aelius Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekeeu Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 tu chiar esti un latrau.nu-ti face iluzii ca scrii. cute mouse tex.or is it a hamster?alecseu hai sa-ti dau o lectie, ca vad ca nu prea intelegi limba romana. a latra l-am folosit cu sens figurat.acum intelegi putin mai bine propria ta limba?la care cine stie ce nota ai avut la scoala.daca da, mai Bubico, sezi frumos.si vezi sa nu prinzi pureci.deci va intreb iar. exista pe rst un topic cu mai multe vizualizari ca asta?daca nu exista, am castigat.si asta pe terenul vostru.alecseu,daca ai uitat sa iti iei calmantele, ia-le.faci spume la gura fara ele si nu e frumos.si nici sa delirezi in halu ala nu e tocmai sanatos.semnatura ta spune totul despre tine, nefericitule.imi vorbeste mie de educatie un copil care vorbeste numai cu c...at si cu f...t pe aici pe forum.ai de capu ala al tau.nu l-ai umplut cu ce trebuie.felicitarile mele parintilor tai care probabil tot asa vb ca si tine de frumos si te-au crescut in acelasi stil.You`re so retarded.Go fuck yourself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Baby, eu imi accept conditia sociala, de 'needucat'. Tu incerci sa epatezi. Blow me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pre.testmon Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 one more view, keep responding. two even.a inceput meciul.Vulgaritatea este originea firii omene?ti ne?lefuite de educa?ie.QED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pre.testmon Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 (edited) sunt pe pilot automat.nu am nevoie de brevet pentru zburat.De ce esti trista ? Edited September 11, 2012 by pre.testmon Link to comment Share on other sites More sharing options...
atacul_clonelor Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 (edited) cica si vanzatorii de cartofi isi pot da cu parerea despre sistemul de educatie, asta nu inseamna ca e o parere pertinenta.am vazut ca wildchild a luat ban. interesant..... sunt curioasa in ceea ce priveste atacul domnului radiera. si ce efect are banul fara calmante.this is new... rst pe mute. Edited September 16, 2012 by atacul_clonelor Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirifiCu Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 cica si vanzatorii de cartofi isi pot da cu parerea despre sistemul de educatie, asta nu inseamna ca e o parere pertinenta.am vazut ca wildchild a luat ban. interesant..... sunt curioasa in ceea ce priveste atacul domnului radiera. si ce efect are banul fara calmante.this is new... rst pe mute.Vezi ca wildchild n-a prea luat ban. Daca lua ban nu ii mai aparea avatarul. Nu te deranja iar sa ma injuri pe privat, doar ca am precizat ceva nu inseamna ca merit sa iti versi iar frustrarile printr-un PM catre mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atacul_clonelor Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 (edited) mirificule,termina cu minciunile, ca nu te-am injurat pe privat, nu ader la practicile voastre murdare.ai dat-o in mitomanie.ia verifica-ti nasul. l-a intrecut pe al lui Pinochio? Edited September 16, 2012 by atacul_clonelor Link to comment Share on other sites More sharing options...
metoo Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 asa e cand dai ban si nu iei calmante. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metoo Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 asa e cand dai ban si nu iei calmante. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sutti Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 asta e idioata?..au primit-o aia la scoala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
possibility Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 asta e idioata?..au primit-o aia la scoala?intrebarea e ati terminat 12 clase? v-au dat aia diploma?imi tot scrie cineva PM ca ma iubeste .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Membri: 85,146Sa vedeti cati vor fi diseara. :->Continua Polonic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Ce slobozu` cainilor ? Vorbiti codat ?Polonic, fututi clococtul matii, nu te-ai calmat, vrei sa ajungi si mai vedeta decat esti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prinjungla Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 s-au strans fanii:)) .net imi tot trimite PMuri pe care nu le citesc..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parker Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 O gramada de ratati care se ataca pe un topic de cacat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prinjungla Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 O gramada de ratati care se ataca pe un topic de cacat.crezi ca te-a auzit cineva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sutti Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Fata acum vorbesc serios, fara misto, fara jigniri fara nimic.Tu chiar nu ai altceva mai bun de facut?De ce iti place prostia?De ce nu incerci sa te schimbi?Gasesteti si tu niste hobby-uri mai placute decat asta ce faci tu acum sau incearca sa iti gasesti un prieten...poate cu dragoste si iubire iti vine mintea la cap....jesus fucking christ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 si daca am keylogger, de la cine il am?De la stapanul tau, cum de la cine ?Show me love nasoalo, lasa intrebarile ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sutti Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Ahead esti nr.1 ce plm P.S nu sunt lingau, nu il cunosc, da baiatu asta e culmea...polonic dai fa niste love daca cere ca merita Link to comment Share on other sites More sharing options...
prinjungla Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 De la stapanul tau, cum de la cine ?Show me love nasoalo, lasa intrebarile !pai asa imi exprim eu iubirea, prin intrebari. si care ar fi stapanul ala al meu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 pai asa imi exprim eu iubirea, prin intrebari. si care ar fi stapanul ala al meu?Povesteste-mi o fantezie de-a ta! Cand dai in clocot, fierbi mult ?Si ce mortii tai esti asa proasta, nu stii cine e stapanul tau ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prinjungla Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 sunt proasta ca vb cu tine, de-aia is proasta. daca vrei love, ia intai niste calmante.si nu fi egoist, imparte-le si altora care au nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sutti Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Fata citeste postu meu..pagina 18...ala unde scriu mai mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 sunt proasta ca vb cu tine, de-aia is proasta.Avand in vedere numarul tau de conturi pe forum aici prostia ta ma face sa ma rusinez ! )Show me love AM ZIS !Sau hai in familia matii pe chat sa facem un livechat frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...