UnUser Posted July 14, 2012 Report Posted July 14, 2012 Stie cineva vre-un site, unde sa pun ceva poze cu o pizda, goala si sa mai iau si bani pe ele ?
Moderators Dragos Posted July 14, 2012 Moderators Report Posted July 14, 2012 Depinde de varsta ei, cum arata si cati bani vrei sa scoti.
NeoLiiiGhTx3 Posted July 14, 2012 Report Posted July 14, 2012 Da , chiar aici .. Glumeam.Ziarele de mondenit??i : Cancan , Click.ro - Ziarul Click! î?i aduce cele mai tari exclusivit??i, vedete, actualitate, divertisment, sport , Ziare Mondene
malsploit Posted July 14, 2012 Report Posted July 14, 2012 Stie cineva vre-un site, unde sa pun ceva poze cu o pizda, goala si sa mai iau si bani pe ele ? Cred ca esti complexat. Nu inteleg cum poti sa reduci o femeie la organul ei sexual. Exact asta face prostul(fara suparare) cand vrea sa minimalizeze ceva. Cand vei realiza ca o femeie este mai mult decat o piz*a, va fi prea tarziu.O sa stai intr-o casa fie inchiriata, fie cu parintii si te vei certa cu pi*da de mata pe facturi, si marea ta dilema o sa fie care mana o sa o folosesti pentru laba. 2
aelius Posted July 14, 2012 Report Posted July 14, 2012 Cred ca esti complexat. Nu inteleg cum poti sa reduci o femeie la organul ei sexual. Exact asta face prostul(fara suparare) cand vrea sa minimalizeze ceva. Cand vei realiza ca o femeie este mai mult decat o piz*a, va fi prea tarziu.O sa stai intr-o casa fie inchiriata, fie cu parintii si te vei certa cu pi*da de mata pe facturi, si marea ta dilema o sa fie care mana o sa o folosesti pentru laba.Maestre, esti marfa de marfa! +1
UnUser Posted July 14, 2012 Author Report Posted July 14, 2012 Esti ratat. Daca nu intelegi un lucru, nu incerca sa o faci !Cred ca esti complexat. Nu inteleg cum poti sa reduci o femeie la organul ei sexual. Exact asta face prostul(fara suparare) cand vrea sa minimalizeze ceva. Cand vei realiza ca o femeie este mai mult decat o piz*a, va fi prea tarziu.O sa stai intr-o casa fie inchiriata, fie cu parintii si te vei certa cu pi*da de mata pe facturi, si marea ta dilema o sa fie care mana o sa o folosesti pentru laba.
aelius Posted July 14, 2012 Report Posted July 14, 2012 Esti ratat. Daca nu intelegi un lucru, nu incerca sa o faci !Ne pare rau, dar nu sunt tolerate atacurile la persoana. Ai ban 5 zile.Raspunsul omului a fost destul de pertinent pentru intrebarea ta infecta.Multumim
LegioNRST Posted July 14, 2012 Report Posted July 14, 2012 Cred ca esti complexat. Nu inteleg cum poti sa reduci o femeie la organul ei sexual. Exact asta face prostul(fara suparare) cand vrea sa minimalizeze ceva. Cand vei realiza ca o femeie este mai mult decat o piz*a, va fi prea tarziu.O sa stai intr-o casa fie inchiriata, fie cu parintii si te vei certa cu pi*da de mata pe facturi, si marea ta dilema o sa fie care mana o sa o folosesti pentru laba.Se pare ca se va apuca de manuela
tornada Posted July 14, 2012 Report Posted July 14, 2012 Consider ca a primit raspunsul la intrebarea lui stupida de la ak4de4.Mai bine inchideti topicul pana nu isi fac aparitia restul post hunterilor!
AlStar Posted July 15, 2012 Report Posted July 15, 2012 Aa..pai ce faceti ma? pai prima pagina a fost super, acu' o lasa-ti moale?