daatdraqq Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Compania Samsung a pierdut procesul intentat de Apple in Statele Unite, care a acuzat incalcarea intentionata a unor patente in realizarea anumitor tablete si smartphone-uri. Instanta din Coreea de Sud a dat insa o decizie diferita.Samsung va plati suma record de 1 miliard de dolari firmei Apple. Compania coreeana ar fi copiat anumite caracteristici ale produselor Apple, cum ar fi folosirea optiunii zoom prin atingerea ecranului telefonului.In aprilie 2011, Apple a intentat proces companiei rivale Samsung si a cerut daune de 2,5 miliarde dolari.La randul sau, Samsung a dat in judecata Apple, pretinzand despagubiri de 400 milioane dolari, insa acum a pierdut procesul.Totusi, instanta a respins o parte din pretentiile financiare formulate de Apple, compania urmand sa primeasca numai 1 miliard de dolari daune.Reprezentantii Samsung s-au aparat, sustinand mereu ca nu au copiat nimic, doar au oferit consumatorilor ce isi doreau: telefoane cu ecran mare.Lovitura grea pentru compania Samsung. A pierdut procesul cu Apple si va plati 1 miliard de dolari Quote
Moderators Dragos Posted August 25, 2012 Moderators Report Posted August 25, 2012 Nu ma asteptam sa piarda Samsung procesul. Quote
wildchild Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Daca ti-as zice cate a copiat Apple pentru a face iShit de la alte smartphoneuri de pe vremea lui Pazvanti ai caca caramizi. Quote
DarkLegion Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Muie apple, Samsung trebuia sa castige.. Quote
yceman Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Daca ti-as zice cate a copiat Apple pentru a face iShit de la alte smartphoneuri de pe vremea lui Pazvanti ai caca caramizi.iti dai seama ca faptu ca e telefon e copiat dupa un telefon mobil...dar ce a adus revolutionar asta a shutit...iar oamenii au fost mai smecheri ca altii si si-au cerut drepturile... tu nu ai face la fel ? Quote
phreak Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 iti dai seama ca faptu ca e telefon e copiat dupa un telefon mobil...dar ce a adus revolutionar asta a shutit...iar oamenii au fost mai smecheri ca altii si si-au cerut drepturile... tu nu ai face la fel ?Daca nu vrei sa incepi razboiu... And Now Google Sues Apple - Forbes Quote
qbert Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Nu stiu cat e copiat,pana la urma,asta ar fi o forma fireasca de evolutie a telefoanelor,nu cred un telefon triunghiular sa zicem ar fi prea fiabil.La fel si cu anumite feature-uri,cum te asteptai sa faci zoom la un device touch,printr-o manivela? Quote
Cril Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Si apple de unde a plecat cu iPhoneu? Nu de la alte telefoane? Nu stiu care a fost primul telefon mobil care-ti putea da posibilitatea sa salvezi numerele in agenda(si nici nu ma indur sa caut), dar asta ar insemna ca ei sa poata da in judecata toate celelalte companii intrucat ofera utilizatorilor aceasta posibilitate, fapt ce nu fusese posibil pana atunci. Judecata tipica Apple. Quote
Zolder Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Au fost destepti si le-au luat banii. Ce va tot cacati pe voi atat? Quote
Sonny Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Vor face recurs cei de la Samsung. Sper sa si castige. Quote
tjt Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 Topicul era mai mult mort ,dar pentru ca zak l-a readus in actualitate vreau sa cititi : Designul aplica?iei Clock din iOS 6 este plagiat, proprietarii elve?ieni cer compensa?iiApple a dorit prin plangerea respectiva sa elimine Samsung-ul de pe piata Americana. Quote
gallardo Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 samsung a avut mereu probleme de soft din cate stiu eu am o presimtire la iphone5 ca o sa fie softu de "cacat" so or s-a se stinga asa vreo 10 milioane intr-o zi sa vezi ras cum a fost cu samsung 5223 nu mai stiu exact numaru )concluzie putea sa castige oricare dintre ei ca nu mai cumpar in viata mea samsung si apple nu-mi permit Quote