section11 Posted June 16, 2012 Report Posted June 16, 2012 Salut ma numesc Calin, am 16 ani. Imi place sa lucrez probleme de informatica in c++. De aproape 9 luni am inceput sa invat despre dezvoltarea web. Folosesc PHP, JavaScript si cred ca unul dintre cele mai secure framework-uri CodeIgniter. Sunt in cautare de noi metode de hacking pentru a ma putea ferii de ele. Voi ce imi recomandati sa mai citesc, ma gandeam sa trag mai multe ochiuri pe o carte de Apache si Unix, avand in vedere ca serverele sunt bazate pe Unix. Daca imi puteti recomanda niste carti care sa ma ajute sa fac site-uri cat mai securizate, si daca o sa ma ajute si la jsp. Din nou salutari, o sa stau pe aici o perioada cat invat. Quote
BogdanNBV Posted June 16, 2012 Report Posted June 16, 2012 Citeste tutoriale despre SQL injection, XSS, LFI, RFI, si ce mai gasesti, si incearca sa inveti sa faci si tu asa ceva, iar daca stii cum sa injectezi cod SQL sa zicem, vei sti si cum sa iti feresti scripturile de asa ceva.Un server este bazat pe componente , poate voiai sa zici ca sistemul de operare este bazat pe Unix, si ruleaza Apache ca server web, dar nu este in totalitate corect, o mare parte din serverele actuale si site-urile cunoscute ruleaza pe servere cu Windows Server si IIS Quote
section11 Posted June 17, 2012 Author Report Posted June 17, 2012 Multumesc mult. Si din cate vad lumea e primitoare pe aici . Asta imi place cel mai mult. Quote
unu_1234567 Posted June 17, 2012 Report Posted June 17, 2012 Multumesc mult. Si din cate vad lumea e primitoare pe aici . Asta imi place cel mai mult.Stai sa vii cu tutoriale interesante sa vezi cat o sa te scuipe lumea in gura... Nu ai idee ce invidiosi sunt unii pe aici ... Am vazut tutoriale foarte interesante, dar se trezea un morcovel bubuit de invidie sa posteze impotriva celuia care a postat.ON:Welcome. Quote
CristianRoflmao Posted June 17, 2012 Report Posted June 17, 2012 Bine ai venit pe RST!Bafta la invatare !"Toti sunt bine veniti dar multi pleaca in suturi!" Quote
JohnyCNAM Posted June 17, 2012 Report Posted June 17, 2012 Multumesc mult. Si din cate vad lumea e primitoare pe aici . Asta imi place cel mai mult.Stai sa postezi 2, 3 topicuri si ai sa vezi atunci. Quote