ZeroCold Posted May 18, 2012 Report Posted May 18, 2012 (edited) Cea mai usoara metoda de facut bani cu ShareCash + AdflyCum functioneaza ShareCash?Ideea e simpla, iti faci cont aici uploadezi un fisier si il postezi pe net, utilizatorii care vor sa descarce acel fisier trebuie sa faca niste sarcini pt a-l putea descarca, in majoritatea cazurilor trebuie sa plateasca cativa euro. Atunci cand cineva descarca un fisier tu primesti o mica parte din suma pe care o plateste pt fisier.In functie de tara din care se descarca fisierul primesti bani, intre 0,20$ (atat am primit cel mai putin) pana la 1-2$ per descarcare.Cum sa incep, ce trebuie sa fac?Mi-am facut cont, stiu cum functioneaza ShareCash, acu ce fac? Va voi arata o metoda simpla pe care o folosesc eu. Trebuie sa va alegeti o nisa, eu mi-am ales "game hacks" (cheat-uri pt jocuri)Deschideti Chrome si instalati urmatorul plugin: Ultimate YouTube Downloader cu ajutorul lui veti descarca clipuri in care sunt prezentate hack-uri pt jocuri. (cat mai multee) Este indicat sa va faceti mai multe conturi youtube, fiindca veti fi banat pe unele, in functie de cate reporturi primiti. Daca va creeati propriile clipuri nu veti avea probleme.Intrati pe ShareCash, uploadati un fisier (de ex: New Hack 100% works!.rar ) Account - Upload;Apoi intrati la Upload Manager, iar la fisierul respectiv New Hack 100% works!.rar in exemplul meu, dati Make Mirror. Alegeti un domeniu, un design si dati submit, va va creea un nou link pt fisier. De ce un link nou? Pt a putea pune acelasi fisier la clipuri cu hack-uri diferite, veti vedea mai incolo.Optional (daca vreti bani in +):Link-ul creeat mai sus il adaugati in adfly (daca nu aveti cont, va puteti creea aici) si faceti un link mai scurt pe care il veti posta pe youtube.Am creeat link-urile, acum ce fac?Creem un cont youtube, un canal si incepem sa adaugam clipuri, cu cat adaugam mai multe cu atat mai bine (mai mult traffic, mai multe descarcari, mai multi bani), in functie de hack-ul prezentat in clip inventam o poveste pe care o adaugam impreuna cu link-ul nostru in descriere. La clipurile adaugate schimbam din setari sa nu accepte evaluari (like-uri, dislike-uri) iar comentariile sa fie afisate numai cu aprobare.Atat, acum spor la postat.Daca va permiteti sa investiti putin, va puteti cumpara un domeniu + host unde va puteti posta "hack-urile" impreuna cu dovezi, videoclipuri si povesti care vor pacali utilizatorii sa descarce.Acesta este cea mai simpla metoda, parere proprie si personala.Daca doriti ca utilizatorii sa revina pe site-ul dumneavoastra si sa descarce si alte hack-uri, atunci uitati de faza cu acelasi fisier pt mai multe clipuri si cautati hack-uri care functioneaza, uploadati si postati Un exemplu live e site-ul din semnatura mea ____________________________________*Link-urile sunt cu refferal, daca nu vreti sa va inregistrati sub refferalu meu, click dreapta pe link, copy/paste in browser si stergeti reffu.*Atat ShareCash, cat si Adfly platesc, atata timp cat le respectati conditiile. Dovezi:*Daca aveti rabdare si va tineti de treaba, o sa mearga bine.#Tutorial desenat de mine, atata timp cat nu modificati link-urile il puteti posta oriunde vreti. Edited May 18, 2012 by ZeroCold Quote
hellguy Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Va sfatuiesc sa nu insistati prea mult pe romani, ca romanii nu prea platesc. Quote
poweromania Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Eu va sfatuiesc sa va orientati catre altceva ca o sa faceti bani asa cand o zbura porcul.Sau chiar daca o sa faceti o sa-i faceti foarte greu.Parerea mea nu ma judecati pentru ea! Quote
racoose Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Depinde de trafic, ... poti sa faci sau nu $ Quote
Gonzalez Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 Nasoala methoda, dar daca functioneaza bafta celor care o folosesc.OFF: ce mai usoara metoda, e: faci un site bun cu keyword in domeniul, pui continut unic pe el, lucrez putin la SEO si pe urma il vinzi pe flippa.-Gonzalez Quote
Ndever Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 (edited) Ca sa adaug ceva la metoda lui ZeroCold as putea sa va sfatuiesc sa faceti cont pe vagex.Apoi o sa va fie mult mai usor sa da-ti un mic imbold la videouri ! Metoda merge foarte bine daca alaturi de acele videouri mai faci si un site/blog pe nisa respectiva !SI ca o mica dovada castigurile mele pe un site gen sharecash :Month to date $409.05 Last month $187.90 Edited May 20, 2012 by Ndever Quote
