firewind Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 Mirosul de "produs Apple nou-nout" a ajuns parfum Quote
sicilianul Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 Iar daca ajunge pe piata, sigur va avea un pret demn doar de Apple. O sa se sfarseasca in cateva mii de euro Quote
novarulles Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 Bulsh1t ... Apple e 70% marketing... o marca supra evaluata... foarte multa publicitate...P.S: m am pus in lista de asteptare ,pt izmenele Apple....astept sa le scoata )) Quote
diablo666 Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 as vrea sa vad o masina Apple..daca se uita vreun reprezentant Apple aici sa-mi dee un PM pt ca am niste idei revolutionare (S. Jobs e nimic pe langa mine )..desigur furate de la chinezi..dar nu asta fac si cei de la Apple??nu fara ideile altora si ei? Quote
gogusan Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 Mirosul de "produs Apple nou-nout" a ajuns parfumcand vor scoate cu miros de kakat (ceea ce reprezinta apple pentru mine) voi cumpara unul. Quote
root_prime Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 VULVA Original - único en el mundoVULVA Original is the natural vaginal scent which is produced by movement and sweating in the female intimate area, the scent that arises for example a couple of hours after having had the last intensive shower. Quote
novarulles Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 VULVA Original - único en el mundoVULVA Original is the natural vaginal scent which is produced by movement and sweating in the female intimate area, the scent that arises for example a couple of hours after having had the last intensive shower. LOL si vrei sa bagi botu'??? Quote
root_prime Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 LOL si vrei sa bagi botu'???era thread related news Quote
aelius Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 cand vor scoate cu miros de kakat (ceea ce reprezinta apple pentru mine) voi cumpara unul. Cacat cacat, da arata si mie un laptop sau o coaje de desktop cu windows sa mearga cum merge un MAC. Sa nu mai zic de design, aluminiu ... totul facut ca la carte. Sau e de cacat ca nu gasesti macbook air cu 1000 de ron ca la acer ? Quote
bcman Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 Cacat cacat, da arata si mie un laptop sau o coaje de desktop cu windows sa mearga cum merge un MAC. Sa nu mai zic de design, aluminiu ... totul facut ca la carte. Sau e de cacat ca nu gasesti macbook air cu 1000 de ron ca la acer ? Ia vezi aici. Într-adev?r, nu are designul unui MAC, dar arat? bine ?i î?i face ?i treaba. Quote
aelius Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 Ia vezi aici. Într-adev?r, nu are designul unui MAC, dar arat? bine ?i î?i face ?i treaba. Tot windows ramane Intradevar, e performant, dar sa pui windows pe el e blasfemie. Quote
Guest Kovalski Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 Apple face lucrurile cu simt de raspundere, am coleg care a lucrat la apple inginer, si credeti-ma ca e foarte migalos si incearca sa faca orice lucru perfect.om care sa lucreze cu mai mult simt de raspundere ca asta eu nu am vazut, si zicea ca de la apple sa obisnuit sa faca lucrurile perfecte.da in legatura cu parfumul.. mi se pare o cretinitate de proportii astronomice, mai ales cu miros de sosete umede.. Quote
Patrunjel Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 (edited) Cine-i, ma, gloata de oi? In primul rand produsele apple sunt overpriced si gata. Si eu daca as avea hardware/software de care stiu ca depind atatia oameni v-as scoroji de bani pe toti. Pe langa asta, politica apple (si legat de appmarket sau cum sloboz se cheama), si legat de orice alt cacat pe care ar trebui sa-l primesti moca, e de cacat. Pe langa asta, la apple nu-i adaugi coolere si-i modifici jumpere si componente cum vrea pula ta, da daca afla jobs se-ntoarce in mormant de ciuda ca te descurci singur si nu esti la cheremu lor.LE: Totusi, e bun pentru neveste proaste care stiu sa faca doar copii si mancare si au nevoie de cineva sa le tina de sub pizda cand fac orice la calculator, fiindca au servicii care se pisa de sus pe restu. Da daca esti capabil sa bagi o mufa mascul intr-o mufa femela si sa pui niste pasta termoconductoare, nici cu pc-urile n-ai probleme. Edited April 23, 2012 by Patrunjel Quote