingw :)))))))) din cartile mele

;))

are opt ani si e fratele meu, a vazut ca stau pe rst si incearca sa ma imite in tot ce fac ;))

i-am zis sa stea departe de rst :)))

scuzeeee :)))

Posted
ce scuze vere, invata-l tot ce stii;) se merita, totul e sa inteleaga, nu sa se uite ca in calendar.

eu am inceput intr-a cincea, el intr-a doua, vreau doar sa fie mai bun ;))

eh e comic :))))))

edit: gata am bagat rst blacklist in hosts =))))) pe calculatorul lui :)))

Posted

edit: gata am bagat rst blacklist in hosts =))))) pe calculatorul lui :)))

tu te joci cu dracu?vrei sa-ti dea cu ciocanu in pc?

haha,lasa-l frate,sa invete,parca vad ca o sa ajunga frac-tu asta a tau om de baza pe aici;sunt unii care stiu multe pe aici,dar nu ti-ar da macar un sfat,sa-i tai;fratiorul tau,in schimb,atat cat a inteles,a incercat sa explice si la altii,bv lui,nu e de ras nimic aici,daca stia cineva de aici la 8 ani mai multe ca el,ala sa rada

Posted
tu te joci cu dracu?vrei sa-ti dea cu ciocanu in pc?

haha,lasa-l frate,sa invete,parca vad ca o sa ajunga frac-tu asta a tau om de baza pe aici;sunt unii care stiu multe pe aici,dar nu ti-ar da macar un sfat,sa-i tai;fratiorul tau,in schimb,atat cat a inteles,a incercat sa explice si la altii,bv lui,nu e de ras nimic aici,daca stia cineva de aici la 8 ani mai multe ca el,ala sa rada

da dar vreau sa se ocupe de programare nu de altele...

fac lectii cu el, ii explic, ii dau teme ;)) dar programare. atat vreau sa invete pana o sa fie responsabil, sa nu faca greselile pe care le-am facut eu...

Posted
:-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O

Cred ca glumesti nu?! DAFUQ??!!! Nici macar nu citeste numerele de la tastatura, plus ca eu unui incepator care ar vrea sa faca un asa program eu i-as recomanda Borland C++.

Ai si gresit include-ul pentru ca este iostream.h nu ieostream.h.

Macar ceva de genul daca e sa ma iau dupa exemplul tau:

#include <iostream.h>
int main(){
int a,b;
cout<<"Introduceti primul numar ";
cin>>a;
cout<<"\nIntroduceti al doilea numar ";
cin>>b;
cout<<"\nSuma celor doua numere este "<<a+b;
return 0;
}

Edit: Uitasem sa spun esentialul: DAFUQ????!!!!!!!!

mai bine taceai.

1.borland e mort

2.iostream.h nu se foloseste in c++

3.invata sa indentezi

cat despre autor.. sper sa-si indeplineasca visul de a preda informatica prescolarilor.

Posted

Buna rst. Sunt nou pe site si nu inteleg mare lucru.. :| dar C++ am facut si eu la scoala si vroiam sa mai invat cate ceva dar cu asta..:))

Scuze daca post-ul meu deranjeaza pe cineva.

P.S.: as fi recunoscator daca s-ar oferii cineva sa imi explice cativa termeni.

Posted
Buna rst. Sunt nou pe site si nu inteleg mare lucru.. :| dar C++ am facut si eu la scoala si vroiam sa mai invat cate ceva dar cu asta..:))

Scuze daca post-ul meu deranjeaza pe cineva.

P.S.: as fi recunoscator daca s-ar oferii cineva sa imi explice cativa termeni.

Learn C++