hellguy Posted April 20, 2012 Report Posted April 20, 2012 Ofer 200 lei pentru un script de genul Craftshirt, Online T-Shirt Design ToolIn principal vreau ca utilizatorul sa isi poata urca imaginea de pe pc si sa fie redimensionata automat, sa aiba cos de cumparaturi si sa aiba zona de administrare.Ganditi-va ca unii muncesc 3 zile pentru 2oo lei, deci mie nu mi se pare deloc o suma micaUtilizatorii din centrul tarii au prioritate (detalii pe pm) Quote
Vlachs Posted April 20, 2012 Report Posted April 20, 2012 Da, dar unii nu o sa iti faca un script pentru 200 de lei, macar ofera un 400-500 euro si o sa te ajute baietii. Quote
hellguy Posted April 20, 2012 Author Report Posted April 20, 2012 Nu trebuie neaparat facut.Eu ma mutumesc si cu ceva de genul asta, dar cu niste imbunatatiri la design Deci eu CRED ca voi, cei care stati toate ziua la pc va este mai usor sa gasiti un script nulled decat imi este mie.Mai ales ca google nu ma prea ajuta.P.s. Am cautat 3 ore(+ instalat alte kkri de scripturi) pana am gasit ala de pe dgt. Quote
aelius Posted April 21, 2012 Report Posted April 21, 2012 (edited) Ganditi-va ca unii muncesc 3 zile pentru 2oo lei, deci mie nu mi se pare deloc o suma micaOmule, asta e PROGRAMARE in pana mea ... nu cules de cartofi. Cu 200 de lei, nici femeile de pe centura nu te baga in seama Edited April 21, 2012 by aelius Quote
crs12decoder Posted April 21, 2012 Report Posted April 21, 2012 (edited) Prietene. Tu esti exact ca angajatorul ala care nu va avea niciodata prosperitate in afacerea lui de cacat fiindca este prea chitros sa investeasca, la care daca te duci sa te angajezi iti zice: "Daca aici in tara o femeie care lucreaza la o fabrica de pantofi castiga 400 lei pe luna, Tu cu un salariu de 900 de lei castigi cu mult mai mult. Deci ar trebui sa fii multumit".Moment in care te ridici si spui: Mai bine o puneti pe femeia care face pantofi sa va scrie programele. Economisiti si 500 lei in felul asta.O replica diferita nu-ti pot da nici tie. Unii muncesc 3 zile pt 200 de lei, dar depinde ce fac. Ca daca ma pui si pe mine sa-ti triez boabele negre de fasole de cele albe. 200 de lei pe 3 zile mi se pare chiar foarte bine. Edited April 21, 2012 by crs12decoder Quote
ripoff Posted April 21, 2012 Report Posted April 21, 2012 hai ca ti-l fac eu pentru $100 ,ti-am dat pm cu idul, da-mi add doar daca esti de acord cu pretul. Quote
Vlachs Posted April 21, 2012 Report Posted April 21, 2012 hai ca ti-l fac eu pentru $100 ,ti-am dat pm cu idul, da-mi add doar daca esti de acord cu pretul.Daca asteptai putin puteai sa iei un pret corect, te vinzi parca ai fi indian. Quote
ripoff Posted April 21, 2012 Report Posted April 21, 2012 Daca asteptai putin puteai sa iei un pret corect, te vinzi parca ai fi indian.new project need money Quote
1337 Posted April 21, 2012 Report Posted April 21, 2012 Prea complex. Nu ti-l face nici un indian puturos fara 1000 de ron... uita-te de doua ori la ce au scris baietii de mai sus, poate iti deschizi ochii. Quote