Jump to content
sebywarlord

1800 Loguri GRATIS

Recommended Posts

Posted (edited)

Buna,tocmai ce mi-a expirat banul,asa ca ,de fericire ,v-a dau 1800 loguri free

http://www.mediafire.com/?hnuhsn45txnhh47

Parola [e unpic tricky]

hpXZi9WZhRXYtFWb

Hint: Reverse .txt :)

sper sa v-a descurcati

PS : v rog nu mai dati PM sa imi cereti parola sau alt hint ,nu o veti primii,descurcati-va :)

Logurile sunt scoase de 1-2 saptamani dar nu a fost facuta publica lista deci sunt ca si fresh

Edited by sebywarlord
  • Downvote 1
Posted

@VladX

Ma bucur ca ai reusit

PS : va rog eu nu dati indicii la imeni despre parola ,daca o decryptati ,in momentul in care vad vre-un hint voi sterge lista

Ganditi-va si voi,daca nu stiu sa decrypteze o parola relativ simpla,cu hint care ii spune practic totul,ce v-or face cu logurile,vor intra si vor posta pe fb la oameni injuraturi si copilarii,etc , si uite asa s-a mai dus o lista buna:)

so , please , be smart

PS2: Nu schimbati parolele pls

• Upvote 1
Posted

Amexis1 pe steam are jocurile :

- War Inc. Battlezone

- Team Fortress 2

- Magic: The Gathering – Tactics

- APB Reloaded

e-mailu care il foloseste e piterr146@o2.pl ( de un caz ca ati incercat pe gmail.com si nu va mergea, sa fi avut CS:S il luam :)) )

btw, mc

Posted

ce tot atata hinturi? Daca esti prost si nu-ti dai seama ce e ... (ai tot ce-ti trebuie pe crypo.com) Vrei mura-n gura si dupa schimbi toate parolele...

Mersi de Logs. Foarte bune! Parola e cam simpla ...

Thanks!

Posted

Acum am observat,nu s-au pus toate logurile ,se pare ca PSbin are o limita [2000 linii]

Arhiva asta cu logurile are 14.000 linii asa ca am modificat linkul si am pus taota arhiva pe mediafire

Parola este aceeasi

Enjoy

Guest Kovalski
Posted
Acum am observat,nu s-au pus toate logurile ,se pare ca PSbin are o limita [2000 linii]

acum se face limita la 8998371983 de linii sa aveti

o sa intre si Shogun toate volumele :)