gogusan Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 http://vplay.ro/watch/f145jmka/ va dau un situs inversus de va fac praf' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Vi se pare amuzant? Mie nu femeia sufera de schizofrenie ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmx06costy Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Uite inca un personaj care o sa apara la In Puii mei.Deci uni(unele) sunt atat de prosti inca nici cand vor sa para destepti nu reusesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcman Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 @1337Din câte ?tiu schizofrenia este sindromul dublei personalit??i. Femeia probabil sufer? de „lips? de b?gare de seam?”. Astfel, ea poate fi numit? ?i „attention whore”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogusan Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 deci dupa ce a castigat NoBbbeel era clar ca trebuie sa exista si o parte feminina la acesta distinctieSchizofrenie romaneasca pura! I LOVE IT! de erau in engleza ajungeau la Jay Lenno sigur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrunjel Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Epicfail !Schizofrenie - WikipediaDissociative identity disorder - Wikipedia, the free encyclopediaDa, probabil chiar e bolnava, imi vine greu sa cred ca sunt oameni sanatosi care vorbesc asa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 dar v-ati gandit ca probabil este facatura? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 (edited) Epic fail eh?Schizofrenicul alatureaza fara sens neologisme si alte cuvinte ce nu au legatura cu o anumita tema, ti-as da si niste docs dar nu am timp momentan, uita-te la cum e imbracata si ce freza are...http://ro.wikipedia.org/wiki/Schizofrenie#Manifest.C4.83rile_clinice punctul patru, smart-asses. Edited April 17, 2012 by 1337 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 "nu stiu ce fumeaza asta dar vreau si eu" iti cer drepturi de autor colega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrunjel Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 @1337 Cu epicfail n-am sustinut ca nu-i schizofrenica, am sustinut faptul ca schizofrenia e diferita de(dar poate include si) personalitati multiple. Si nici macar n-a fost un epicfail cu intentia de a fi smart-ass, am vrut doar sa corectez o informatie gresita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Imi pare rau imi retrag cuvintele totusi cred ca sufera si de logoree si de schizofrenie, consider ca informatia nu este gresita si ca are legatura cu afectiunea ce o sufera persoana ce apare in videoclipul postat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcman Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 @Patrunjel @1337Dac? v? referi?i la afirma?ia f?cut? de mine, atunci v? rog s? o citi?i mai cu aten?ie: „Din câte ?tiu”. Asta înseamn? c? nu sunt sigur, deci e posibil s? gre?esc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Scuze de off, dar uite ceva ce am vazut acum cateva zile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogusan Posted April 18, 2012 Author Report Share Posted April 18, 2012 Scuze de off, dar uite ceva ce am vazut acum cateva zile: ))))))))) sar pisti cuvantul asta gata @restulmi se rupe daca aia e schizofrenica sau nu, ideea e ca m-am distrat copios si mai astept sa apara si altii(ca sunt destui prin RO) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...