Nytro Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 In primul rand, ce locatie ati sugera, votati.Apoi, daca aveti si alte sugestii, despre cum "sa fie", sunt binevenite.PS: a se vedea Blackhat si Defcon.Eu tot incerc sa dau de Andrewboy, dar nu prea reusesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tromfil Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 @Nytro: Las?-l câteva zile. ?tii ce probleme are acum. Loca?ia s? fie ori Bucure?ti, ori Cluj, c? la Ia?i a mai fost. Sau, de ce nu, din nou la Bra?ov, c? tot e în centrul ??rii ?i vremea e mai r?coroas? ca în restul regiunilor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 vorbeste saptamana viitoare cu eleu am vorbit ieri si locatia era stabilita pentru bucuresti.ca sala de conferinte am sugerat teatrul bulandra. acolo a fost si tedxyouth @ bucharest 2012. e destul pentru >200 persoane.@nytro intreaba-l pe fratele tau, a fost cu mine la tedx acolo.https://www.facebook.com/media/set/?set=a.384354708281447.100934.152304248153162&type=3Teatrul Bulandrasala e la 5 min pe jos de metrou romana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted August 26, 2012 Author Report Share Posted August 26, 2012 Da, e o idee, pare ok. Ar mai fi Crystal Pallace Ballrooms, dar cam prea mari si prea scump probabil.Bucuresteni, ceva sugestii in privinta locului? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kNigHt Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Avand in vedere faptul ca este situat in centrul tarii, Brasovul mi se pare cea mai buna locatie. Astfel nu va fi nimeni fortat sa strabata toata tara pentru a ajunge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGod Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 vorbeste saptamana viitoare cu eleu am vorbit ieri si locatia era stabilita pentru bucuresti.ca sala de conferinte am sugerat teatrul bulandra. acolo a fost si tedxyouth @ bucharest 2012. e destul pentru >200 persoane.@nytro intreaba-l pe fratele tau, a fost cu mine la tedx acolo.https://www.facebook.com/media/set/?set=a.384354708281447.100934.152304248153162&type=3Teatrul Bulandrasala e la 5 min pe jos de metrou romana.Da, e maricica sala dar o sa stea lumea cu laptopu in brate... Nu mai tin minte daca erau prize, probabil ca nu... Ca asa ca sala ar fi OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 ^^ Esti din Brasov? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neox Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Pe mine m-ati uitat lipseste orasul la votAr trebui sa sa arate votul asa MagdeburgBucurestiBrasovClujIasi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted August 26, 2012 Moderators Report Share Posted August 26, 2012 (edited) Andrei a zis ca nu-l mai organizeaza niciodata la Brasov pentru ca s-a suparat ca l-am trecut dealul pe jos dintr-o parte intr-alta a orasului.EDIT: Eu zic sa se organizeze la Cluj conferinta la Hotel Napoca sau la ISDC, unde s-a organizat si conferinta HaS. Edited August 26, 2012 by Dragos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Clujul nu e o idee rea. La Hotel Napoca au sala de conferinte, la Tulip, Best Western-ul are o sala interesanta de conferinte doar ca e mai langa Polus, etc.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted August 26, 2012 Author Report Share Posted August 26, 2012 La Hotel Napoca e inchiriat in perioada respectiva si nu e indeajuns de mare. Asa parca zicea asta micu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 La Hotel Napoca e inchiriat in perioada respectiva si nu e indeajuns de mare. Asa parca zicea asta micu.Best Western Cluj are ceva sali de conferinta. Daca nu, vreti sa vorbesc la UTCN pentru un amfiteatru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djpliku Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Adaug? la poll ?i Timi?oara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 ^OMFG, esti din Anonymous?! Scuze pentru offtopic, chiar nu ma puteam abtine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 (edited) Opa, mi-a sarit articolul din ochisori. Ca locatie, reduceti poll-ul la Bucuresti. Ca feature-uri si locatie in BUCURESTI, e ok sa veniti cu sugestii. Mai mult ar conta chestii ce le-ati vazut in filme si sa incercam sa le aducem si la noi acasa. LE: Nici team-ul de organizare nu e batut in cuie. Oricine simte ca are o idee si vrea sa o puna in aplicare e free to play. Edited August 27, 2012 by Andrei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oul Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Cand face-ti unu si in afara.. gen spania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djpliku Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 ^OMFG, esti din Anonymous?! Scuze pentru offtopic, chiar nu ma puteam abtine.offtopic:Cine s? fie din Anonymous ?? Welcome Page - Suburban Collectors e doar o glum? ... de care am uitat demult.ontopic:Ceva interna?ional ? sun? interesant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...