nAb.h4x Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 Trebe Sa Incerc Si Eu Metoda Asta ! Mersi Zero ! Quote
ZeroCold Posted May 21, 2012 Author Report Posted May 21, 2012 Cu placere, multumesc pt completare Ndever. Daca mai aveti completari, sugetstii, tips triks etc lasati reply nu fiti timizi Quote
CristianRoflmao Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Stiam de metoda am cumparat-o de la un ratat de pe rst care vindea o metoda si ea era gratis pe net pui mei ce sa faci.Din cate am auzit merge,m-am apucat si eu de faza asta dar nu am nici un dl inca . Quote
poweromania Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Am descoperit eu altceva daca la sfarsitul lunii imi platesc aia banii asa cum au promis o sa o postez.Nu are rost sa postez aiurea daca nu functioneaza! Quote
Cor3Quad Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 ShareCash + Youtube = asta am incercat si eu mai demult , am reusit sa fac 30$ in vreo 4 luni si am ramas cu vreo 20$ pe cont(din cauza taxelor).Am scos banii acu' o luna si de atunci nu am mai facut nici-un ban. Quote
Ndever Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 Depinde de nisa depinde de video depinde de tine cat de bine poti promova ! Sunt multi factori la mijloc. Bani se fac dar cu munca multa Quote
sicilianul Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 Daca va duce capu atat de mult, de ce nu puneti mana pe un CV si il depuneti la firme specializate ? Specificati ca lucrati pe nise de activitati, sau ca aveti propria indemanare a internetului... Inca se mai angajeaza oameni destepti! Quote
ovidelu47 Posted May 24, 2012 Report Posted May 24, 2012 Sunt metode frumoase de castig pe adf.ly si fara investiti,o sa postez un tutorial. Quote
MazaBoY Posted May 24, 2012 Report Posted May 24, 2012 Nasoala methoda, dar daca functioneaza bafta celor care o folosesc.OFF: ce mai usoara metoda, e: faci un site bun cu keyword in domeniul, pui continut unic pe el, lucrez putin la SEO si pe urma il vinzi pe flippa.-Gonzalezsau poti foarte bine sa il monetizezi site-ul de ce sa il vinzi Quote
catu222 Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Sunt metode frumoase de castig pe adf.ly si fara investiti,o sa postez un tutorial.ai postat tutorialul ? Quote
ovidelu47 Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Degeaba il postez acum nu mai functioneaza este foarte greu sa pacalesti acuma siteul adf.ly eu chiar nu mai reusesc nu mai merg nici un fel de boti si alte chesti. Quote
Vlachs Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Degeaba il postez acum nu mai functioneaza este foarte greu sa pacalesti acuma siteul adf.ly eu chiar nu mai reusesc nu mai merg nici un fel de boti si alte chesti.Merg botii facuti in zennoposter Quote
dicksi Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 o metoda a unui polonez cu rezultat 1500$/luna: iti faci mai multe conturi de twitter ca gagica cu alte muieri(mii de muieri:))) followers (preferabil care stiu macar putin engleza) si linkuri de adfly cu trenduri in lumea modei,justin fuckin bieber si ce plm le mai plac.apasa ca blondele in nestire se pare Quote
ovidelu47 Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 ElChief Nu am bani sa cumpar programul. Quote
Vlachs Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 ElChief Nu am bani sa cumpar programul.Arata ca esti interesat de concursul care va urma si o sa ai posibilitatea de a castiga o licenta Professional.Mai multe detalii aici https://rstcenter.com/forum/59470-concurs-cu-premii-zennolab.rst Quote
ovidelu47 Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Ok m-am inscris am gasit si un crack pentru acest program l-am testat si functioneaza. Quote
Culai Posted October 5, 2012 Report Posted October 5, 2012 (edited) Ceva noutati din treaba asta ?! M-ai cam convins si pe mine EDIT: Inca merge ! Edited October 6, 2012 by Culai Quote
ovidelu47 Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 Eu am pus mana pe versiunea crack-uita dar nu stiu cum sa creez un bot pentru adf.ly Quote