xTremeSurfer Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Paste fericit tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmx06costy Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Adevarat a inviat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sutti Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Unde plm a inviat coaie, l-a vazut cineva? Mai terminati frate cu dumnezeu, isus, maica pizdii...deschideti ochii aia larg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nSnoopy Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Unde plm a inviat coaie, l-a vazut cineva? Mai terminati frate cu dumnezeu, isus, maica pizdii...deschideti ochii aia larg@ Adevarat a inviat@sutti wtf!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smile :) Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Adevarat a inviat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreven Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Adevarat a inviat.@sutti Fiecare are dreptul la Liberul Arbitru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
selected Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Adevarat a inviat ! Adevarat a inviat.@sutti Fiecare are dreptul la Liberul Arbitru/agree@sutti: daca cauti atentie, fii exhibitionist :>, esti jenant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggi Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 (edited) Adevarat a inviat!Adevarat a inviat.@sutti Fiecare are dreptul la Liberul ArbitruDa kreven, asa e, fiecare are dreptul la liberul arbitru dar cand alegi sa fii controlat cum e?Mass-Media ne controleaza pe toti, antena3 sau ce plm televiziune e aia sustine USL pentru ca dupa ce ajung aia la putere sa ajunga "televiziunea nationala", eu zic ca cel mai drept politician pana acum a fost Basescu, el a taiat din salarii dar a preferat sa sacrifice un salariu decat o tara.... Si multe altele care nu stau sa le enumer acum.In legatura cu biserica:Cam acelasi cacat ca si politica, oameni aleg sa creada in dumnezeu decat in ei, dumnezeu nu ne-a facut ca sa-l pupam in cur, a vazut ca gandim, iubim si stim sa salvam vieti.Nu zic ca dumnezeu nu exista, si eu cred in el, ii multumesc cand ma ajuta, il respect dar nu il pup in cur.LE:1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.Nu vi se pare ca ne apropiem de asta venerandul pe "Iisus" si pupand icoanele alea ? Edited April 15, 2012 by shaggi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandabot Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Adevarat , trupul lui a fost furat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Craciun Fericit tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firewind Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Q: Ce face un magar intr-un lan de cannabis?A: Paste fericit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreven Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Am intrat, mi-am spus parerea, v-am urat un paste fericit...Adevarat a inviat!Da kreven, asa e, fiecare are dreptul la liberul arbitru dar cand alegi sa fii controlat cum e?Mass-Media ne controleaza pe toti, antena3 sau ce plm televiziune e aia sustine USL pentru ca dupa ce ajung aia la putere sa ajunga "televiziunea nationala", eu zic ca cel mai drept politician pana acum a fost Basescu, el a taiat din salarii dar a preferat sa sacrifice un salariu decat o tara.... Si multe altele care nu stau sa le enumer acum.In legatura cu biserica:Cam acelasi cacat ca si politica, oameni aleg sa creada in dumnezeu decat in ei, dumnezeu nu ne-a facut ca sa-l pupam in cur, a vazut ca gandim, iubim si stim sa salvam vieti.Nu zic ca dumnezeu nu exista, si eu cred in el, ii multumesc cand ma ajuta, il respect dar nu il pup in cur.LE:Nu vi se pare ca ne apropiem de asta venerandul pe "Iisus" si pupand icoanele alea ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 se pare ca unii fac eforturi mari sa isi etaleze prostia pe aici..trist.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IdiotMan Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Paste Fericit! =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madalinnt Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 mancate-ar focul iadului Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagicThunder Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Adevarat a inviat!!!Off: Fiecare crede in ce vrea, cat vrea, si cat vrea clar?Nu poti sa impui cuiva sa nu creada sau sa creada, daca nu va convine cititi-mi semnatura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the wolf Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Adevarat a inviat!!!Paste fericit tuturor, incluzand si mistocarii:)) Mde, e mai cool sa faci misto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orlandino Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 (edited) Adevarat a inviat!!!p.s : ce spuneti despre stirea asta Descoperirea care schimba 2.000 de ani de Crestinism. "Iisus nu a INVIAT" ? Edited April 15, 2012 by Orlandino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sutti Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Nu caut frate atentie. Ma pis pe toti idiotii care cred in dumnezeu si merg la biserica si asteapta sa-i salveze sfantu ion cu pula mare de saracie..etc.Inca o data: deschideti ochii LARG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrunjel Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 (edited) OFF: Sutti(+astialalti de v-ati exprimat voi liber si democratic pe care mi-e lene sa-i caut in toate reply-urile), lumea se sterge la cur cu parerea ta, cauta sa nu-ti mai dai cu optinia in stanga si-n dreapta fiindca cine crede in sfantu bec o sa creada si cu, si fara parerea ta, care mai mult ca sigur e foarte bine gandita si foarte bine rationalizata de tine in capsoru ala al tau, si nu-i copiata de la alti aruncatori de opinii de cacat ca tine, care au copiat si ei de la altii, fara sa aiba habar ce soi de cacat mananca. SI asta vine de la un ateu declarat si convins.On: Adevarat a-nviat (doar asa, sa demonstrez ce-am zis si sa nu fie complet offtopic) Edited April 15, 2012 by Patrunjel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MDGFULL Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Adevarat a Inviat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andblood Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...