Guest []kw3rln Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 lipsa de bun simt, creier, femei si limita = RSTuritoate pentru tine Quote
DarkyAngel Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 totu?i, de ce nu deschizi u?a la b?ie?i? C? parc? de 2 zile se tot chinuie s? dea ?i ei de tine, ?i tu le zici c? e?ti ocupat? Quote
Guest []kw3rln Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 am ajuns la o varsta la care imi respect pula.. si prefer sa ies la bere decat sa vad poza polonicului..si pula mea imi multumestepa polonic Quote
blackandgold Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 locatia voastra e la Fundulea pe undeva pe unde ar trebui sa se tina si gay festul. Quote
Cor3Quad Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 locatia voastra e la Fundulea pe undeva pe unde ar trebui sa se tina si gay festul.hai ca ai simtu umorului , mor de ras , GTFO ! te faci de cacat , pe langa faptul ca si noi te-am facut de cacat Quote
B3st Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 (edited) @Polonic Inca nu iti dai seama ca ne-am batut pu** prea mult de tine ?Lasa rst ul, du-te in vreo ghena sa te faca boschetari platou, vinde seminte, spala strazi .. fa ceva. Edited June 25, 2012 by B3st Quote
Elf Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Acesta este iubitul lui polonic:Vorbesc Serios. Quote
AhEaD Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Acesta este iubitul lui polonic:Vorbesc Serios.Si-ar coase pizda cu ata de la martisor daca s-ar uita macar asta la ea ... Quote
Guest Kovalski Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 (edited) asta esti tu mai moogli? Edited June 25, 2012 by ps-axl Quote
Elf Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Are toate vaccinurile la zi,polonic asta?(antirabic antiturabare) poate are tifos sau gripa aviara. Quote
kNigHt Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Wei tziganca asta labila chiar e profesoara in functie? Quote
Elf Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Daca-i,profesoara asa cum zice legenda,inseamna ca tine loc de bau-bau in scoala in care preda.Copi ! Papati tot ca vine Doamna Polonic! Quote
Wav3 Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 (edited) Oh shit, eu sunt in buzau acu.E sigur adresa aia ?Hai sa o chemam la bere cu noi EDITDaca se inrautateste treaba, trimit dupa ea si punem . (punct) foarte repede. Pana la Buzau nu fac mai mult de 30min din Bucuresti )Ai elicopter, ma ? Edited June 25, 2012 by Wav3 Quote
Guest Kovalski Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Show Recent Messages (F3)Science Focus: nu stiu care e mai prost aici. eu k mi-am piersdut vremea cu aia d p rst sau aia k si-au pierdut vremea cu mine. oricum, poti sa le transmiti asta si faptul k injuraturile denota lipsa de inteligenta,kt injuraturi atata lipsa de inteligenta si imaginatie. in afara de injuraturi nu au avut alte replici.in mare replici pliictisitoare kr se rezuma la injuraturi. vax!Last message received on 6/25 at 12:11 PMK kr fel de profesoara esti k in.mare pliictisitoare kr nu stii sa scrie, pierdsdete prin gramatica. halal text scris de o profesoara Quote
Zolder Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Cei din Buzau imprastiati niste afise cu ea prin oras puneti pe stalpi pe scarile blocurilor etc...Ceva de genul: Quote
AhEaD Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Show Recent Messages (F3)Science Focus: nu stiu care e mai prost aici. eu k mi-am piersdut vremea cu aia d p rst sau aia k si-au pierdut vremea cu mine. oricum, poti sa le transmiti asta si faptul k injuraturile denota lipsa de inteligenta,kt injuraturi atata lipsa de inteligenta si imaginatie. in afara de injuraturi nu au avut alte replici.in mare replici pliictisitoare kr se rezuma la injuraturi. vax!Last message received on 6/25 at 12:11 PMK kr fel de profesoara esti k in.mare pliictisitoare kr nu stii sa scrie, pierdsdete prin gramatica. halal text scris de o profesoaraTremura de nervi proasta, daia nu poate sa scrie corect si sa vorbeasca coerent.Nu stiu daca ati observat dar din repliciile ei nu lipsesc cuvintele "W.C.-u, frustrat, Faptul ca faci aia inseaman ca...".Draga proasta dracu', cu texte dastea de psihologie de clasa a 3`a nu reusesti sa combini nici o gaina sa faca oua!Altfel pusa problema, daca o dai in psihologie, tu cam esti marcata pe viata, cand intrii intr-o bucatarie si vrei sa iti pui din zeama in castron iti aduci aminte cine te-a botezat!AHEAD BOTEZATORUL Quote
lucatoni Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Am o presimtire ca nu e din Buzau si toti mergem pe o pista falsa. Cat de nebuna sa fii sa iti pui in cap un forum it ? Nu cred ca o femeie este in spatele calculatorului Quote
AhEaD Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Am o presimtire ca nu e din Buzau si toti mergem pe o pista falsa. Cat de nebuna sa fii sa iti pui in cap un forum it ? Nu cred ca o femeie este in spatele calculatoruluiEste din Buzau, ca sa va dau ideei...Sunt FOARTE multe site-uri cu pre-comenzi online cu plata la domiciliu! Si nici un ar strica un script facut care sa contacteze un site de imobiliare sau imperechieri de caini care sa spameze cu Adresa + nr. de telefon ! Quote
Guest Nemessis Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Daca nu postez pe aici sa nu credeti ca am lasat-o balta. Am de rezolvat o problema personala si dupa ii voi face surpriza surprizelor Quote
sicilianul Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Atunci te asteptam cu feedback si rezultate Mai ales daca zici ca a devenit o problema personala.... Quote
Nokia94 Posted June 26, 2012 Report Posted June 26, 2012 Daca nu postez pe aici sa nu credeti ca am lasat-o balta. Am de rezolvat o problema personala si dupa ii voi face surpriza surprizelor Asteptam.Alte poze nu aveti cu polonic ? Quote
CristianRoflmao Posted June 26, 2012 Report Posted June 26, 2012 Daca nu postez pe aici sa nu credeti ca am lasat-o balta. Am de rezolvat o problema personala si dupa ii voi face surpriza surprizelor comandai prin curier un vibrator cu plata prin ramburs si trimitel ei acasa sa aiba ce plati,sau ceva scump asa o sa-si ceara scuze daca aveti adresa corecta. Quote
sTz Posted June 26, 2012 Report Posted June 26, 2012 Asteptam.Alte poze nu aveti cu polonic ?uite-o aici cand n-avea perucahttp://arch4.okr.ro/auctions.v3/700_700/2010/10/18/1/c/247659004-2492231-700_700.jpgaici era la sauna http://www.all-food.ro/wp-content/uploads/2010/06/supa-polonic.jpgsi aici cu niste prieteni http://www.menajengros.ro/galerie/polonic%20si%20spumiere.gif Quote