yugi Posted May 17, 2012 Report Posted May 17, 2012 Ma bucur ca am reusit sa gasesc aceasta comunitate Ma prezint si eu si va salut pe toti Cei care imi raspundeti , va-s ruga frumos sa ma informatii si pe mine cum pot sa scanez root-uri pentru putty .Chiar am cautat peste tot , si nu reuses deloc sa gasesc nici o informatie mai buna . Din cate stiu trebuie sa ai Linux . Este vreo forma sa scanez pe Windows ? Va multumesc mult Daca nu este nici o forma pe Windows , nu are nimic ma trec pe Linux . Multumesc mult
BogdanNBV Posted May 17, 2012 Report Posted May 17, 2012 Sal'tare, dar totusi, chiar asa, din prezentare sa incepi cu cerutul de mura-n gura? In fine, poti scana "root-uri pentru putty" cu un program care face asta, caci cu Microsoft Word nu am auzit daca se poate sau nu...
yugi Posted May 17, 2012 Author Report Posted May 17, 2012 (edited) Va salut baieti Edited May 17, 2012 by yugi
bcman Posted May 17, 2012 Report Posted May 17, 2012 Ai cautat macar inainte? Best Free Rootkit Scanner and RemoverIn fine, bun venit. Fail? ON: Bine ai venit!