phenixdragon Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 deschideti MinGW apasati file, apoi New. scrii numele care vrei tu la chestia aia care sigur va apare. in stanga veti vedea un + mic dupa ce dati ok la numele ala pentru fisa din MinGW,. apasati click dreapta si scrie un singur lucru pe care-l veti vedea cu siguranta,apasati pe el si apare o fisa, apasati pe alt + mic care e mic si scrieti pe "plansa" pe care o s-o aveti in fata. #include <ieostream.h>int main(){ int m;m=1+1;cout<<m;return 0;}cam atat,in loc de int m puteti scrie int altceva. si in loc de cutare =ceva + ceva sau ceva - ceva sau ceva ori ceva. ori se scrie shift+8. sper ca v-a fost de folos,pa!P.S. programu e de calcul si apasati semnul exclamarii dupa ce scrieti programu. data viitoare va invat si altceva ><>< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilviuSDS Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 (edited) :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O Cred ca glumesti nu?! DAFUQ??!!! Nici macar nu citeste numerele de la tastatura, plus ca eu unui incepator care ar vrea sa faca un asa program eu i-as recomanda Borland C++.Ai si gresit include-ul pentru ca este iostream.h nu ieostream.h.Macar ceva de genul daca e sa ma iau dupa exemplul tau:#include <iostream.h>int main(){int a,b;cout<<"Introduceti primul numar ";cin>>a;cout<<"\nIntroduceti al doilea numar ";cin>>b;cout<<"\nSuma celor doua numere este "<<a+b;return 0;}Edit: Uitasem sa spun esentialul: DAFUQ????!!!!!!!! Edited March 15, 2012 by SilviuSDS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starker Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Doamne... pentru primul post sa faci asa ceva... plus ca e gresit, mai bine abtine-te... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 ) de tot rahatu.e plin de erori deci nu e bun de nimic.mai bine cauti pe net tutoriale despre algoritmi si alteleNoway this ~! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTremeSurfer Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 "cam atat,in loc de int m puteti scrie int altceva. si in loc de cutare =ceva + ceva sau ceva - ceva sau ceva ori ceva. ori se scrie shift+8. sper ca v-a fost de folos,pa!"Suma a 3 ceva-uri#ceva<ceva.h>ceva ceva(){ceva c , e ,v ,a;cevaout<<"Dati ceva-urile";cevain>>e;cevain>>v;cevain>>a;c=e+v+a;cevaout<<c;}New progamming language. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Nu mai pot, pur si simplu am crapat de ras... (wait for it) AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA:)))))))))))))) Unde esti tu Test cu broaste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrunjel Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Multumesc de tutorial, mie mi s-a parut util.Nu mai trollati omu degeaba, daca voi nu stiti nu trebuie sa fiti invidiosi pe el... romanii astia...Mai fa tutoriale, orice tutorial/problema faci sa postezi aici, sa vada si pleava ce inseamna un programator adevarat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flux Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 tot respectul pentru omul asta.in sfarsit invat si eu sa fac un program de calcul.ii dau rep. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRip Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Bah, tu primesti Sticky la Cele mai penale, ma jur !Continua asa, prietene ! O sa ajungi MARE !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flux Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Bah, tu primesti Sticky la Cele mai penale, ma jur !Continua asa, prietene ! O sa ajungi MARE !!!oh... am vazut userul si mi-am dat seama cine e...ahahhaaaaaaa ))))))ia uitati-va la ip-ul lui si la al meu ))))))da... traiesc in casa cu omul asta )) care invata mingw )))))) din cartile meleare opt ani si e fratele meu, a vazut ca stau pe rst si incearca sa ma imite in tot ce fac i-am zis sa stea departe de rst )scuzeeee ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggi Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 ce scuze vere, invata-l tot ce stii;) se merita, totul e sa inteleaga, nu sa se uite ca in calendar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flux Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 ce scuze vere, invata-l tot ce stii;) se merita, totul e sa inteleaga, nu sa se uite ca in calendar.eu am inceput intr-a cincea, el intr-a doua, vreau doar sa fie mai bun eh e comic ))))edit: gata am bagat rst blacklist in hosts ))) pe calculatorul lui ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
indianul Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 edit: gata am bagat rst blacklist in hosts ))) pe calculatorul lui )tu te joci cu dracu?vrei sa-ti dea cu ciocanu in pc?haha,lasa-l frate,sa invete,parca vad ca o sa ajunga frac-tu asta a tau om de baza pe aici;sunt unii care stiu multe pe aici,dar nu ti-ar da macar un sfat,sa-i tai;fratiorul tau,in schimb,atat cat a inteles,a incercat sa explice si la altii,bv lui,nu e de ras nimic aici,daca stia cineva de aici la 8 ani mai multe ca el,ala sa rada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flux Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 tu te joci cu dracu?vrei sa-ti dea cu ciocanu in pc?haha,lasa-l frate,sa invete,parca vad ca o sa ajunga frac-tu asta a tau om de baza pe aici;sunt unii care stiu multe pe aici,dar nu ti-ar da macar un sfat,sa-i tai;fratiorul tau,in schimb,atat cat a inteles,a incercat sa explice si la altii,bv lui,nu e de ras nimic aici,daca stia cineva de aici la 8 ani mai multe ca el,ala sa radada dar vreau sa se ocupe de programare nu de altele...fac lectii cu el, ii explic, ii dau teme dar programare. atat vreau sa invete pana o sa fie responsabil, sa nu faca greselile pe care le-am facut eu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 damn )) vezi poate a postat si pe alte siteuri )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phreak Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O Cred ca glumesti nu?! DAFUQ??!!! Nici macar nu citeste numerele de la tastatura, plus ca eu unui incepator care ar vrea sa faca un asa program eu i-as recomanda Borland C++.Ai si gresit include-ul pentru ca este iostream.h nu ieostream.h.Macar ceva de genul daca e sa ma iau dupa exemplul tau:#include <iostream.h>int main(){int a,b;cout<<"Introduceti primul numar ";cin>>a;cout<<"\nIntroduceti al doilea numar ";cin>>b;cout<<"\nSuma celor doua numere este "<<a+b;return 0;}Edit: Uitasem sa spun esentialul: DAFUQ????!!!!!!!!mai bine taceai.1.borland e mort2.iostream.h nu se foloseste in c++3.invata sa indentezicat despre autor.. sper sa-si indeplineasca visul de a preda informatica prescolarilor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cifratorul Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 2.iostream.h nu se foloseste in c++Sa spunem ca e deprecated nu neaparat ca nu se foloseste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daviddada Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Buna rst. Sunt nou pe site si nu inteleg mare lucru.. dar C++ am facut si eu la scoala si vroiam sa mai invat cate ceva dar cu asta..Scuze daca post-ul meu deranjeaza pe cineva.P.S.: as fi recunoscator daca s-ar oferii cineva sa imi explice cativa termeni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phreak Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Buna rst. Sunt nou pe site si nu inteleg mare lucru.. dar C++ am facut si eu la scoala si vroiam sa mai invat cate ceva dar cu asta..Scuze daca post-ul meu deranjeaza pe cineva.P.S.: as fi recunoscator daca s-ar oferii cineva sa imi explice cativa termeni.Learn C++ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starker Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Poti sa imi dai pm cu ce nu intelegi si iti voi explica. Nu tot C++-ul, doar ce anume nu intelegi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...