eassy Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 Au furat bani dintr-un bancomat cu penseta)))))))))))) Quote
sicilianul Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 Si ghici ce ... ?! In Franta erau tiganii, le trimisesera e-mail la astia cum se face treaba ) Romanii au prea mult timp liber si sunt prea inventivi... Quote
typhoon Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 in franta se lucreaza cu furculita Ho?ii români debordeaz? de imagina?ie. Jefuiesc bancomatele cu furculi?a VIDEO | RTV.net | Romania TV Quote
bc-vnt Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 Au minte frate.Au minte , wtf mane de asta cei plecati in afara , cei onesti sunt marginalizati si bagati in aceeasi " oala " cu astfel de persoane . Quote
Mandrake1942 Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 Nu sunt deacord cu furturile dar cand vine vorba de banci .... e cu totul alta poveste. Bancile sunt cele care ne fura cel mai tare si chiar ma bucur ca baietasii aia le-au facut o mica paguba si sper sa afle aceasta metoda cat mai multe persoane si sa pagubeasca mai rau bancile.Deja m-am gandit la cateva metode prin care s-ar putea imbunatati metoda. Cred ca o sa contactez niste dubiosi din oras sa le explic manevra Quote
keenzo Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 man ideea nu e rea deloc,sa stii,e chiar o treaba buna,avand in vedere,ca nu faci skimming,carding etc! e si asta o frauda,dar e mai ok Quote
daNNy.bv Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 ^ nu poti sa zici ca o frauda e mai OK. Era o vorba, minciuna-i minciuna cat de mica ar fi. Cam asa sta treaba si cu frauda. Oricum i-a dus capu' pe palariosi Quote
phreak Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 E o frauda mai 'OK' ca nu furi direct din cardul OAMENILOR, nu faci pagube decat bancii care sa fim seriosi nu da faliment ca au furat cateva sute de euro niste tigani, vreti mai degraba sa va dea cu bata-n cap pe strada sau sa fure de la banci si sa nu deranjeze pe nimeni? Quote
tromfil Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 Sunt a?a de dejtep?i c? au dat chix în lumea real?. Yep. Dar dac? îi întrebi cum func?ioneaz? ?la nu ?tiu. Vei zice: ?i ce?... p?i atunci nu-s dejtep?i. Logica e varz?.baft? ?i mul?i ani la r?coare! Quote
Parker Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 Saptamana trecuta la Iasi doi cretini au bagat sarme in bancomat prin locul pe unde ies banii. S-au imbogatit miraculos! Quote
seby05 Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 (edited) a fost si foarte greu pt. cei doi moldoveni sa blocheze doua fante si sa traga cu sarma sau penseta foile, problema lor vor fi camerele, seriile banilor si bineinteles pofta de a mai incerca inca o data si de a vorbi despre asta prin telefonul mobil sau like pe facebook, si oricum este la noroc depinde cu ce bancnote este inarcat atm-ul daca la extragere atm-ul da numai de 10 e nasol rau...presupun ca cele de 50 si 100 nu stau amestecati cu cei de 10, depinde ce caseta prinzi (audio, video sau uneori poate fi un blu-ray) Edited September 14, 2012 by seby05 Quote
eassy Posted September 15, 2012 Author Report Posted September 15, 2012 gluma e gluma. dar i-a gandeste-te ca metoda asta merge aproape pe orice atm. eu stau si ma gandesc: Oare cati or sa mai incerce?)))))))))))) Quote
yceman Posted September 15, 2012 Report Posted September 15, 2012 gluma e gluma. dar i-a gandeste-te ca metoda asta merge aproape pe orice atm. eu stau si ma gandesc: Oare cati or sa mai incerce?))))))))))))nu merge pe orice atm ... m-am uitat in seara asta special la brd .. nu poti prinde banii si sa ii scoti la cancel pt ca ti da exact cand ti trage si din cont....trebuie sa sti tipu de atm si banca Quote
eassy Posted September 15, 2012 Author Report Posted September 15, 2012 nu merge pe orice atm ...trebuie sa sti tipu de atm si banca merge aproape pe orice atm. Quote
emyl89 Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 spre fericirea mea nu mi-am luat multi ani de racoare , doar 1 singur cu suspendare ca m-au durut buzunarele, si treaba asta sa stii ca m-a durut capu tare pana am gasit un model de atm cu un anumit soft si un anumit senzor pe care s-al bag in deruta , sa-mi dea tranzactie dupa tranzactie pana numai are bani atm, si am stricat si smecheria , sa iei 40 mil in 20 sec, mai mult dura pana tastam suma pe care o vreau ) va place sa vb toti fraierii de pe margine si comparati lumea cu tiganii Quote
emyl89 Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 tiganii au stricat si fraierii cu furculita care stricau si atm , si era panda in periada aia in toata romania pe atm seara ca era sport national , ca altfel.... Quote