Endakin Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 România este suspectat? a se num?ra printre ??rile care ar avea capacitatea de a crea un tip de virus precum Flame, considerat de exper?i ca fiind unul dintre cele mai sofisticate programe malware descoperite pân? acum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 da sigur, noi suntem miezu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecou Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Sa le spuna cineva alora de au facut sondajul ca cei iesiti de pe bancile scolii n-au de munca si de-aia se apuca de magarii macar vor sti si motivul OFF: glumesc putin ca pana la urma nu orice "feisbucãr" ajunge sa faca un virus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 99% din articolele de genul sunt defapt reclama de doi lei la Kaspersky Laba. Cum apare ceva, trebuie sa apara un gigel apretat sa-si dea el cu presupusul. Eu cred ca o buna parte din virusi sunt facuti chiar de catre companiile ce produc solutii de securitate (antivirusi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpaulx Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 flame si stuxnet sunt facute de guvernul american/israelian. Deja nu mai exista diferenta intre cele doua guverne. Ambele sunt conduse de evrei imputiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 99% din articolele de genul sunt defapt reclama de doi lei la Kaspersky Laba. Cum apare ceva, trebuie sa apara un gigel apretat sa-si dea el cu presupusul. Eu cred ca o buna parte din virusi sunt facuti chiar de catre companiile ce produc solutii de securitate (antivirusi)Marketing ce basca lor.Si eu daca as avea leac pt. ciuma bubonica, as vinde miligramu la 100 de euro si as infecta toata apa potabila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlorinDiablo Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Va dati seama,fie care dintre noi cred ca aveam antivirus,daca prin acele updateuri care se fac periodic owneri antivirusilor ne infecteaza automat cu un asa zis virus "flame" Nici macar nu putem contracara acest virus.Si cred ca la nivel mondial exista un articol din asta cum spune la noi titlu Romania suspecta.... il alta tara scrie Ungaria suspecta..... Cred ca fie care tara are un deshumat dasta care suspecteaza pe draqu ghem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
root_prime Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Fac virusi ca sa aibe ce devirusa, profit extraordinar, nice thinking.alt retras neretras, herp derp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogusan Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 s-a facut deja cel mai tare virus din istorie, se cheama PDL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oul Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Neah, cel mai mare virus este televizorul. Nu exista leac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTremeSurfer Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 De ce doar astia de la Karspersky Lab analizeaza virusii astia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 "M? tem c? va fi sfâr?itul lumii a?a cum o ?tim", a declarat presei KasperskyDeci, ce vreti mai mult de atat? O ardem in filme sau ce naiba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrunjel Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 (edited) Am creeat cel mai puternic virus. Se supara daca le zici tigani, deci am sa le zic rromi.@tex, spun de la inceput ca n-am nici pe departe experienta ta (desi as vrea sa o am), insa nu vad de ce ar trebui sa faca ei virusi. Oamenii cauta profit, mereu, si il fac facand virusi noi, FUD, usor de raspandit, care ofera control mai mare, etc. Nu zic ca daca ar fi in pana de virusi n-ar face-o, insa nu au de ce sa investeasca in "fabricarea" de virusi, cand sunt atatia rusi, americani, si de ce nu si romani, care vor sa faca bani pe curu altora (si sa tot faca daca ii duce bostanu'). Edited June 8, 2012 by Patrunjel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo9gjx Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 (edited) facuti de guverne???'Flame este extrem de complicat, dar cred c? multe ??ri pot face acela?i lucru sau aproape acela?i lucru, chiar ?i ??ri care nu au destul? expertiz? la acest moment. Pot angaja sau r?pi ingineri sau pot angaja exper?i în hacking ('hacktivists')', a spus el.ai dreptate, practic e vorba de spionaj si nu sint facuti de vreo companie comerciala, dar in orice caz nu poti sti sigur ce guvern e la mijloc. Dati prea mult credit la Mossad indiferent de banii de care dispun. Edited June 9, 2012 by yo9gjx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrashOverride Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 si eu sunt de parere ca totu e o manipulare ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackJokerKode Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Mereu ca omul sa poata face un lucru,sa actioneze,are nevoie de un motiv.Ca sa mearga in Irak trebuiau sa isi distruga turnurile gemene,ca sa intre in afghanistan au zis ca sunt teroristi,ca sa ajunga in romania au bagat scutul antiracheta,ca sa ataci o tara zici ca a facut un virus,Flame sau nu stiu ce alt virus,care sa le stearga toate bazele de date.Cat despre boli si virusuri,nu exista boala fara leac,nu exista virus fara antivirus care sa il opreasca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetus Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 99% din articolele de genul sunt defapt reclama de doi lei la Kaspersky Laba. Cum apare ceva, trebuie sa apara un gigel apretat sa-si dea el cu presupusul. Eu cred ca o buna parte din virusi sunt facuti chiar de catre companiile ce produc solutii de securitate (antivirusi)Raspunsul asta am primit si eu prima data cand am intrebat de unde provin virusii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebe Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 OFF (nu pot sa ma abtin)@Geko: Parca te retrageai coaie ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denysrom76 Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Ce mai prostie..dar intradevar noii romani stam bine la categoria IT vorba lu basescu sunt multi cybernetici in Romania )))))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...