Jump to content
Parker

Host 6 luni la 1 cent [hostgator]

Recommended Posts

Posted
Se pare ca te suna daca nu iti pui datele reale la inregistare si ai datele reale numa la paypal. Acuma 5 minute m-a sunat pe mine ca sa ma intrebe.

Eu am pus nr. meu de telefon la vreo 5 conturi.. :))

Posted (edited)

Ai de plm. Au sunat astia cat am fost plecat afara =))). Am primit si un mail.

EDIT:

Intrati aici si vorbiti cu cineva de la sales. Va suna si va intreaba care este prenumele vostru si cum ati platit(Paypal). Asta e tot.

Edited by [E]xPeRiEnCe
Posted

Mi-au cerut buletinu, i-am dat buletinu meu, dar vrea buletinu de la cel care are contu de paypal, daca ii sun/sau ma suna ce ma intreaba, sau ce trebuie sa le confirm?

Posted
Mi-au cerut buletinu, i-am dat buletinu meu, dar vrea buletinu de la cel care are contu de paypal, daca ii sun/sau ma suna ce ma intreaba, sau ce trebuie sa le confirm?

Te suna si te intreba care e prenumele tau(ziceai al celui care ti-a platit). Te mai intreba prin ce ai platit(Paypal).

Posibil sa te intrebe si altceva, nu stiu, pe mine doar atat m-a intrebat.

Si asa nu am trimis nici o copie dupa buletin.

Posted

Am primit banii inapoi, le-am dat nr-ul, m-au sunat, le-am zis: numele, domeniu, si prin ce am facut plata si apoi am platit din nou un cent si mi-au verificat contul.

Merci Parker.