Jump to content
plm_nto

IST Free Hosting

Recommended Posts

Salut cautand pe google, am gasit un nou forum de securitate (nu tin sa fac reclama). Ce este interesant la acest forum, e ca ofera host gratuit pentru membri. Daca sunteti curiosi si vreti sa intrati acesta este linkul click here . Forumul este nou... dar in curand vor incepe sa posteze lucruri interesante. Nu fac reclama dar MAI RAR vezi un forum ce ofera HOST GRATUIT userilor.... Poate vI va fi util...

Edited by plm_nto

Totusi acum sa fim seriosi, ce credeti ca ar putea fi postat in 2 saptamani Inteleg, ca Canti!=Calit, dar e ON de doar 2 saptamani.

Dar voi nu copiati si puneti sursa, cate posturi din astea am vazut.

Ganditiva un forum de securitate care te lasa sa hostezi la ei :| mai vrei si altceva.....>:D<

Citez din regulament: "iSe ofera posibilitatea tuturor utilizatorilor sa-si creeze cont. "

Am o curiozitate, cum poti fi utilizator fara cont? sau cum pot avea cont fara a fi utilizator?

Oricum, daca isi permit sa cumpere pentru fiecare utilizator web-hosting de la http://www.linux-security.ro/ (unde este si RST) sunt destul de nebuni :))

Sau ofera web-hosting pe vre-un VPS ciordit?

Citez din regulament: "iSe ofera posibilitatea tuturor utilizatorilor sa-si creeze cont. "

Am o curiozitate, cum poti fi utilizator fara cont? sau cum pot avea cont fara a fi utilizator?

Oricum, daca isi permit sa cumpere pentru fiecare utilizator web-hosting de la Linux Security Group : Administrare servere, Securitate, Consultanta linux (unde este si RST) sunt destul de nebuni :))

Sau ofera web-hosting pe vre-un VPS ciordit?

Eu nu inteleg de ce va da-ti cu parerea asa aiurea si va bateti joc. Nici nu incercati si va da-ti cu parerea, si nu nu este host ciordit sau de la linux-security.ro

@MecaniQ: pretene, tu stii macar ce face nmap? si ca sa-mi dau seama ca este tintut de linux security group nu am nevoie de nici un program, pur si simplu am cautat sa vad ce alte site-uri mai sunt pe acelasi server cu el, si pe toate site-urile scrie jos "Hosted by Linux Security Group™", si daca nu este nici un VPS ciordit, pe ce ofera gazduire?

@plm_nto: nu mi-am dat cu parerea si nu mi-am batut nici joc, aveam doar o curiozitate in privinta acelui paradox.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...