Jump to content
Nytro

Sugestii Defcamp 2012

Unde sa se organiozeze?  

70 members have voted

1. 1. Unde sa se organiozeze?

• Bucuresti
      27
    • Brasov
      13
    • Cluj
      22
    • Iasi
      9

Recommended Posts

vorbeste saptamana viitoare cu el

eu am vorbit ieri si locatia era stabilita pentru bucuresti.

ca sala de conferinte am sugerat teatrul bulandra. acolo a fost si tedxyouth @ bucharest 2012. e destul pentru >200 persoane.

@nytro intreaba-l pe fratele tau, a fost cu mine la tedx acolo.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.384354708281447.100934.152304248153162&type=3

Teatrul Bulandra

sala e la 5 min pe jos de metrou romana.

vorbeste saptamana viitoare cu el

eu am vorbit ieri si locatia era stabilita pentru bucuresti.

ca sala de conferinte am sugerat teatrul bulandra. acolo a fost si tedxyouth @ bucharest 2012. e destul pentru >200 persoane.

@nytro intreaba-l pe fratele tau, a fost cu mine la tedx acolo.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.384354708281447.100934.152304248153162&type=3

Teatrul Bulandra

sala e la 5 min pe jos de metrou romana.

Da, e maricica sala dar o sa stea lumea cu laptopu in brate... Nu mai tin minte daca erau prize, probabil ca nu... Ca asa ca sala ar fi OK.

• Moderators

Andrei a zis ca nu-l mai organizeaza niciodata la Brasov pentru ca s-a suparat ca l-am trecut dealul pe jos dintr-o parte intr-alta a orasului.

EDIT: Eu zic sa se organizeze la Cluj conferinta la Hotel Napoca sau la ISDC, unde s-a organizat si conferinta HaS.

Edited by Dragos

Opa, mi-a sarit articolul din ochisori. Ca locatie, reduceti poll-ul la Bucuresti. Ca feature-uri si locatie in BUCURESTI, e ok sa veniti cu sugestii. :-) Mai mult ar conta chestii ce le-ati vazut in filme si sa incercam sa le aducem si la noi acasa. :-)

LE: Nici team-ul de organizare nu e batut in cuie. Oricine simte ca are o idee si vrea sa o puna in aplicare e free to play. :D

Edited by Andrei