Jump to content
caut_hacker

caut pe cineva care poate sa hackuiasca un sait

Recommended Posts

Posted

am fost tepuit de un client si, pentru ca isi face si publicitate prin intermediul unui sait as avea nevoie de un hacker care sa ii posteze, in locul continutului respectivului sait, un mesaj de iubire catre toti cei care il viziteaza.

Posted

Te-ai inregistrat aici, cu un nume de cacat, pentru a cauta un sclav care sa iti sparga un 'sait'. In afara de povestea ta care m-a plictisit, cat platesti? Nu iti "sparge" nimeni gratis doar din mila ca ai luat tu teapa!

78450242607719558481.gif

Posted
am fost tepuit de un client si, pentru ca isi face si publicitate prin intermediul unui sait as avea nevoie de un hacker care sa ii posteze, in locul continutului respectivului sait, un mesaj de iubire catre toti cei care il viziteaza.

Cat platesti?

Posted
E o gluma ?

nu e o gluma. chiar am un client tepar care si-a schimbat numarul de telefon din cauza asta si nu mai dau de el.

habar nu am cat sa zic ca ofer, nu am mai facut asta. vreau pe cineva care sa se priceapa si sa imi spuna cat costa

Posted
Foarte probabil sa fie... sau o fi unul care vrea sa spargem noi site-ul si dupaia sare la prieteni uite ! uite ce am facut ! fie-va frica de mine acum !

inca o postare... sa fie acolo la numar ca altfel o sa zica lumea ca nu contezi

Posted
da, daca imi garantezi ca tii mesajul ala 2 saptamani

Terminati cu prostiile. Sa spunem ca reusesti sa faci un deface unui site. Omul ala imediat cum vede, poate da un telefon la hoster si sa-i spuna: "Domne, s-au jucat niste retarzi pe site-ul meu .... puneti-mi si mie un index de mentenanta sa nu se mai vada prostiile acelea"

Posted
Terminati cu prostiile. Sa spunem ca reusesti sa faci un deface unui site. Omul ala imediat cum vede, poate da un telefon la hoster si sa-i spuna: "Domne, s-au jucat niste retarzi pe site-ul meu .... puneti-mi si mie un index de mentenanta sa nu se mai vada prostiile acelea"

sunt destul de convins ca nu isi plateste nici hosterul regulat. daca as sti cine e l-as contacta direct pe el

Posted

ati sarit toti ca arsi la prima postare si nimeni nu vrea 50 de euro?

vad ca mai mult va 'spargeti' in figuri decat sa 'spargeti' ceva. asa hacker de adunat postari imbecile pe un forum poate fi orice retard tupeist

Posted
ati sarit toti ca arsi la prima postare si nimeni nu vrea 50 de euro?

vad ca mai mult va 'spargeti' in figuri decat sa 'spargeti' ceva. asa hacker de adunat postari imbecile pe un forum poate fi orice retard tupeist

Dupa ce ca esti prost mai si semnalizezi.

Posted
jigniri fara argumente - dovezi ale unei superioritati intelectuale.

macar fii mai invetiv cu remarcile ca aia e mai expirata decat un nokia din '94

Tu crezi ca un "sait" se sparge asa de usor? =))